tisdag 14 maj 2013

Grönt...

Det är grönt..
Grönt för flytt och grönt för gräsmattan..Kollar ut nu genom mitt fönster från femte våningen..Min blick möter helt utslagna träd i blom, typ körsbärsblom därnere på gatan..Så snyggt..
Gräsmattorna mellan grannhusen är gröna. Härifrån ser de helt färdiga ut. som värsta sommargräsmattan. Det gick så fort..Lika fort som jag plötsligt säljer min lya..Det är så fint här uppe på femman. Har städat väldigt mkt må ni tro  Har haft tre visningar, och mellan dem har jag putsat och fjäskat så lgh är som en liten slottsvåning. (överdriver) som alltid....det är tre som bjuder..och slåss om att få bo i detta lilla gökbo. Och jag ska kasta mig utför, breda ut mina vingar, de är lite gamla och oputsade, men jag tror att de håller...och flyga iväg...nånstans..Känns lite så, för jag vet faktiskt inte var jag ska bo, just nu. Men det löser sig, det känner jag på mig.
I helgen var det trevligt må ni tro. Sju glada kvinnor som är kusiner i typ samma ålder, kan inte annat än ha kul ihop..Vi åt så god mat och drack så gott vin, och skrattade och dansade litt..
Stockholm bjöd på sol och fint väder, dock lite blåsigt men helt ok.. Längtar redan efter att åka dit igen. Körsbärsträden blommade och folk satt på uteserveringar och njöt av solskenet.
Fin hufvudstad vi har.
Örebro är rätt snyggt just nu också. Ska taga en fin skogspromenad nu igen och njuta av vitsipporna, så länge de finns där. Klart de kommer bli avlösta av en hel del andra vackra blommor.Ser fram emot detta. På min balkong blommar det för fullt..Lyckades köpa lite snygga blomster, kanske för lägenhetsvisningen kan jag tro. En rosa Fuschia som är så fin...
Längtar ut i solen nu så här säger jag goodbye..
så ljuvligt ljuvlig

lika ljuvlig

och ljuvlig

7 kommentarer:

 1. Härliga bilder ,-))) Bara njuter.
  Visst städar man när man ska flytta, nästan så man vill stanna kvar ,-)))
  Bra att du har flera som är intresserade.
  Spännande att se var du hamnar .-)
  Starkt gjort tycker jag, tror dina vingar bär dig långt!
  Härligt med så många kusiner i samma ålder ungefär ,-)))
  Tror jag det att ni har himla kul ,-)))
  Ha det fint, hoppas dit boende löser sig snabbt!
  KRAM från mig Primrose ,-)

  SvaraRadera
 2. Lycka till Karina!

  Spännande flygresa önskas och en bra landningsbana:)

  Karinkram

  SvaraRadera
 3. Oh tänk om jag får skriva så snart, de vore underbart. Tre slåss om vår gård!!! MEN jaha då gissar jag att du hamnar i något litet torp nu, de e ju din dröm, de vet jag ju. Eller ska du kanske ta in på hotell en tid. Ja hur som, de löser sig alltid. Sängar står de ju överralt, även i affärer o nähä, där fick man inte sova nä:)

  Kramiz

  SvaraRadera
 4. Det ska bli så spännande att se vart du tar vägen...jag kommer å hälsar på ju.

  Träffar lilla mor nästan varje dag nu eftersom hon kommer i god tid...ibland lite alldeles för god tid. I går bjöd de henne på kaffe där :)

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 5. Du är så tuff så jag är övertygad om att du kommer att hitta både boende och dina drömmar.
  Många av dom har du ju redan uppfyllt.

  Såg du förresten att jag också blivit konstnär hade målat en tavla till söndagens triss...
  hihihihi

  Tjingelingen från Rantamor.

  SvaraRadera
 6. Nya tider stundar ser jag! Vad spännande!Du hittar säkert en bostad, det ska vara lite spänning i livet, inte bara köra med trygghetsfaktorn hela tiden.
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
 7. Livet verkar helt underbart just nu - och det är bra! Håller tummarna att de tre intressenterna bjuder över varandra så du får en skaplig slant att sätta in i ett litet torp :)
  Härlig fuchsia och mysig kisse... och ett fantastiskt blommande träd!
  Ha det gott vännen!
  Kram

  SvaraRadera