fredag 28 juni 2013

Morning has broken..................

God morgon.,.
Första morgonen på länge som jag vaknat utvilad..vad är det för fel??
Kan det bero på att jag just nu sover på några madrasser i vardagsrummet ( sålt dubbelsängen)och att luften strömmar fritt i det stora rummet..Har ju tyckt att sovrummet stängt inne luften på något underligt vis..eller så är det inbillning.
Nu ska jag flytta, om en månad. Planerar min nya lägenhet, som är vad man säger i,  Compact living...
En etta..en rätt stor etta, men ack, här ska möbler bort..rätt mycket ska jag rensa. Och vet ni, det känns jätteskönt. Man samlar på sig otroligt mycket saker under åren. Saker som bara ligger,  oanvända..Så dumt och vansinnigt..Nu ska jag bara ha det allra nödvändigaste, i min etta...Den ligger mitt i stan, så det blir till att leta parkeringsplats för bilen, gå ner i tvättstugan och diska för hand .Jag som  bott så bekvämt, med carport, och tvättmaskin/tumlare i badrummet och diskmaskin.... Ha ha som ena' studenska nurå!! Det blir nog nudlar med ketchup och rödvin..Roligt ska det bli, och så spännande.
Idag har jag intagit min Smooooooooothie i glömskans tecken... Varje morgon mixar jag: valnötter, spenat (lite) hallon, blåbär, en banan, havregryn, lite ingefära, yoghurt naturelle, och lite lite honung...min morgondrink, och så en jättemugg kaffe på detta....Idag glömde jag havregrynen...Hur ska det bli, kommer jag bli hungrig om en kvart?? Inte mkt annat har jag att oroa mig för just nu, och det känns jätteskönt. Allt har löst sig till det bästa. Solen skiner lite mesigt där ute men det regnar inte. Det går jättebra på Utställningen!! Det är så kul att vara där i Wadköpings trevliga miljö...jag läste minsann att det är gamla hus som flyttats dit från olika platser..Visste t om om detta...Det kommer många turister, så jag talar på engelska och tyska..,Just tyska, är rätt roligt, då jag faktiskt inte kommer ihåg speciellt mycket från min skoltyska..Ich habe keine anung..( eller hur det stavas) När det kom in några fransmän, hoooho då höll jag mig borta..Min franska är svag, fastän jag läste det språket på kvällskurser..Man är litte glömsk. Glömsk ja, det är jag MYCKET..Men vad gör det??
Har ont i hela ryggen..har varit hos massör nu två gånger, för min onda nacke. Hon har nog satt igång nåt, där bakom..ty jag är stel och öm runt hela ryggraden..Men ska nu åtgärda detta också, i mitt nya MÅBRALIV..'...jag jag jag jag.---
Jag det är jag det, och det är mycket jag nu. Känns som Jag vaknat!!
Och nu ska jag taga en promenad till Wadköping och se vad dagen bjuder...gomidda!!!!

9 kommentarer:

 1. Hejsan lilla vän, visste inget om Dig, men hitta dig på Bergamons blogg.
  Jättefina tavlor som Du gör. Kommer tillbaka
  en annan dag.
  Tusen tack

  SvaraRadera
 2. Så...pusselbitarna börjar passa ihop till slut...Och att rensa ut det gamla, kan vara bra, men ack så svårt också...Men nu börjar ju ditt nya liv, ditt nya fria och modiga liv, som kommer att bli sååå bra!!
  Hör av dej när du tycker det passar på måndag...och du...med mej behöver du inte anstränga dej så mycket, det går bra med svenska...*blink,blink*...!!

  SvaraRadera
 3. Studentska! Du är modig du men tänk att få hålla på med det som man gillar hela dagen. Om du blir för hungrig så är du välkommen hit.
  Ha en fin helg i Wadköping

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 4. Du krymper ihop boende o växer som människa!! ;)så härligt. Önskar dig lycka till med allt som du ska göra, de e väl nu äventyret börjar.
  vi har inte funnit något boende ännu, men de dyker väl upp :)

  Kramiz

  SvaraRadera
 5. Du är en riktig tuffing du... som vågar göra det du vill. Har nog skrivit det förut, men... åh vad jag beundrar dig!
  Lycka till!

  SvaraRadera
 6. håller med ovanstående, jag tycker du är tuff som vågar, bara att flytta till en etta..jag har också sålt dubbelsängen när jag rustade, sov på madrasser i flera månader..gick bra de me.. lycka till med utställningen..jag förbereder för min..ramar för fullt, kramis vännen

  SvaraRadera
 7. Jag tycker det låter som du stortrivs med livet vännen. Ja, inte med ryggont kanske men med livet i övrigt. Ett nytt spännande äventyr som väntar dig. Du anar inte vad du inspirerar och jag tycker att du är tuffaste bönan i stan.

  Ta nu hand om dig, lycka till med flytten och ha en fin sommar.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 8. Vilken fantastisk idé du har haft och vilken otrolig känsla det måste vara att du verkligen förverkligat det hela. Att du vågat är riktigt tufft! Det är förmodligen därför du sovit så gott!!
  Ha nu en riktig härlig sommar i din nya kompakta lägenhet och sen får vi väl se lite fina bilder på den!?

  SvaraRadera
 9. Strongt måste jag säga. Jag tror inte att jag skulle kunna göra mig av med så pass mycket att jag fick plats i en etta men mysigt låter det ändå..

  Kram Maidi

  SvaraRadera