måndag 16 september 2013

Sjöben...................

och vackra byggnader
så många fina innergårdar
Och duvor var det gott om!!
Å
varje dag gjorde jag anteckning och bild av Venedigkänslan
Jo jo det gungar fortfarande.. Är nog överkänslig för båtgång, för det gungar fortfarande när jag nu sitter här vid mitt skrivbord, hemma från Venedig. För där åker man MYCKET  båt, vart man än ska. Och skulle skulle vi hela tiden. Det har varit en händelserik vecka. Vandrat på Biennalen i många många timmar, två dagar med konst.. Och mycket konst var det resten av dagarna också. Tokig konst, galen rolig knäpp , vacker otrolig och spännande. Inspirerande till tusen, så pass att det kliade i penselhanden. Och Venedig är vackert. Vi hade toppenväder, och en dag badade vi, låg på stranden och kopplade av. Det gick bra att dela rum med många. Vi var sju kvinnor som snarkade ihop. Så jag ska inte ha förutfattade meningar i fortsättningen. Det var trevligt att umgås med studiekamraterna, vi tillbringade mkt tid ihop, och på det viset ett bra sätt att lära känna varandra. Idag har vi hemmastudier och det känns bra.
Har tagit en lång promenad runt Rävgången, som det kallas. En naturskön slinga vid Hjälmarens vatten.
 Känns som skolan kör i gång nu på riktigt efter RESAN..Inspirationsresan.....

Nu ska jag läsa ifatt lite bloggar.....bye bye


10 kommentarer:

 1. Det var ju ett tag sen jag var inne hos dig, så jag har läst tillbaka och sett allt kul du gjort under sommaren. Väldigt MYCKET har hänt hos och med dig! Hoppas nu att skolan fortsätter lika bra som den börjat!!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. ÅH vad härligt, hade gärna följt med ,-)))Italien är vackert, innegårdar bara älskar jag!
  Härliga foton, så jag har varit med "lite grann" ,-)
  Härligt med nya mysiga vänner och det måste vara ett kanonbra sätt att lära känna varann på!
  Härlig med olika konstverk, förstår att du vill sätta igång själv ,-)
  Ska bli spännande att följa dig,
  Njut på av allt det härliga!
  STOR KRAM från mig Primrose ,-)

  SvaraRadera
 3. Italien i mitt hjärta. Stämningen och pulsen är speciell. Så härligt att du har fått uppleva allt detta och fått inspiration inför studierna hemmavid.
  Lyckatillkram
  Karin

  SvaraRadera
 4. Så...det kanske var en liten mening med resan...förutom konsten då...att ni skulle lära känna varandra bättre och kanske lite mer privat. Förstår att ni haft fantastiska dagar, har sett en del på FB också...
  Sen att komma hem till den verkliga hösten, ja det är väl som att vakna upp efter en riktigt brakfest, man undrar vad som egentligen hände...men förhoppningsvis har du laddat med riktigt mycket energi nu.
  Här går allt sin gilla gång, jobba, sova, äta, pussa lite på Zambo...nu börjar jag känna av höstkänslan, och den är inte rolig...gäller att hålla modet uppe!!
  Hör av dej när du har tid att träffas!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Hejsan Karina !

  Där har jag aldrig varit. Ingen längtan dit heller. För "gammal" för att resa är jag kanske inte. men har ju Prinsen.Reste mycket i min ungdom. Det räcker, nu reser jag via nätet.Och bloggarna.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 6. nog är det bra att man slipper kliva i en båt så fort man ska någonstans och dessutom få sjöben som du skrev..men jag kan tänka att du fått se mycket och fått inspiration av all konst...eller alla båtar..hörs vidare kramis

  SvaraRadera
 7. Välkommen hem igen! Fylld av inspiration och av lust att måla och studera... härligt! Gillar din fina inspirationstavla... snyggt!!
  Vi var i Venedig en stekhet dag för många år sedan... varmt och så hög luftfuktighet att man höll på att drunkna vid varje andetag, massor med skräp i kanalerna... vackert ja... längtar tillbaka... nej...
  Ha det nu fortsatt gott. Njut av livet!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Välkommen hem kära Karina! Och vad roligt med en resa till Venedig. Skolresa dessutom. Ett bra sätt att lära känna varandra och få en gemenskap i klassen. Och Italien... detta land som verkligen kan det där med mat och att njuta. Maken ska dit nästa månad på en jobbresa och jag är smått avundsjuk måste jag säga. Tänk vad jag hade kunnat fotografera och uppleva där. Njuta av La dolce vita. Jaja, det får bli en annan gång för min del. ;)

  Ta nu hand om dig vännen och måla av hjärtans lust!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig resa du varit ute på. Förstår att du känner dig nöjd..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 10. Vilka härliga inspirationsbilder du visar. Venedig och nya kompisar låter också bra.
  Vet du att jag läste lite fel i ditt förra inlägg; ...målade med bomull, fingertopparna och GRENEN :) :)
  Kram
  annika

  SvaraRadera