fredag 27 december 2013

God fortsättning!!

Ingen snö så långt ögat kan se bara regn och blöta skor.  Inte än i allafall. Broddarna är kvar i byrålådan. Eller den ena ty en brodd ramlade ju på vägen. Köpte nya kängor på Eccobutiken. De är ljuvligt sköna att gå i.  Julen har varit god.  Mycket god mat och släkt och vänner.  Nu vill man ut och röra på benen. Skönt när helgerna går mot vanligt igen tycker jag.  Brinner för att måla. Huset fullt ger nog inte så mkt tid över för några målarstunder.  Nyår och sen går vi in i 2014.  Undrar minsann vad detta år har att bjuda på.  Känns minst lika spännande som för ett år sedan.  Ett år går så fort och ett liv likaså. Gäller att ta vara på stunderna. Och hälsan är dyrbar är ett sant uttryck. Må vi få vara friska och pigga, sen löser allt annat sig. Mer eller mindre tror jag. Själv har jag barnbarnet Vera här. Och hon tillför det allra godaste i energiväg man kan behöva. Sen kryddar vi lite med frisk luft på det och hoppas på att bli pigg och alert inför nästa termin.  

11 kommentarer:

 1. Ja tänk om man kunde blicka in i framtiden...eller det kanske är det som är spänningen och meningen med livet...att inget veta i förväg?? Det ska liksom komma av sej självt...allt i en salig blandning!! För om allt gled fram som på en räkmacka, hur skulle vi då veta när vi verkligen är lyckliga och kunna njuta av det?? Förstår att du haft en underbar helg, även om det kanske just med stjärterummet blir trångt, men hjärterummet...ja det fylls på av all energi!!
  Önskar dej en riktigt god fortsättning, och hoppas att vi får en lucka i våra så fullspäckade kalendrar så vi hinner ses!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det så att hälsan är värdefull. Hoppas att du fyller på ordentligt nu så du kan starta terminen fylld av energi. Har undrat flera gånger hur ni alla får rum att bo hos dig nu. Kanske nån sover hos mor också.
  Ha det fortsatt gott med de ljuvliga små.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 3. Vi hoppas på det kära kusin! Att vi alla, både unga och gamla får ha hälsan och då löser det andra sig samtidigt. Så är det ju:)
  Lycka till med studierna. Skulle så gärna träffa dig en längre stund än vad vi har haft tid till. Men kommer tid så kommer råd som det heter.
  nu väntar två unga herrar på sin mormor som de tänker ta hand om till hull och hår i dagarna två.
  kramar

  SvaraRadera
 4. God fortsättning på dig konstnären som målar så snyggt.
  Va mysigt med att få ha ett barnbarn hos sig, .....men du man blir allt bra trött också...hihihihi
  nu förstår jag varför vi blir infertil med åldern...

  Tjingelingen och ha nu en underbar tid och ett GOTT NYTT ÅR önskar jag dig.
  Rantamor.

  SvaraRadera
 5. Man tycker att man ska hinna måla och hålla på, jag har inte ens kommit nära penslarna, det är alltid något som ska göras när det är Jul.
  Förstår att du längtar, det låter ju härligt att du får energi av barnbarn, jag blir tvärtom, totalt däckad efteråt ,-)))
  Ha det fint, ja åren går fort, inte längesedan vi firade in 2013!?
  KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
 6. Ja nu går 2013 mot sitt slut och ett nytt färsk oskrivet år ska ta vid. Spännande - ja alltid :)
  Kanske blir du en stor erkänd konstnär 2014
  Kanske får du fler barnbarn
  Kanske...........ja vem vet, vem vet vad som händer. vi får vänta o se och hoppas att de mesta som händer är bra o kul.
  Gott slut på 2013 och Gott Nytt År
  Kramiz

  SvaraRadera
 7. god fortsättning på dig...ja snart är det nytt år igen...nya tavlor kommer att målas det är vi väl ganska säkra på...sen får vi se vad som händer...det vet man aldrig, kanske tur det, kram till dig

  SvaraRadera
 8. Ser ut som du mår lite bättre nu... hoppas det onda örat inte bråkar mera...
  Önskar dig ett gott slut på detta året och ett underbart 2014!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Kikar in och önskar dig ett riktigt Gott Nytt År..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 10. God fortsättning på det nya året! Små söta barnbarn = förkylningar! Så är det bara. Man får ta det onda med det goda. Gillar verkligen din tavla med sängen, hästen och fågeln.
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera