tisdag 16 september 2014

Nymålat

Hej hej Kära Blogg och vänner därtill!!  Sommaren har varit ljuvlig.   Skulle bli en bok om jag berättar allt.  Kanske blir en bok.   Varit på resande fot nästan jämt. Så glad att jag haft möjlighet till det.  Från Köpenhamn/ Malmö ända upp till Lofoten.  Lofoten var en Stor upplevelse. Bilade dit med min far.  Det tog en vecka. Och ni må tro att mina ögon fylldes under resan.  Vi bodde på hotell efter vägens gång, precis där det kändes bra att stanna.  Pappa är gammal och krasslig, så detta var kanske kanske, sista resan.  Men man vet inte med honom, han har inre krafter som är otroliga.    Skolan är igång igen. Så GLAD jag är för det. Vi har hunnit med en veckas skolresa till Amsterdam.  Väldigt mycket fin konst som inspirerade.  Annars tyckte jag att Amsterdam var vackert. Mycket fina byggnader. Men trångt och rörigt på gatorna. Vi har det toppen i Sverige. Verkligen toppen på många sätt vis.  Cykelbanor.  Trottoarer.  Men nu sista året på skolan, ska jag njuta.  Måla måla måla. Ta in allt.  Har fått en mkt fin atelje' vid fönster.  Den har jag gjort trivsam och kommer ju tillbringa många timmar här. Ja, mkt har hänt.  Det var mååååånga månader sedan jag bloggade.  Ska ta min tid när den kommer och lägga in lite bilder och tankar.  Tanka helt enkelt.  Tänkte skapa ny blogg. Med nytt liv. Men ack jag är för lat. Kör vidare på denna.  Hej hopp kära nån.  Nu har vi genomgång av vårat kommande projektarbete.  Jag är inne på PORTRÄTT.  ..,... Så det kommer nog bli en del bilder med olika varianter av människor under höst och vinter!!! Här kommer en tavla som skapades efter Amsterdamresan.  En glad. Färgglad.  Blev så glad att ni saknat mig så jag fick lust att skriva igen.  Ska kika in igen och se vad som hänt.  Lägger in en bild på min arbetsplats också.  En typisk bild från Amsterdam också.      Van Gogh museet var mkt imponerande!! Alla hans tavlor.  Så otroligt vackra.  

8 kommentarer:

 1. Så kul att se att du är i farten o mår himla bra!
  Och haft en störthärlig sommar, o vilket väder.
  Kul för din pappa att åka på en långresa ,-))
  Lofoten är vackert.
  Förstår att den resan var härlig för er båda.
  Sen Amsterdam är ju härlig stad, Jag älskar deras cykelbanor. Inte för att jag cyklat på dom, men ser så många andra som gör det, vi vandrar mest runt där o bara njuter.
  Härlig färgglad tavla!
  Så himla kul att läsa din blogg, härlig arbetsplats du har, fortsätt njut på nu med skolan o allt!
  KRAM KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
 2. Se där ja, en fin, fin sommar är till ända och du är tillbaka både i bloggvärlden och skolan. Härligt att din pappa fortfarande klarar av resor. Själv har jag mest hållit mig hem omkring i sommar. De har varit gott de med.
  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Så roligt att du är tillbaka. Sommaren har varit störtskön ser jag. Det var längesen jag var i Amsterdam men det är fint och med många duvor minns jag. Kul med skolan, och uppgiften porträtt. Jag målar på kan ju inte låta bli. Bloggandet går på halvfart, blir inte så många inlägg som förr. Ses igen kram

  SvaraRadera
 4. Men så roligt att du är "tillbaka"!! Fast lite vet jag ju redan...fniss. Men det blir alldeles för sällan vi träffas, livet är ju så, det rinner på. Att du haft en fantastisk sommar, ja det kan man ju inte tvivla på, och man ska leva här och nu. Precis som vi pratade om...Inte vänta för mycket med för mycket...
  Fin arbetsplats!! Inspirationen kommer in genom fönstret kan jag tro...Har också många fönster på mitt jobb, men där tror jag lite inspiration försvinner istället.
  Ha det nu gott vännen, och måla på!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Roligt att ha dig tillbaka på bloggen igen, efter alla sommarens resor och utflykter.
  Så härligt att få göra denna resa med din far ända upp till Lofoten....

  Ha nu en underbar sensommar.

  Tjingelingen från Rantamor.

  SvaraRadera
 6. En liten kvällshälsning!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Nämen hej! Så kul att du är tillbaka... och så höll jag på att missa att du gjort ett inhopp på bloggen...
  Härlig arbetsplats du har där vid fönstret. Har ju följt dig en del via FB... så lite koll har jag allt :)
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Saknade dig på kusinträffen. Roligt att du är tillbaka och på gång igen med nya upplevelser och ny inspiration. Hösten kommer med stormande steg, vad härligt att kunna se tillbaka på en underbar sommar.
  Kram

  SvaraRadera