fredag 11 januari 2013

Nu är det fredag igen!!!! Och....sen har jag glömt texten-

Paff veckan gick fort, den första arbetsveckan på nya året-ska det vara såhär. Och här sitter jag och fångar dagen. Njuter av fredagskvällen ,med tanken om att det är lite sovmorgon i morronbitti'. En långfrukost och lite stros i morronrocken..skönt.
Har nog varit lite slarvig och inte kommit i säng i tid, för jag har varit så sketans trött hela veckan..Förresten,ALLA är trötta nu. Vädret , man skyller på vädret..Mörkt regn, snö blask, halka, kalla vindar..och OM jag nu ska ifrångå'  min fångade dag, en liten stund..SÅ SER JAG FRAM EMOT VÅREN!!
Har fyllt mitt kök med vårblommor...Både ranunklar och tulpaner, vårvivor i rött och krokuslökar, trängs på köksbordet tillsammans med pärlhyacinter.... I fönstret har jag placerat carpaterklockor och en annan vår-aktig vit blomma, namnet glömt..så vackert.
Det är snöstormigt ute och det bidrar till att fredagshemmakvällen, känns väldigt skön.
Har ramlat dit..som en del andra. Har ju hört talas om det länge och många har provat LCHF.Jag ska bara prova lite, inte så länge..ett par veckor..Och om jag mår bra..kanske längre?? Denna vecka har det passat mig väldigt bra..Jag gillar ju fet mat, med grädde och creme fraiche. Kött är mums, och ost..Inte svårt alls att få i sig..Har inte saknat bröd, inte heller potatis..Men PASTA, det älskar jag..och godis!!! Choklad..det är det värsta att vara utan.-.Inget godis!!!!....Nu är vi några på jobbet som peppar..och äter tillsammans- Det går bra, riktigt kul.  Motion, låter trist, men sköna promenader ska det bli...när halkan lagt sig. Tror att jag inte bantar, bara försöker gå ner några kg..Kläderna sitter bättre då, och det blir roligare..kanske man blir piggare..vem vet.
 Med min bil har inget hänt..Ingen har hört av sig..från försäkringsbolaget eller verkstaden. Konstigt, det har ju gått två veckor..Min lånebil är helt ok, så det är inte synd om mig..Det är lite synd om mig, OM inte min bil går att laga.....(de så ju så...och jag har förträngt det). Jag gillade min bil väldigt mkt..och saknar den.
Dessutom förlorar bilar sitt värde väldigt fort, och blir svåra att ersätta..dyrt.
 Vad som mer blev dyrt för mig, upptäckte jag i går kväll, Någon hade "kapat" mitt konto och tagit ut pengar. Kändes jättejobbigt då jag upptäckte det i gårkväll.. Spärrade kortet såklart..och ringde polisen.'Blev ledsen och fick ont i magen.  Hur går sånt till..man läser ju bara om det i tidningen.. Nu drabbades jag. Kan man inte lita på sitt kontokort.. Man betalar ju jämt med det...Lämnar ut det på restaurang och barer. Jag handlar inte på internet, som tur är sa de på banken, för då kan det vara kört..Då är det svårt att hitta tjuvarna, och få tillbaka pengarna. För mig rätt mkt pengar.
.Polisen utreder, och det är pengar......pengar jag behöver. Banken sa att jag skulle få dem tillbaka, och det hoppas jag verkligen.. Ja som man säger, en olycka kommer aldrig ensam..så det ska väl vända nu då. Min hyrbil gjorde någon en lång repa på, så där var den tredje "olyckan" ..Nu är det inget livsfarligt, men det är trist...
Men nu ska vi ta helg och lata oss.
Själv ska jag träffa mina små barnbarn i morron...då blir jag glad igen!!!
Jag saknar den här lilla blöjrumpan...

11 kommentarer:

  1. Förstår att du saknar den där blöjrumpan!:) Vem skulle inte göra det?
    Glöm inte bort att din hjärna behöver kolhydrater för att må bra! Lycka till!
    Nu får det väl räcka med eländes eländen ändå!
    Krocken, stölden, repan...isch.
    Hoppas att allt ordnar sig på bästa sätt.

