tisdag 10 januari 2012

Nu börjas det...dagarna försvinner fort!!

En 3D-rendering av mitt drömsovrum

En katt ska jag ha och rådjur i drömmen
Onsdag redan i morron,,,Idag har varit mycket att göra, men det har gått bra..Vi har en ny liten praktikant, en sån duktig liten tjej..det är kul..Det är viktigt med beröm, jag ser hur hela hon skiner upp, då hon får höra att hon är bra. Det borde alla chefer tänka på, att berömma sina anställda ofta!! Jag jobbade över idag, och vips var klockan kväller....bidde ingen kvällspromenad idag. Det är nåt vitt lager där nere på marken, det är visst snö..markiserna blåser och fladdrar,..de är rätt utsatta här uppe på femte våningen i stormens hus...de är upprispade i kanterna som värsta trasmattor..rätt käckt faktiskt..Satt i kväll och drömde mig bort igen.( och småpratade för mig själv, sonen har slutat att svara)..till Huset på Landet..jag vet precis hur jag vill ha det...och när nu mina bloggvänner går förbi och ser hur väl jag skulle behöva flytta ut i busken, så känns det ännu mera rätt...skrattar...Det är bara att få ändan ur soffan, ringa en mäklare och sätta igång...ja ja det ska bli intressant att se...jag vill ha som Pettas, rådjur som knackar på, och ett stort vacker sovrum, utan torr luft..NU har förresten luften blivit mkt bättre, sedan jag skaffat luftfuktarmaskin..den står och puffar ut ånga hela dagarna, och nu straxt ska den få puffa in ångmoln i mitt drömmande..I morron ska jag gå på begravning. Det är så sorgligt och vemodigt. En nära vän till familjen har gått bort alldeles för ung, i den hemska sjukdomen cancer..suck...

9 kommentarer:

 1. Hoppas rådjuren trippar in i dina drömmar inatt!
  Sovrummet skulle gärna få flytta till mig:). Tjusigt, luftigt och härligt.

  Tänker på dig imorgon, försök ha det bra!
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Varför inte göra slag i sken å skaffa ditt lilla drömställe. Det är underbart att bo på landet har svårt att tänka mig ett boende i lägenhet.
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Man brukar leva i riktning mot sian drömmar....

  SvaraRadera
 4. Drömmar kan bli verklighet...
  det vet du väl.
  Tänkte när jag såg första bilden att nu jäklars ha du fixat till ordentligt i ditt sovrum...
  bytt fönster å så...tänkte du hittat en händig karl....
  men så såg jag att det bara var ett vackert rådjur....som Runar hade skjutit om han bott där...

  Ikväll kollade jag Hinsihäxan och blev bloggtrött och tom...
  trött och värk....ska åka in till förlossningen och klämma fram några korpjävlar....**gapskratt**

  Nattinatt vännen...

  SvaraRadera
 5. Ja, mitt bland drömmarna tränger sig verkligheten på emellanåt...

  Härliga bilder i alla fall!

  Kramar <3<3<3

  SvaraRadera
 6. Det är skönt och kul att dagdrömma, fick man inte göra det skulle man väl bli tokig! Fast numera försöker jag drömma om sånt som kanske kan gå i uppfyllelse!!

  SvaraRadera
 7. Hej vännen!
  Så mysigt du skriver om livet. Din härliga livsglädje lyser i det du berättar.
  Bra att ge feedback till din praktikant, det är sådant man behöver och som gör att man växer som människa. Bra gjort av dig. :)
  Gullig bild med rådjuren och katten. Ja, du får skaffa dig ett litet hus så du får leva i din dröm.
  Du får ta en tur och hälsa på mig någon dag i sommar, det är ju inte så långt.
  Ha en fin dag.
  kram

  SvaraRadera
 8. Styrkekramar för imorgon och hopp om att dina drömmar blir sanna!
  kramar
  Ann-Mari

  SvaraRadera
 9. Jösses...först trodde jag du redan gått till handling och skaffat dej hus med ett gigantiskt sovrum, men sen läste jag lite bättre...Men tror du att du måste invänta en karl för att kunna flytta...om du är mörkrädd så skaffa dej en katt som vår ena tvära kattdam, hon håller de flesta på avstånd, oavsett hur många ben de har. Rådjuren kommer på köpet, det här är väl första vintern vi inte har några som står och tittar in genom sovrumsfönstret (ja, vi brukar dra ner persiennerna, men ibland så...)och trånar efter äpplen. Vi plingar på nästa gång vi passerar så får vi diskutera vidare, åt vilket håll osv du vill bo så vi kan bli lite mer effektiva i hjälpandet!!
  Kram kram
  P.s. Bra att du berömmer, du har så rätt, vi är alldeles för dåliga på att ge varandra beröm i arbetslivet!!

  SvaraRadera