tisdag 11 mars 2014

Vårvindar friska leka och viska....

Jo nog är det mildare ute, såg några små ungar idag, i T-shirt...tur det inte var mina. Inte än kära barn, än både strumpor och skor och allt det där säger moooooor!!   Och blåsippan såg jag minsann, en liten ynklig en, och liten liten knopp till vitsippa....Tussilago har jag plockat, står i äggkopp på spisfläkten, så inte katten äter dem upp..Min katt vill äta alla blommor..Vore bättre med en tjur som Ferdinand, han luktade ju bara...men skulle väl bli trångt i min tvårummare!!!!  Inte ens på balkongen kunde Ferdinand få plats.,.Förresten min morfar hette Ferdinand!!  Onödigt vetande.
Annars MÅLAR jag mest jämt..så himla kul..hinner inte så mkt annat, och det gör inget.
Nästa vecka åker vi till Berlin på skolresa minsann...blir skoj! Hoppas man kan slänga av strumpor och skor, och titta på konst och gå på puben på kvälla!   Blir en häftigt resa för en bättre begagnad gammal elevdam som mig..ÅKA buss, med en massa ungdomar..och sova i storsal, och allt det där...Vi ska till Köpenhamn också...sova där och se på konst..Blir kul....Säkert med sittsår och trött som en gammal val, men det må det vara värt.-
Jojo nu  hänger alla gardiner uppe...sytt och fejat, to m sytt en hissgardin så fin..
Så nu är det bara att njuta av dagen..och mitt fina hem. Fått det så trivsamt om man får säga det själv.
Och det ska bli spännande att se, hur parken blir grönare och grönare här utanför mitt fönster.
Och drömmen om torpet, jo ack, den lever kvar!!!
Blommor det är fint det, och än så länge får jag njuta av dem på köksbordet.-
Hej och hopp redan sovdags..
Önskar eder en fin helg...




12 kommentarer:

  1. Det är roligt att följa din utveckling nu när du studerar på "riktigt". Du är bra! Riktigt bra!
    Här har vi inte sett en endaste liten blåsippa ännu, men snart händer det.
    Ha det gott-kramar!
    John Ferdinands sondotter Karin:)

    SvaraRadera
  2. Nu kan jag inte annat än hålla med den som skrivit här ovan, du utvecklas, du blir bättre och bättre!! Men vad är det för en liten trind gubbe som kommit in mellan alla frodiga damer?? Dessutom sovandes...jädrans så bra han blev!!
    Ja visst är den efterlängtad, denna vår. Tycker denna längtan blir starkare och starkare för vart år, är det livet som gör en sådan, eller...?? Att då ligga i sängen, i och för sig med fönstret på vid gavel, ja det frestar på...Men nu är jag uppe på benen igen, stapplig som en nyfödd kalv vinglar jag omkring här inne, men snart så...snart ska jag också ut och lukta på våren!!
    Så kul med "skolresa"...sen förstår jag att det kanske inte är alldeles enkelt, att åka med en massa som, ja som man kanske inte är riktigt i samma läge eller hur man ska uttrycka sig. Fnissar lite och funderar vem du ska ha som vän vid din arm...eller har det lugnat ned sig??
    Ha det så gott vännen!!
    Kram kram

    SvaraRadera
  3. Kul att få se din framfart med målandet och skissandet, och en katt bland hermelinerna är ju den där gubben, men varför har han kläderna på förresten för han passar ju inte till dina vackra damer dådå ??

    Ha nu en trevlig klassresa och njut, njut av livet.

    Tjingelingkram från Rantamor.

    SvaraRadera
  4. Hej vännen, tänk att våren är här igen och ljuset flödar och målarlusten kommer tillbaka. Ser att du producerar många fina bilder o målningar. Det måste vara kul att få se på konst uti världen, kanske inte så kul att sova i salar, är nog för gammal för det, vill ha det bekvämt. Skönt att du trivs i din lya, kram Irene

    SvaraRadera
  5. Förstår att du har mycket omkring dig, eftersom det var ett tag sen du gjorde något inlägg! Att resa på "skolresa" måste kännas otroligt spännande. Inte bara spännande inför för själva resan utan också kul att få se lite "nytt"!

    SvaraRadera
  6. Du är så duktig och farbrorn som sover är söt!
    Ha riktigt kul på klassresan!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  7. Gillar din konst! Både den färgglada och den fina äldre mannen. Tummen upp!
    Du ser ut att ha det mysigt i hemmet ,-) Vackert bord med blommor.
    Då var du först med vitsippan, dom andra har jag redan sett ,-)))
    Fast nu kom snön tillbaka, och det värsta av allt , halkan!
    Ha det kanonfint i Berlin O Köpenhamn, det låter så mysigt!
    KRAM KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
  8. Jag blir alltid så glad när jag kikar in hos dig kära Karina. För du vet minsann hur man njuter av livet och dess goda. Och jag kan riktigt se dig framför mig hur du målar av hjärtans lust. Och vad spännande med resa. Hoppas att ni får det finfint i Berlin och Köpenhamn.

    Ta hand om dig du inspirerande kvinna!♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  9. Det verkar vara full rulle här hos dig.. Roligt att du trivs så bra med det du gör.

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  10. Har ju sett på FB om din skolresa - så himla trevligt! Så duktig du är... och blir bara bättre och bättre - och än en gång... jag är såå glad för din skull... att du tog steget!
    Kram

    SvaraRadera
  11. En liten kvällshälsning och tack för fina bilder!
    Må så gott!

    SvaraRadera
  12. Önskar dig en riktigt härlig påskhelg.
    Ha det gott
    KRAM
    Eva

    SvaraRadera