lördag 4 maj 2013

Nu kan jag andas ut..

Klar med allt!!!!! Så himla skönt!! Nu njuter jag av att det fixade sig,såklart i sista minuten och allt på en gång...Har lämnat in mina ansökningsprover till Konstskolan..Kände att de kändes bra..Nu hoppas jag att det går vägen, och att jag kommer in..och kommer jag inte in, ja då kommer jag inte in, men har i allafall sökt,fallera..-
Min lägenhet visades i torsdags..Mäklaren sa att det gått bra, och intresse finnes...Bara att hoppas att det går bra där med..och om det inte går bra, jag då bor jag väl kvar då..Men lite pirrigt har det varit. Mkt på en gång  och jag har varit enorm trött och är det fortfarande..nöjt trött i allafall.......Bara jag hittar nåt bra ställe att bo på också, och det ska jag nog klura ut..Inte så noga på en gång.Framtiden får visa och kompassen kan vridas..
Min mamma har varit ledsen och förvirrad efter rånet.Hon har känt sig besviken och lite nedstämd..Men det verkar som hon kommer över det..Och inte hittar man sådana människor och inte får hon sina smycken tillbaka..JA ack det är elände för en gammal dam att bli lurad så där. Grymt och känslokallt..
Tur att hennes barnbarn ställer upp och hälsar på henne då hon är ensam..
Idag blåser det småspik, men det ska inte hindra för en promenad. Vitsipporna och blåsipporna står och vinkar i skogsgläntorna, och jag promenerar ofta i skogen nu.
Nu önskar jag en fin lördag.,och söndag tar vi med.11 kommentarer:

 1. Tack snälla rara du för kommentaren.
  Skönt för dig att det är lite lugnare.
  Jag önskar dig en fortsatt fin lördagkväll och varm kram från mig!

  SvaraRadera
 2. Ja, kära nån!
  Nu behöver det sätta sig lite grann för din skull. You worth it!:)
  Och jag menar det.
  Är fortfarande förbenad över rånet hos faster...går nog inte om riktigt. ilskan. De ska vara glada att de inte får med mig att göra. Jag känner mig så etterförbenat och heligt förbenad, skulle nog ta och dra litet i håret på dem alla.
  Måste tänka på annat och önskar att du får sälja lägenheten, att du hittar ett bra nytt boende och att du blir antagen. Håller tummarna så de blir blåa!
  Lycka till så himla mycket!
  Karinkram

  SvaraRadera
 3. Hej där! Länge sedan jag tittade in! Men nu...
  Hoppas att det går bra för dig och att du lyckas med det du vill! Ja det där med våra mammor, jag sitter hos min nu så ofta jag kan....hon har börjat räkna ner men är man 95 så kan man förstå. Älskade mamma...
  Ha en bra fortsättning på helgen!
  Carin

  SvaraRadera
 4. Nu håller jag tummarna för att alla ska älska din lägenhet och bjuda över varandra, för att du ska hitta ny mysig bostad och för att intagningsnämnden inte ska rata din ansökan utan ta emot den med öppna armar och gärna dela ut ett stipendium också!
  Kram, kram /Kerstin

  SvaraRadera
 5. Hoppas du får din lägenhet såld och att du kommer in på konstskolan. Vi får väl alla hålla en tumme för dig - när vi inte gräver eller räfsar eller planterar eller..... *fniss*
  Lycka till!
  Susie

  SvaraRadera
 6. Nu kommer jag verkligen att hålla mina alla tummar för dig att du kommer in på den där "konstiga" skolan =) =)
  Klart du kommer in när dom får se dina vackra nakna damer och allt annat vackert du målar.
  Dom kan komma hem till mig med och se en vacker blå dam......

  Och sälja lägenheten...
  varför????

  Och rånet på din mamma jag blir bara så förbannad att det kokar i huvudet för mig, dom små gamla tanterna som blir lurade...fy,fy,fy.
  Hoppas dom kommer in till någon som kan ge dom ett kok stryk och för dom till polisen...

  Hoppas nu att allt ordnar sig för dig.
  Du vet jag håller tummarna.

  Rantamorkramen en STOR en.

  SvaraRadera
 7. Håller tummen HÅRT för att du kommer in på konstskolan! Låter himla spännande, vi har haft sån tur med värdet, soligt och varmt!
  Stackars din mamma, fy så elakt att göra något sådant mot andra.
  Hoppas dom åker dit.
  Jag vet inte hur världen ser ut, det är hårt.
  Ha det jättefint, du är tuff, men det är då man lyckas!
  KRAM från mig Primrose ,-)

  SvaraRadera
 8. Gud så spännande. Hoppas verkligen att du kommer in och att du hittar ditt torp. Då skulle allt vara perfekt.
  Kramizzzar i massor.Hoppas att mamma repar sig fast det kommer att ta tid och det är klart att hon sörjer sina smycken.
  MINNEN::::::

  SvaraRadera
 9. Ja nu håller jag allt jag har för att du kommer in, sen tror jag liksom resten löser sej på vägen...Man behöver lite medvind också, juuuu!! Och lägenheten...inte ska den väl vara svårsåld...kanonläge och jättefin. Glöm inte bara att ta bort Nöten innan ev köpare kommer igen på en visning till, så de inte tror att hon ingår...söta nöten!
  Å stackars lilla mamman din...förstår att hon är beklämd, vem skulle inte bli det? Uppvuxen med ärligt folk runt omkring en, och sen händer sådant på ålderns höst, förskräckligt!!
  Nu hoppas jag att du hinner njuta av våren också, och tröttheten...kanske ett tecken på att dygnet faktiskt inte har mer än tjugofyra timmar och att av dessa bör man åtminstone vila några...*skrattar*...
  Kram på dej vännen!!

  SvaraRadera
 10. Men oj vad har hänt, måste läsa bakåt.

  Även min Mamma råkade ut för tjuveri på Lidingös fina självboende i angränsande till sjukhuset. två briljangtringar Pappa givit henne. cirka 15:000 kr / styck stals medan hon sov. Syrran fick ordna med försökringsbolaget den ena fick hon åter i värde. Såg aldrig till de vackra ringarna som låg i en äggkopp på glasbordet.

  Grymt, för jävligt.Fy fasen, de stal även en julkorg till mig och dottern samt våra julpengar 250 +500 kr.

  Kram så länge
  Mi

  SvaraRadera
 11. Håller alla fingrar å tår för att du kommer in och att försäljningen av läg. blir bra. Nu kanske de kan bli de där torpet eller?
  Jag tycker så synd om din stackars mamma, fy att folk kan göra så där har dom ingen skam i kroppen.
  Kramizar

  SvaraRadera