måndag 5 maj 2014

Två veckor kvar

Äh lille Gunnar är detta. Med fez. 
Ett år, två terminer har snart gått. Tur att det är ett år kvar i skolan annars skulle det kännas svårt. Det är ju så nyttigt och roligt att gå i skolan. Och jag tror att jag utvecklat mitt måleri mycket. Vet det förresten. Tampats en hel del med färgerna och formerna. Letat lite och nog kommit tillbaka till min egen stil. Men också funnit nya vägar. Just oljefärg är nog mitt favoritverktyg just nu. Så vackert. Vi på Konstskolan har just nu en samlingsutställning på Länsmuseet . Det var roligt att vara med och hänga den, liksom vara med om allt. Det kom mkt folk minsann i Lördags då det var vernissage. Öppet två veckor till.  Denna sommar blir långledig. Kommer måla mycket är planerat. Sen puffar tiden iväg och målardukarna kanske står vita omålade och pyser i vråna. Ska minsann vara två veckor på Åland och då tages alla målarateraljer med. Men ingen garanti tas med för att nåt blir målat som målet är. Frihet är dock att välja. Välja vad man vill. Och under ett år till har jag frihet. Och det är en underbar känsla.  Ack, den beste ting.  Tjingeling. 

8 kommentarer:

 1. Kul att se dina målningar o höra att allt går bra o framåt. Härligt när människor får/kan göra de de brinner för. Fina tavlor du gör.
  Kramiz

  SvaraRadera
 2. Ja tur att du har ett år till, så kul som det verkar att gå i konstskola ,-)
  Härliga målningar ,-)
  Jag gillar verkligen din egen stil.
  Låter som du har det fint planerat med sommar o skola ,-)
  Ha det fint nu, Varm Kram Primrose ,-)

  SvaraRadera
 3. Är så galet stolt över dig vännen. Över att du hoppade och vågade. Över att du lever dina drömmar och fångar livet. Här och nu. Vilken inspirationskälla du är. Och dina tavlor som alltid får mig att bli varm inombords. Så vackra och fulla med liv och färg.

  Jag är glad att du har ett år kvar i skolan. Ännu et år att få lära och utvecklas. Tänk vad kul det är.

  Njut nu av vår och skön ledig sommar kära vän och måla när lusten slår till.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Tänk så fort ett år går...snart sommarlov för dig. Jag förstår att du trivs och lär dig mycket, men du har ditt formspråk som bara är ditt så håll i det. Jag har ingen kurs på gång, har inte letat heller. Jag är just nu i en riktig målarperiod, kan bero på en utställning i sommar, piskan i ryggen ska man ha. Hoppas ni får sälja era alster på utställningen. Härliga tavlor, kram kram

  SvaraRadera
 5. Tänk att du tog tag i ditt liv och gjorde det du ville, det kan du vara riktigt stolt över.
  Och klart att du utvecklas som konstnär tacka för det du som har all talang för det där att måla, kan ju bara slänga ett getöga på den blåa damen som alltid kommer att vara min favorit.

  Fortsätt att njuta av målandet.

  Tjingelingen från Rantamor.

  SvaraRadera
 6. Tiden går fort när man har roligt...heter det ju. Och vid vår ålder har man lärt sig också att njuta av stunden. Visst är det väl lite kittlande också att inte ha något bestämt efter skolans slut, kanske bara vetskapen om vad man INTE vill göra...Nu när du har vågat och tagit första klivet, ja men då är väl inga hinder oöverkomliga...? Du har ju talang och viljan, så fortsätt...det fixar sig!!
  Sen när du känner att tiden finns, så hör du av dej, så tar vi en fikakorg och går till dammen och löser alla världsliga problem över en kopp.
  Kram kram

  SvaraRadera
 7. Tänk så fort det har gått! Tycker att du är såå modig... och såå duktig!
  Fortsätt njut av livet och av att göra det du brinner för... och av en ledig sommar!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Du är för skön. Himmel så fort tiden går. Jag tycker inte att det är lång tid sen du berättade att du skulle börja studera. Ballongbilden är fantastisk. Vilket underbart ljus du har fått i sandpåsarna och själva ballongen. Färgerna är ljuvliga. Lyckats dig som kan träffa Rigmor och fika. Ni kan väl tänka på mig då.
  Kramizzzz på dig

  SvaraRadera