onsdag 13 mars 2013

Annorlunda..

Lika bra att lägga ner..inte tjura ihop..Det gick inte att laga den. Mobilen. Känner mig rätt irriterad på mig själv, att jag kan bli så irriterad på en död sak. Vana, vanan att alltid kunna ringa, att alltid kunna bli nådd..att alltid kunna sms:a, fota kort, gå in på chatten...goooooogla och ja..allt det där som alla sitter/står/går/ligger och gör med sina mobiler. Så fort man får tillfälle, då åker mobilen fram. Måste ju kolla upp, har det hänt nåt på Facebook..Har jag fått nåt mail.. Tänker, att när vi alla på jobbet, sitter på lunch, så ligger våra mobiler där vi tallriken..nån går in då och då och kollar läget, i mobilen. Har man inte lust att prata under lunchen, med de andra, avskärmar man sig, och går in och chattar eller sms:ar eller nåt..Har någon en fråga, ja då googlar man efter rätt svar...ingen  behöver tänka, ingen behöver veta, vi goooooglar..
...och herre Gud, vad jag saknar min mobil..Den har varit död nästan en vecka..och nu får det räcka, jag håller på att få gråa hår..Ska minsann med högsta hugg gå in på Tele2 butiken och begära en NY...men jag ¨är inte så kaxig som jag låtsas, kommer säkert inte få nåt nytt abonnemang...kommer nog få betala en massa onödiga pengar..
Jag tar med mig en kaxig vän som minsann ska visa var skåpet ska stå.....
Råkade tappa den igen..Senilsnöre av högsta kvalitet..ska inskaffas, och stötskydd och försäkring..

Kallt är det och snöat har det idag..ingen kan väl njuta av vintern nu längre..Den var ju lite trevlig i November, och mysigt med en vit jul, men nu längtar vi efter våren..Tålamod tålamod...TÅLAMOD ÄR VÄGEN TILL PARADISET!!!
Lägger in några bilder som får oss att längta..och utan längtan kan vi lika bra lägga ner..'
Man längtar gärna efter något, när vi slutat att längta, då har vi allt, och den känslan tror jag inte är speciellt
angenäm..vad ska man då göra, sätta sig ner och vara nöjd..Det ultimata måste ju vara, att vara nöjd och längta lite ändå, myslängta lite lagom....
Nu ska jag myslängta efter våren och värmen och grönt gräs


10 kommentarer:

 1. Men herregud så trist att den bara går sönder för att du råkade tappa den lite... Nuförtiden är det dålig kvalitet på grejerna. Men visst är det så, speciellt de yngre tjejerna på jobbet, sitter med sina phones ständigt tillgängliga. Ibland tar jag med min men stoppar den i bh:n om utifall att...

  Attans kyla! Cyklade hem från Rynninge i kväll och det var askallt.

  Gosa med katten nu

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 2. Hej där,

  Länge sen sist! Och jag läste.. visst är det så att man vänjer sig, men vet du? JAG HAR INGEN MOBIL! Inte min man heller.. hihi.. fast vi har det på ett sätt, för vår fasta telefon är ett simkort med mobilnummer men vi använder inte mobiltelefoner. Det är SKÖNT och frihet!
  TÄnk så så kanske det känns bättre! Du vet att det är en ny folksjukdom att alltid vara "tillgänglig och uppkopplad"!? Egentligen skrämmande, men möjligheten skapar ju behoven!

  Snart har du den att titta på igen ska du se!

  Kram Linnea

  SvaraRadera
 3. Vilken fin liten stuga! Härliga bilder som får en att längta...

  Fast jag tycker att det är ganska fint med sol och snö även på vårkanten! Då kan man njuta av snön i vårsolen! ;-)

  Vårvinterhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 4. Den blomsterängen med den lilla röda stugan... ååh så fin... och tänk att få gå ut där vid den röda grinden... men först ska vi förstås njuta av sköna vårblommor... längtar!
  Snart har du säkert en ny telefon i din hand! Här är vi allt väldigt olika du och jag :) Har en sån där smart sak, men ingen uppkoppling på internet annat än på det trådlösa här hemma... glömmer oftast telefonen hemma om jag ska iväg med bilen - eller i bilen när jag kommer hem och annars så glömmer jag att ladda batteriet... hm - vad är det för fel på mig?
  Ha det gott vännen!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jo men så är det med dessa telefoner små som stora sitter där med dom. Tycker ibland de kan bli irriterande. Idag försöker solen komma fram hoppas den lyckas med detta annars ganska kyligt. Våren..härligt tur att ha något att se framemot.
  Kramizar

  SvaraRadera
 6. Who vilka underbara bilder!! Sommar..mmmm. här har snöat i natt men nu skiner solen så jag hoppas den gör sitt jobb - smälter snön..:)

  Ja du, vi är beroende av små tekniska saker. Jag grips sannerligen av panik om jag kör iväg och upptäcker att min lilla älskade mobil inte är med:) hemskt men sant. En titt på FB varje dag, ett måste. Vi har så många måsten så ibland är de tunga att bära..hihi.

  Vet du jag ska också bli kostnär nu....:) så spännande, de lär bli rena konstverk, ungefär som apans.

  Kramiz

  SvaraRadera
 7. Men jag kan inte annat säga än att du har som lite otur med dina grejer just nu....
  hoppas att du kan införskaffa en ny mobil i den djungel av telefoner och abonemag som finns.
  Tror hur man än gör så blir man lurad på abonemanget, Rantafar är så anti att betala extra till telia eller något annat bolag så han köper kontantkort,
  och då brukar han få en månads fri sms...
  gissa vem som smsar dådå, ja inte är det Rantafar...hahahaha

  Ha det gott och tack för dom vackra sommerfoton du visar.

  Tjingelingen från Rantamor.

  SvaraRadera
 8. Mitt i allt elände så har du många klokord och kloktankar vännen...Det här som vi brukar diskutera över tekoppen du vet...när blir man nöjd, och när är längtan och önskan sådär alldeles precis lagom, så den inte tär men ändå känns som man strävar framåt, utan att bli bitter och girig...??!! Kanske är det så, att när något alldeles speciellt fattas, ja då blir hela livet lite på kant och svårhanterligt, ramlar väl den pusselbiten på plats, ja då kanske de andra liksom bara sitter där också...Vi får nog diskutera vidare om det här!!
  Å visst är man beroende av mobilen...jag är absolut inget undantag!! Men på jobbet, då har jag den i väskan, de yngre i fickan på arbetskläderna...där ser man vad ålderskillnad gör!!
  Men du...bilderna...är de ifrån torpet du hyrde...?? Helt underbara!!
  Nu i helgen kommer dot´ra från Götet hem, ska bli gott att få rå om henne lite!!
  Kram på sej vännen!!

  SvaraRadera
 9. Synd med din mobil, verkligen!!!
  Hoppas du får en ny på garantin....
  Vilka helt ljuvliga bilder, jag längtar......
  Vinter har varit fin ,-)
  Men TACK nu räcker det!
  Ha det fint, fota dina fina tavlor, välj och skicka efter en kudde, dina motiv kommer att göra sig kanon ,-)))
  KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
 10. Ah sommar! Jag har en äldre telefon, och för att ens komma ut på nätet behöver man sju änglars tålamod...önskar mig en iPhone, men på samma gång inte. Just av de orsaker du skrev :)
  Hoppas du får en ny!
  Kram
  Ann-Mari

  SvaraRadera