söndag 10 mars 2013

Söndagskväll- inget speciellt att berätta.

Solen har varit framme minsann och försökt att värma på lite, med svaga strålar..De kalla vindarna segrade..Huvva jag frös om benen, när jag stod i parken med barnbarnen som ville gunga och leka i klätterställningen. Barnen längtar efter våren, och att sanden i sandlådan blir mjuk och man slipper alla dessa tröjor och overaller.Eller så är det vi vuxna som längtar mest..Vi var  idag ute rätt länge, frisk luft har inte fattats..Och nog var det soligt, det tackar vi för. Jag spanade efter  lite tendenser till  vårblommor, men i Karlslund fanns det inga..Det hade dock blivit lite knoppar på björken, och lite lite glest med snö på vissa ställen...men än få vi gå båd'  med strumpor och skor..Och Mars är bara knappt till hälften här, så man ska väl sluta tjata om våren. Likaså var det i Västerås.........inge' mera' vår där minsann..Tog en tur dit på lördagen..besökte bror och far.Lilla pappa han kämpar på, han är nöjd med sin nya lägenhet, och trivs bra..Och till Västerås for vi,  för att vännen min skulle köpa en bil...att åka ändå från Östergötland, jojo..Västerås har di allra bästa bilförsäljare i Sverige ska ni veta....hihihihi..
Och inte såg jag på Mello...och inte är jag ledsen för det..Vi hyrde en film, men ack virrpanna ett och två, båda hade vi sett filmen förut. Man borde inte kunna hyra samma gång på gång, det borde finnas nån sorts varning för det..Tantvarning....Och mobiltelefoner borde aldrig få gå sönder..borde  vara okrossbara.Tantvarning på det också!! Det är så konstigt att jag alltid lyckas tappa min mobil  i backen. Mina söner sliter sina tunnhåriga hår...Morsan, hur lyckas du alltid ha sönder allting"
 Jo man har blivit van att sms:a och vara uppdaterad, knepig känsla när det plötsligt inte går. En ful ovana egentligen, att alltid ha mobiltelefonen tillgänglig.  Lite skönt har det kanske varit i helgen, att koppla bort spel och sms, och mobilsamtal..Men ack nu behöver jag min mobil..Hoppas att ett nytt simkort, får den att kunna simma igen..Annars finns ju nya i affärerna, gjorda för fumliga tanter..
typisk fumlig tant
Inget speciellt att skriva ikväll.men skrev ändå..eller som ett tomt sms säger. -det finns inget att visa-
.....väntar in morgondagen, och kvällens koppargrafikkurs..det blir skoj"!

6 kommentarer:

 1. du är en baddare att skriva om inget speciellt måste jag säga. Koppargrafikkurs låter spännande, har aldrig provat. Fin fumlig tant..är det självporträtt. Nu måste jag sova, det tar på att vara i centrum, men kul är det med utställningar. Nattiskram

  SvaraRadera
 2. Vet du kära kusin, det finns senilband för gsm-telefoner också. Jag har ett brett blått band och telefonen inlagd i behån. Mjukt och bra för den nödvändiga tingesten. Även jag skulle tappa den i backen annars. Förstår att dina söner blir tunnhåriga;)
  Och visst, jag förstår och vet att den bästa bilförsäljaren finns i Västerås. Peter är hans namn, tideditam.
  Önskar dig en fin måndag
  Kramar från en annan fumlig tant

  SvaraRadera
 3. Haha... tantvarning - jo jag tackar jag - du är då minsann ingen tant... än :) Men fin är hon din målade tant med gult hår och gula skor - gillar henne mycket!
  Våren som försvann - ja, vad säger man - kallt, kallt, kallt... -18 tidigt på morgonen, "bara" -10 just nu när klockan snart slår 9... brrr!
  Såg inte heller "Mello" har inte sett något av eländet så jag har sluppit vara upprörd över att fel låtar gått vidare :)
  Ha en bra vecka vännen!
  Kram

  SvaraRadera
 4. koppargrafikkurs, det låter spännande, även om jag inte riktigt vet vad det är! .-)))
  Såg mellon, bara för att jag inte hade annat för mig, sådär ,-)tyckte jag, det tycker jag alltid ,-)))
  Hyra samma film, trist ,-)))
  Har själv gjort det, eller så kommer nåt spännande på TV man stannar uppe och väntar, så har man sett filmen förut! ,-)
  Ja snart vår! Nu är det så isigt.
  Så härlig fumlig tant du målat ,-)
  Ha det fint, KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
 5. Tantvarning...eller inte...jag känner igen mej i mycket!! Men...peppar,peppar...den sista mobilen har jag snart haft i TVÅ år, och den är hel än...Helare än vad jag känner mej, eller nu är jag väl egentligen på bättringsvägen, men orken...den vet jag inte vart jag lagt.Morgonens långpromenad med Zambo...ja den gick inte fort och genomsvett blev jag, men skönt när man väl var inne igen. Han är så tålmodig vår kille, tror han känner att matte inte är någon gasell just nu, han trippade på så fint bredvid, kollade ibland på mej och jag tyckte jag såg ibland att han skakade lite uppgivet på huvudet, men jag kan ha inbillat mej det...Däremot tycker han om när vi vilar i sängen efter promenaden, husses sida i sängen är ju nämligen tom!!
  Jasså...det är i Västerås bilarna finns...ska lägga det på minnet...*skrattar*.
  Ha nu en bra måndag så ses vi i morgon!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Du kanske får använda tantsnöre till mobilen (ungefär som till läsglasögon som man hänger i snöre runt nacken)...? Då kan den inte åka i backenn så lätt.

  Vacker kattfröken som bor hos dig nu! Alltid mysigt att ha någon som väntar när man kommer hem.

  Här är jag helt utslagen efter influensa med feber, men orken att sitta framför datorn har återkommit, så den andra orken i armar och ben kanske kommer den med... ;-)

  Inga vårblommor här heller! Snön ligger djup i trädgården.

  Vårvinterhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera