söndag 3 mars 2013

Gungeligung..

Gungeligung..sjöben har  jag idag..och trött men  glad..Helgen var så trevlig..med goda vänners medverkan  så hade vi riktigt kul på båten, Och eftersom vi gillar att dansa och det gjordes ordentligt, mkt dans. Så är jag nöjd med resan. Men ack visst var det blåsigt på det stora blå.  Och båten den enormt stora den vippade och guppade i kapp med musiken.. I morse var det allt lite väl gungigt för en del, särskilt för kamrat L som kräktes och var rejält sjösjuk.Stackars henne. Men det gick över när gunget lugnat ner sig. Tänk att det alltid måste storma när jag ska ut och kryssa..Det kändes dock trevligt att få umgås och dela hytt med ett gäng arbetskamrater. Det betyder ju att vi trivs ihop på jobbet, och t o m vill umgås på helgen. Att trivas med arbetskamraterna, det är nog det allra viktigaste av allt, på jobbet..
Och nu ska jag gungeligunga mig i säng, för vet ni det svajar än i benen..trots att jag är sjömansdotterdotter av fin börd...en riktig Åländsk modell.....
repristavla för att peppa mig själv att sätta fart på penslarna.....
Natti...och god måndag......

10 kommentarer:

 1. Tråkigt med blåst men ni verkar ju haft roligt ändå .
  Vi sst är det viktigt att man trivs ihop på jobbet
  Ha en skön start på veckan

  SvaraRadera
 2. Förstod ju det, men huvudsaken är att det var bra ändå!
  Sov gott-gungeligung och gungeligoja....
  Kramar
  Karin

  SvaraRadera
 3. Det är klart det blev en trevlig resa... lite extra gunggung... men förstår att det blev kul ändå :)
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Oh en kryssning härligt. Visst är arbetskamraterna a och o på jobbet o funkar de även på fritiden är de ju Guld:)

  Sjösjuka låter inte kul, tvi tjuven:(

  Kramiz o go vecka

  SvaraRadera
 5. Där stod jag på kajen och vinkade med min vita näsduk när ni gled iväg på vattnet...kände mej som nån ur Mobergs utvandrarna...och nog tänkte jag på er där jag låg i mitt skumbubbelbad, att det guppade rätt bra där ute på böljan den blå. Det t.o.m. skakade i det höga hotellet...Förstår att ni haft en superdupertrevlig helg, det har man i goda vänners lag.
  Men nu är vardagen tillbaka, obarmhärtigt knackade den på dörren i morse...lite tungt här också, och rösten bär inte riktigt än, men allt det är Jerkas fel...
  Ha en bra dag vännen!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Sjömansdotterdotter från Åland, det låter härligt det, kul att ni trivs så jättebra med varann, då är det kano, det är viktigare än jobbet själv.
  Låter kul fast det gungade! Inte kul för henne som blev sjösjuk.
  Har inte åkt båt annat än mella Tyskland Svergie, nu när vi har hundarna med, förr var det England som sagt mysigt med båtresa
  Ha det fint ,-)
  KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
 7. Båtar gungar inte nuförtiden, dom har stabilisatorer, det måste vara annat som gjorde att du tyckte det gungade! Eller hur!
  Kul att ha kul!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 8. Det är svårt med gungander om man inte ser horisonten. Bra att det ändå gick att dansa :)
  Sätt fart på penslarna ;)
  Kram
  Ann-Mari

  SvaraRadera
 9. Det är min fasa att det ska blåsa upp när jag är ute och åker. Höll på att bli bofast på Åland en gång, när det verkligen blåste upp innan jag hann därifrån. Alternativet var flyget men til slut tog jag dubbel dos piller och ställde mig längst fram i fören. Där stod jag tills vi kom in i Sthlms skärgård och det gick bra.Men roligt att höra att ni ändå hade en lyckad tur. Tänkte faktiskt på dig när jag såg vågorna rulla in uppe vid norra udden.
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
 10. Hejsan Karina !

  Tre gånger till Åland två av dom blev jag döds-sjösjuk spydde som en sjökalv genom hela Ålands hav.'

  Så jag stannar nog på landbacken resten av mitt liv.Det lockar inte alls längre, inte att flyga heller. Bil,buss,tåg kan jag stå ut med.

  Kram Mi

  SvaraRadera