onsdag 8 maj 2013

Mysigt smatter mot rutan här...

Och katten sover vid mina fötter...och ledig i fyra dagar..Kan man ha det bättre..nä..nästan inte.
Det känns så bra i hela kröppen, trött som en gammal get, men nöjd..Har visat lgh idag igen och de var Mycket intresserade och slog till och bjöd..och det är bra budgivning på gång..Och jag oroar mig inte ett dugg var jag ska bo. Det känns bara kul..Har lite på gång och bara det att hoppa ut i det okända vid min ålder..Det stärker. Jag hade sällskap på tåget hem från Malmö, sist jag åkte, av en gammal dam.Och hon var så ledsen över att hon inte gjort det hon velat och drömt om i sitt liv. Hon hade endast levt för sina barn och barnbarn.Helt glömt sig själv. Hon hade alltid velat måla och studera på konsthögskola.. Men gjorde det aldrig.  Det var som hon gav mig en kick, att bättre sent än försent..
Ikväll lyssnar jag på Björn Afselius, låten "Rebecca" griper mig.  Musik och en kopp te, och lite blogg.
I morron ska min vän komma hit. Hoppas vi får bra väder. På fredag vankas sol har jag hört.
På Lördag vankas kusinträff igen.,.Kusinflickorna ska samlas och äta gott, dricka gott och skratta gott.. I Stockholm ska vi fröjdas. Det ska bli så roligt.'
Jag har minsann sett ett nytt litet barn som ska födas i september(ultraljud) och ska bli mitt barnbarn, Tjohoo det blir fjärde lilla sötnos jag ska få pussa på..Berikande..glad i resten av hela kroppen av detta..'Tänk vad mkt fint att känna glädje över..alla andra sura mindre roliga saker mattas bort helt klart.'
Det känns som fredag med det är bara onsdag och lika bra att gå och lägga sig, ty tanter i min ålder vaknar med tuppen, och den börjar gala straxt efter 5.30
Så godnatt och trevlig KristiHimmelfärdshelg.
Kikar lite in till eder snart!9 kommentarer:

 1. då får jag önska en god natt.. och lycka till med allt du har på gång...spännande projekt ska bli kul att höra fortsättningen...
  kram kram

  SvaraRadera
 2. Härligt att du får din lgh såld och att hoppa rakt ut i det okända kan bara bli bra. Rätt inställning.
  Ser att det är kusinträff på gång igen, kände inte till det...
  Ha det så himlabra på alla sätt!

  kramar!

  SvaraRadera
 3. Klart att du får låna min humla och myra...
  va mycket kul du ska göra i helgen, hoppas att allt blir trevligt.
  Och så bra att du har budgivning på lägenheten, nu är det bara att söka ett sött litet torp någonstans...

  Tjingtjong-långkalsong...

  SvaraRadera
 4. Beundrar ditt mod! Det är precis så det skall vara, plus vad den gamla damen förmedlade - försök leva ut dina drömmar och lev även för dig själv. Så viktigt att påminna sig själv om det :-)
  Goda nyheter är glädjeämnen :-)
  kram
  Ann-Mari

  SvaraRadera
 5. Mycket spännande hos dig nu, barnbarn och ev.flytt, ja det är bäst att fånga dagen så man inte sitter på hemmet sen å ångrar allt man inte gjort.
  Ha en fin dag!
  KRAM
  Eva

  SvaraRadera
 6. Din fina lägenhet är inte svårsåld. Så då blir det snart landet för dig :). Jag kommer förbi då!
  Skönt att vara ledig och göra trevligheter.
  Bra att du följer ditt hjärta.

  Kram
  annika (i Malmö)

  SvaraRadera
 7. Nu känns det bra...att pusselbitarna börjar ramla på plats. Att modet, att våga, infinner sej. Klart att du fixar det här...och jag har redan tagit ned tältet...*gapskratt*...från vinden, utifall att...nej skämt åsido. Annika har säkert alldeles rätt, det kommer inte att bli svårsålt, fin lägenhet med bra läge, för den som det passar att bo i stan. För någon som inte har längtan ut till det gröna, till fågelkvitter, tystnaden...Tur vi är olika!!
  Å så roligt sen med ett barnbarn till!! Det tryggar ens ålderdom, ju fler barn och barnbarn, desto större chans/risk att någon vill ta hand om en...eller...är det inte så det fungerar...??
  Hoppas att du haft/har en händelserik helg och ledighet, snart ses vi!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 8. Har jag fel - eller ska man säga GRATTIS till dig idag?
  Må så gott och kram!

  SvaraRadera
 9. Tycker du är modig och håller tummen, det är ju sålivet ska levas, bra att du skrev om damen på tåget, tänk hur det ofta blir, man låter sina drömmar försvinna.
  Det är bäst att göra det man vill.
  Grattis till ännu ett kommande barnbarn, spännande ,-))
  Låter så mysigt med kusinträffarna!
  Ha det jättefint!
  Nu blommor det ,-)
  KRAM Primrose

  SvaraRadera