måndag 17 september 2012

Sjunga det är bra för humöret

Ikväll var det på nytt, körsång igen...VAD ROLIGT DET ÄR HÖRRNI!
Att få stå och gapa ut i all kraft ner från magen en massa sååååååång..det låter ju rätt bra när alla tar i..Vi är många..typ fyrtio kärringar och fyra karlar...ändå hörs de mest, männen.,.typiskt va.
Ikväll sjöng vi Euphoria...av Loreen,..Är väl rätt trött på den sången, men ikväll var det skoj..
När vi väl tragglat igenom den många ggr, så lät det t om skitbra..bättre än Loreen..ha ha'
Ja man går därifrån med glad mage..och upprymd själ..Ser fram emot nästa måndag'
I morron ska jag prova nåt jag aldrig gjort..Yoga..En mkt vad jag hört, duktig instruktör här i stan, ska jag besöka.Undrar vad som blir..Om jag blir avslappnad eller bryter ben och rygg?? Stel som en pinn.
Har ju lyssnat på " Djupa Andetag" cd-skivan ni vet..Häromdagen,en morgon..Tog den så djupt till mig, så jag blev svimfärdig..Jag andades väl in så mkt syre att det blev yrsel i virrpannan..Fick lov att ta en tur till gula soffan en stund..Huvva, man är väl mottaglig..Hoppas bara jag inte svimmar på yogan i morron, det vore pinsamt..Jag har hört att man kan göra andra pinsamma saker på yogan..tjoo, jag som har så mkt gaser..pyyys..Men något måste göras då kröppen är stel som en gammal stör..

int gick  jag  till ateljen i Söndags min lata mänska'..Fastnade med näsan i mina månadstidningar. Jag älskar månadsmagasin..".Femina", favorit.."Lantliv", mkt inspirerande.och "Hem och Antik"...i söndags hade jag även  "I Form". Ni förstår att jag inte kom iväg ..Samtidigt var det mkt skönt att sitta och läsa, det regnade ju tror jag..
Men målade lite vid köksbordet några snirkliga blommor som jag ramade in i små vita ramar..de ska få vara med i Wadköping..Vi är där hela vecka 44...från tis 30/10--sön 4/11...
Kommer att kika in däri Hantverksboden, lite i morron för att planera vår hängning..


Detta är mkt kul att måla..
Hoppas jag får fart på kreativiteten...kanske den kommer efter morgondagens Yoga...

13 kommentarer:

 1. Här har du en till som skulle behöva komma loss igen och måla. Det sitter en spärr ivägen ibland, hoppas den lossnar snart. Få se om Yogan hjälper för dig, kanske det blir en väldig fart... önskar en god nattsömn

  SvaraRadera
 2. Ja Yoga skall ju vara så bra för allt möjligt...det är nog ganska krävande också, lycka till. Jag har varit på shindo-stretchning och det är också krävande när man är vig som en strumpsticka ;-)
  Kul att du sjunger också, och att ni har kul!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Rolig målning, den sista. En massa bröst med småbebisar...
  Yoga är säkert väldigt bra för den inre friden och för den viga kroppen. Du blir som ung på nytt, jag menar yngre.

  Godnattkram kära kusinaKarina
  Karin

  SvaraRadera
 4. Önskar jag kunde sjunga... men stackars den kör som jag skulle försöka hos - det skulle ge dem en chock - herregud människa... du kan verkligen INTE sjunga skulle de ropa, knuffa ut mig i kylan och stänga dörren.
  Kanske får det bli yoga istället :) - nej jag är nog alldeles för lat... det får bli skogen.
  Räknar ner dagarna till utställningen - ska bli så kul att träffa dig och få se dina tavlor!
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag säger som Anki; Tänk om...men nu är man ju inte så lyckligt lottad att man fått en sångröst precis! Fast på fester och så så sjunger jag glatt, jag bryr mig inte om att det låter hemskt!!

  SvaraRadera
 6. Hahaha!!!!!Det där med gaser det känner jag igen.Det finns ett ställe som jag tycker är så jobbigt och det är gynstolen. Tänk om man brassar på just där. Dom säger ju jämt kom längre ner och vad kan hända då.
  Himmel och pannkaka. Det är skulle bli riktigt pinsamt.
  Du är väl ett fenomen som kan sjunga och måla.LYCKOST dig.
  jag har alltid drömt om att kunna sjunga men där stannar det.
  Lycka till med Yogan.Det är säkert avslappande och skönt.
  Kramizzz på dig sköna människa

  SvaraRadera
 7. Säger som lotta...lycka till med yogan. Får väl höra vad du tycker, om jag kanske skulle våga mej på det också...är rädd jag ska fastna i nån ställning och sen inte ta mej därifrån...Då är nog kören mer min stil...när jag var en liten flicka var jag med i kyrkokören, ja det finns inget annat där jag bodde då, och kantorn och körledaren var också min lärare i lågstadiet...Så han tog helt sonika med mej dit en kväll, höll på att skrämma slag på det lilla flickebarnet, tänk dej alla dessa gamla tanter och gubbar som sjöng högt och redigt, sen kom lilla jag...hur tänkte kantorn??!! Inte vart det många besök där...
  Jaha...å nu vräker regnet ned, jag som släpat fram skottkärra och spade...tänkte vara lite ordentligt och gräva lite i trädgården, jag har hört att en redig hemmafru gör det...det sa dom på arbetsförmedlingen...eller nu ljög jag nog lite!!
  Ha en fortsatt bra dag vännen!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 8. Här sitter jag och sjunger " REGNET DET BARA ÖSER NER "för det är precis så det är.
  Ha det fint!
  KRAM
  Eva

  SvaraRadera
 9. Härligt att ha nått som man väntar så på! Måndagar brukar ju komma fort;)

  Vilken fin teckning du fick till där vid köksbordet!

  Kraaam

  SvaraRadera
 10. Kör är kul .- jag sjunger inte i någon men jag ser de på TV - där skulle du ju varit med.

  Härligt konstverk där på slutet.

  Kramiz

  SvaraRadera
 11. Tack kära du! Nu har jag fått dagens skratt efter att ha läst hos dig. Du är så skön!
  Ha en fortsatt bra dag!

  SvaraRadera
 12. Hej Carina!
  Så kul att du sjunger i kör, kan tro att det är roligt och bra på många sätt.
  Lycka till på Yogan.
  Kram

  SvaraRadera
 13. Hoppas det går bra på yogan och att du får nytta av den stunden. Härlig tur i skogen du hade med sonen, jo visst är det roligare att vara två så man slipper gå där själv.
  Kramizar

  SvaraRadera