onsdag 15 januari 2014

Vitt..

Vitt vitt ute,( men inte på mina  färggranna målardukar) och rätt snyggt ändå, men halt..och cykla det vågar inte jag..'
Har gått med cykeln som stöd nu ett par dagar...hasar fram som en gammal tant, hoppsan, tant, nej nej, och ser förvånat att många cyklar förbi mej..HUR vågar de gamla tanterna spåra på, och slira runt bland snöhögarna..ack ja...de finnes dårar ¨(skojar)..Jag ramlade mjuk på kvällspromenaden nyss....hahha vi skrattade gott åt mitt magplask, slog mig inte.En ung man kom fram till mig och frågade så otroligt hövligt och artigt flera gånger hur det gått, om det gick bra, gick det bra och om jag behövde hjälp..så söt och fin han var.........Nog mjuklandade, för att jag var på Yoga igår och töjde ut min stela kropp, och andades och hadde mig, och tänk, redan efter ett Yogapass, tycker jag att jag är mkt bättre i min nacke..
Nu har jag minsann målat färgglatt...så roligt..'
Låter oljefärgerna leka sitt eget liv, och blandar friskt med färgerna..det är så härligt, att se de olika färgkombinationerna, spela sina roller på duken...Är så otroligt glad, att jag får, har tid att måla, och alla dagarna är som nya för mig...nya möjligheter och nya motiv och färgkombinationer..
Kommer tjata om detta, vet det, och det skiter jag i...

 Lever njuter och livet är toppen..

Kommer på mig själv att jag faktiskt inte haft det så här himla bra på många år..

Tänker ibland på min snart 90-åriga gamla mamma....hon säger ofta ofta att livet inte var så lätt och roligt, att det varit en kamp. Och visst många gånger är ödet, orättvist och svårt, men mycket kan vi göra själva..Förändra och leva här och nu...och inte älta och oroa..

Ja lätt att säga just idag, då jag är på otroligt bra humör..

Godnatten.--

Och så är jag numera så lat, att jag nästan alltid bara har min mobilkamera till hands, och bilderna duger, men inte alls så bra...behöver en ny kamera faktum. 

Så kul att slösa med oljefärgerna..

5 kommentarer:

 1. Älskar dig / Monica välkommen in i min nya värld :)

  SvaraRadera
 2. who vilka färgklickar - underbara!!
  Så härligt att läsa om att du verkligen är där du vill, att livet leker. Så glädjande att läsa sånt. Älskar det.
  hihi sicken rar pojk som ville hjälpa dig, de flesta unga pojkar är väldigt rara - jag har alltid varit löjligt förtjust i pojkar så mamma säger alltid de är därför jag fick så många :)
  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Tjata på du det älskar jag ,-)))
  Älskar också färgglatt, tänk va himla glad man blir av det färgglada, så mysigt att läsa om hur du stortrivs, det gör mig glad på en gång själv ,-)))
  Att se möjligheterna, japp, får koma ur min lathet som drabbat mig!
  Ja det var ju före jul. men den håller i sig.
  Bra att jag tittade in hos dig, blir så inspirerad att fixa själv.
  Läskigt när det är halt ute, och jag tycker dom flesta hasar fram ,-))))
  Vitt och vackert är det ute. Mys på ,-)
  KRAM KRAM Primrose ,-))

  SvaraRadera
 4. Vad härligt att höra när någon mår så otroligt bra.. Känner jag efter ordentligt så gör nog jag det också :)

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 5. Nog är det underbart när man mår bra och trivs med tillvaron och dessutom får syssla med det man tycker bäst om. Jag har också fått dille på att fota med mobilen sen jag bytte..den har man ju med sig jämt, och så är det lätt att lägga in på facebook o instagram...allt i ett så att säga. Ha det kul bland färgerna, hörs...

  SvaraRadera