tisdag 10 december 2013

December

Ujujuj det är mkt nu... De orden hör jag många säga. Håller med. Det är roligt mycket. Och några timmar extra på dygnet skulle vara fint.  Men har man kul så är det också värt den trötthet som mellan varven trycker ner en' på kudden. Nu har jag örat på kudden minsann. Efter en envis förkylning som känns pågått många veckor, har jag nu fått ont i ett öra. Det hugger till och jag kan inte låta bli att ropa AJ. Inte för att nån annan än katten hör mig, men det gör såååå ont. Alvedon och vila, och det går över. Det måste det. Jag saknar ju min skola och mina klasskamrater. Det är så roligt där. Och vi har intressanta och värdefulla kurser. Jag lär mig mkt och utvecklas hela tiden. Just nu tecknar vi. Och det missar jag. Sjit. Vi har haft öppet hus och julmarknad. Tänk snart har en termin gått. Men det är 1,5 år kvar TACKOCHLOV. Jullov är på ingående. Det är så roligt att pynta och göra julfint i denna lägenhet jag nu bor i. En speciell charm med högt i taket och vackra gamla dörrar. Har allt fått min dröööömlägenhet nu. De gardiner jag skaffade till förra lgh, stannade lite retsamt på halva fönstret. Så nya måste köpas. Och det är inte alls tråkigt men kostsamt. Bloggen min kära, den ligger i halvkoma tror jag.  Ungefär som dess ägare. Har Nelson Mandela minnesceremoni på tv: n och örat fullt med olivoljavitlök vitvinsvinäger och tetreeoil. En huskur jag hittade på nätet. Vet inte om det hjälper, mer än att jag blir hungrig och sugen på god mat.  Ska minsann hasa mig iväg upp på stan. Har fått en lampa på posten som jag skickat efter. Och medan sonen, som inte är värst höjdrädd, klättrar upp på hööööööga stegen, hänger lampa upp, tänker jag bjuda på lunch.  Kikar in och läser lite bloggar nu.  Det gööööör jag. Förresten jag är inte höjdrädd, har nog bara en viss nedsatt balans nu, med ajajaj värk i hööööger öra. 

13 kommentarer:

  1. Men usch och fy, att du missar så mycket.. Hoppas nu att örat snabbt blir bra..

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  2. Hej kompis, snygga färgglada änglar, vad mysigt med högt i tak..och att få inreda därefter. Fast gardintyget blir dyrt förstås,men du kanske inte behöver ha några för fönstren ser så fina ut. Hoppas örat snart blir bra, kram kram

    SvaraRadera
  3. Där är du ju :) har saknat dig men förstått att du bara är ur bloggen o har roligt, njuter av livet o kursen. Vilka söta änglar, du är duktig. Ser mysigt ut i din nya lägenhet, högt till tak är småmysigt o luftigt.
    Men krya på dig nu. onda öron kan aldrig vara kul.
    kramiz

    SvaraRadera
  4. Hejsan Karina !

    Lagom jag kom in till Dig kom Prinsen in och tycker att jag suttit för länge här.sa åt han gå ut lite till så stänger jag och så kelar vi o.äter lite, han mest.Nu är det för sent att äta för mig.

    Får gå in till Dig i morgon igen, varit borta nästan hela dagen.

    Så nu får jag ta igen det med extra kel o.gos.

    Har Du fått ny koja !

    Det är kul. Skaffa nytt. Sätta upp nytt i fönstren.Behöver u tygstycken i detta fina inramade fönster, det tycker inte jag.
    Ska vara för insyn i så fall. Jag fick av min dotter fönsterfilm, som jag satt upp. det är så skönt att slippa se alla som går förbi och gor in.Bor på nedre botten som Du förstår

    Se nytt utanför.

    I 18 år har jag sett samma från köket.
    Nu har det kommit sophanteringshus och annat utanför, där har ju folk gått förr, parkeringen är ju där och vägen till och från skolan.

    Hoppas Du ska trivas och må så gott och krya på Dig.

    Kram Mi

    SvaraRadera
  5. Trist med förkylning och öronont... ser dig framför mig med bomullstuss i örat... doftande av vitlök och teatree-olja - kanske bra i julhandeln - du slipper köa för alla andra drar sig åt baklänges :) Skämt åsido - krya på dig!
    Gillar dina ängladamer... såå fina!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Hoppas att din sinekur för örat hjälper! Det är svårt med öron som krånglar. Minns plötsligt att man ordinerade någonting som hette fetvadd för örat när det gjorde ont, men minns inte om det hjälpte överhuvudtaget. Så fint du bor nu, verkligen charmigt och härligt.
    Krya på dig och ha det gott, bästa du!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Men herre gud vännen...har du allt detta i örat...olivolja, vitlök...ja jag vet inte allt??!! Tänk om vitlöken fastnar...jag vet en ja som hade en nötkärna i näsan...*gapskratt*...och det kunde ha slutat illa!! Hoppas du drog ner mössan ordentligt när du gick till posten så inte vitlöken syntes...*fniss*...Skämt å sido, det är inte alls kul att ha ont i örat, riktigt jävligt faktiskt. Men det kommer nog från förkylningen, använd nässpray kanske...??
    Å din lägenhet, den är ju som en dröm. Eller det är ju nästan en dröm att du fick tag i den, helt underbar, alldeles lagom, och med badkar....
    Tavlorna...de vackra...du får sätta pris...jag kan inte...
    Krya på dej, sköt om dej, och ta ur vitlöken innan du går till skolan!!
    Kram kram

    SvaraRadera
  8. Åh, vilken mysig stil i lägenheten! Trist att du blir sjuk nu när du har så mycket att fixa. Och vilka fina ängeltavlor! Du är duktig, du!
    Kram /Kerstin

    SvaraRadera
  9. Nu blir jag så där glad igen ,-))
    Din lägenhet låter SÅ mysig, högt till tak och gamla dörrar, jag får ont i magen, det får jag alltid när något låter så där extra mysigt.
    Tur du har 1 1/2 år kvar, det är en sån där skola man aldrig vill ta slut förstår jag ,-))
    Härliga ängeltavlor, och så fint rum, med julpynt!
    Har också haft hosta och förkylning som kommit o gått, i Lördags fick jag ont i örat det hugg , riktigt ont, jag skrek också till, för det kom så tvärt, men efter en dag var det borat!
    Förstår att du inte hinner med bloggen , men kul när du är inne.
    Önskar dig allt kul.
    Ha det jättefint.
    KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
  10. En liten kvällshälsning!
    Kram och ha en fin luciamorgon!

    SvaraRadera
  11. Men stackars vän! Det låter inte alls bra med ditt öra. Jag hoppas att det har blivit bättre eller att du har varit hos doktorn så att de har fått kolla på det. Du ska inte gå och ha ont. Krya på dig kära Karina!

    Jag blir så varm inombords av att läsa hur gott ditt liv är. Hur du trivs med både skola och lägenhet. Du inspirerar så ska du veta.

    Ta nu hand om dig och ha en riktigt fin helg!♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  12. Länge sedan jag var inne hos dig men nu när jag kollar runt lite hitta jag bilden på din ljusstake med olikfärgade ljus. Så himla fint! :)

    SvaraRadera