fredag 4 januari 2013

Godnatt!!

Nu har jag setat och läst runt och klickat mig fram bland bloggar..
Intressant...jag ser både vårtecken och   stickade tröjor..blev inspirerad att sticka en liten barntröja till Vera..
ska minsann köpa garn i morron,Jag har inte stickat sen barnen mina var små-typ 25 år sen..Men det kanske är som att cykla..men jag blir lite nervös.

Barn och barnbarn har rest hem till sitt idag..det var lite sorgsligt' i morse..när jag vinkade av vid tåget..Malmö--det är långt bort för mig att ha ett barnbarn där..men ack jag kan inte bestämma..
Men det är lite skönt och lugnt, dock tomt, men ändå gott att vara ensam ikväll..
Man måste ta igen sig ett tag, och helgen känns bra: Nästan en vanlig helg, efter alla storhelger.
Haft en skön dag..Vankade runt i affären idag. Strosade lite utan mål och mådde bra. Satt  på ett café på Krämaren och pratade i mobilen med en god vän. Egen tid, den är dyrbar..
Hälsade på lilla mamma..som mådde bra. Så himla skönt att hon mår bra, hon fyller 89 snart, och hon mår så himla  bra..tack vad skönt.
Ikväll har jag städat, tvättat lakan...tvättat och städat..och sen..bara setat och tatt' igen mig i gula soffan..med lite rödvin och paj, och Tomas Ledin på tv..

Gonatt...

Lilla mamma min


9 kommentarer:

 1. Här är en till som har tvättat lakan och tittat på TV idag... Lakanen hänger ute på balkongen, så får vi se hur länge det dröjer innan de har torkat. ;-) Men de lär få frisk luft i alla fall...

  Godnatt!
  Elisabet

  SvaraRadera
 2. God morgon!
  Förstår att det blir tyst och tomt, men också lite skönt - synd bara att de bor så långt bort...
  Det går säkert som en dans att sticka en tröja... till skillnad från om det var jag som skulle göra det... haha... kan inte ens lägga upp maskor på en sticka :)
  Så härligt att din mamma är så kry, trots sin ålder. Saknar min mamma mycket...
  Ha en bra helg - snart är det arbetsdag igen :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Nu njuter jag med dej...för jag vet precis hur det känns...Man vill, vill, vill...älskar, orkar...men sen på slutet, då knorrar det till sej litet, orken tar slut, blandat med sorg och vemod när de far, men sen, sen infinner sej lugnet, man småler lite för sej själv åt alla minnen, kan ha alla ljus tända utan att ha hjärtat i halsgropen att någon ska starta en eldsvåda, man kan mula in så mycket godis man vill utan dåligt samvete, och...det är tyst. Det är livet som mormor...man får mycket av det goda, som en kompott...!!
  Sticka var länge sen...känner att det gör ont i mina axlar bara jag tänker tanken. Å det beror bara på att jag alltid spänner mej när jag handarbetar, har axlarna vid öronen, och det...det blir så obekvämt.
  Ha nu en riktigt skön och avslappnad helg!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Gula soffan, låter mysigt ,-)
  Fint med din lilla mamma, på bilden, visst är det skönt att dom mår bra, min mamma fyller 92 om några månader, hon mår bra igen nu, full fart på henne ,-))) Tacksam!
  Förstår att ett barnbarn i Malmö kan kännas väldigt långt bort. Allt känns långt bort om man inte bara kan åka dit på någon timme!
  Mysig dag verkar du ha haft och egen tid, superviktigt! ,-)
  Ha det nu jättefint! KRAM Primrose ,-)
  Är det bara jag som matar dina fiskar, dom ser så halvslö ut när jag kikar in ,-))))
  "blink"

  SvaraRadera
 5. Så gott du har det Karina. Livet är gott och jag tycker om hur du njuter av det och tar vara på det. Du inspirerar vännen.

  Ja, Malmö är en bra bit bort för dig. Men i hjärtat är det alltid nära och tänk vad fantastiskt det är med all teknik idag som hjälper till att göra världen lite mindre. Dessutom behöver Skåne en dos av din livslust lite då och då. :)

  Sköt om dig kära vän och ha en fortsatt fin helg.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Så härligt det låter!
  Här är grått och halt idag, men jag ska försöka komma ut på en promenad tillsammans med mina dubbar och stavar.
  Ha en fin söndag och kram till dig!

  SvaraRadera
 7. Vad roligt att du blivit lite inspirerad av barntröjorna.. Du frågade om mina var virkade och ja, det är dom.. Jag är ingen hejare på att sticka men virka går bra..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 8. Allt har sin tid. Också mina har försvunnit över pölen. Härligt att faster är så pigg!

  Ha en fin kväll Karina!
  Karinkram!

  SvaraRadera
 9. God Fortsättning på det nya året, önskar dig många sköna stunder
  i den gula soffan

  SvaraRadera