    Godnattkram Karinakusinadufina

    SvaraRadera
  2. Styrkekramar till dig. Känns hemskt att den livstil man vant sig vid...att använda kort, är så opålitlig. Hoppas det löser sig med bilen. Och jo, alla är nog lite trötta nu...dethär mörkret tär nog på en, men snart ljusnar det :)
    Ha en skön ledig dag!
    Kram Ann-Mari

    SvaraRadera
  3. Men oj... nu har väl du fått din beskärda del av olyckor... det borde räcka resten av ditt liv! Trist med din bil, trist med repan i hyrbilen... och så det där med stölden från kontot... så otrevligt! Hur skyddar man sig mot så´nt... för som du skriver - man använder ju kontokortet ofta...
    Ja, men det är väl klart att du saknar den lilla goa rumpan :)
    Ha det gott vännen!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Några små söta blöjrumpor finns inte i min närhet just nu. Kanske kommer med tiden (hoppas)! Vad mycket tråkigt du har råkat ut för på sistone. Tänk att det alltid kommer i klump! I går hamnade en trädgårdstidning i min brevlåda och räddade eftermidagen. Det går ju inte ens att fota fåglarna genom fönstret när snöstormen täcker för rutorna med våt snö.
    Kram, kram /Kerstin

    SvaraRadera
  5. Men...man blir bara tokig då nån snor ens pengar! Låt min egendom vara min! Nu får det räcka med elände för din del. Sånt kan man vara utan.
    Snosa och gosa på de små i dag.

    Kram
    annika

    SvaraRadera
  6. men så mycket tråkigheter du råkat ut för. snuvad på pengar med betalkortet vilken mardröm. Jag hoppas verkligen att du får tillbaka pengarna. Jag var in och kollade skolan. Det var för dyrt för så några dagar och väldigt långt bort tycker jag. Du pratade om ett annat ställe förut, har glömt vad det hette. Lördagskram

    SvaraRadera
  7. Så tråkigt med kapat konto.. tror man ju inte ska hända en själv.. Hoppas det ordnar sig och att du får dina pengar tillbaka!

    Jag provar LCHF sedan en vecka, första tre dagarna var jag sanslöst trött, men nu känner jag mig mycket piggare, dessutom har jag gått ner två kilo. Kan man ju leva med.. Lite promenader på det när isarna behagar lätta från grusvägarna här ute, jo jo, då kanske det blir ytterligare några kilon! (Fem till och jag är helt nöjd) Lycka till med nya eller tillfälliga kosthållningen!

    Dina vårblommor i köket lät som ett mycket trevligt inslag! Kram Karin

    SvaraRadera
  8. Men så mycket otur du har haft nu måste väl allting vända ändå...
    och ett kapat konto, förstår att du får ont i magen, hur kan sådant gå till, usch och fy...

    Hoppas att din helg har bara blivit bättre.

    Kramar.

    SvaraRadera
  9. Vad tråkigt med ditt bankkort ,hoppas det ordnar till sig
    Låter underbart med alla vårblommor på köksbordet
    Ha en riktigt skön söndag

    SvaraRadera
  10. Genom LCHF gick min dotter ner 15 kg från nov -11 till och med febr -12. Inte så illa, men jag har inte prövat.
    Lilla blöjrumpan så söt!
    Kram till dig och trevlig helg!

    SvaraRadera
  11. Guuud...det var då den sötaste rumpa jag sett på länge...!!
    Kan fortfarande inte riktigt smälta det där med ditt konto...hur sjutton bär dom sej åt...ja inte för att jag tänker prova, men hur j-vliga är folk undrar man ju...snart får det bli pengarna i madrassen igen...ingen risk för nackspärr här i alla fall då....
    LCHF...kan man tycka mycket om. Gott...men jag blev helt utslagen, orkade knappt röra mej till slut, det gick ett tag sen fick jag ge upp. Passar nog inte alla, definitivt inte mej som älskar smörgås...**'skrattar***, och där har vi kanske också boven i det hela, goda smörgåsar...Just nu har jag gett upp allt sund leverne, det försvann hur lätt som helst...
    Ha en skön söndagskväll, själv är jag i något slags komaliknande tillstånd efter en helg på jobbet...och än är den inte slut!!
    Kram kram

    SvaraRadera