tisdag 31 januari 2012

Tiiiisdag..

Trodde det var måndag idag..men oj det är onsdag i morn./ var tog tisdagen vägen:)..redan..Hann inte med bio igår..hann inte med keramiken idag ,men hann med bio idag...hhaha...prioritera..göra bara det man vill mest...Kan ju keramika i morn, men då hinner jag inte träna..och nu attan ska jag träna..haft ett låååååångt uppehåll, juluppehåll...Man kan ha juluppehåll...det kan man med det mesta ha..Kommer inte att ha juluppehåll med min stavgång längre..det finns inget att skylla på..ut och gå, raska på..nu ska jag inte intensivmåla...men måla såklart...Längtar till våren..idag när jag cyklade hem från jobbet var det ljust...härligt..
Cyklade hem till mor Anita...hon var sugen på Pizza...vi delade på en..Lilla mor är rätt virrig..Hon hade tagit en promenad till kära väninnan Ingegerd häromdagen...men hittade inte dit,.Så många gånger hon gått dit. Det är inte långt.Men mamma förvirrade sig och hamnade fel..Som tur var, var det tre snälla människor som hjälpte henne, slog portkoden och hjälpte henne och bakelserna upp för trappen, där Ingegerd Inte öppnade dörren först...för Ingegerd HÖR så dåligt..Tur nog så öppnade hon till slut, och mor fick kaffe..Ja ja damerna är gamla..men ack så envisa...Mor hittade hem sen i allafall..tur dä..
Bion var bra. My week whith Marilyn. Den var sorglig och vacker...om hennes liv, och människorna omkring henne...Gillade den!!

8 kommentarer:

 1. Nu får jag så dåligt samvete, vet du att jag inte varit på Bio på mååånga år. Fattar inte varför jag/vi är så tröga på det...Tror att jag skyller på den där TV:n...*fniss*...
  Men så rart du skriver om din mor och hennes vännina. Ja, det är inte lätt att bli gammal?
  Må väl och ha det så gott.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bio är kul, men visst man blir lite soffpotatis med tv..så skönt att vara hemma och mysa..
   ja att bli gammal är nog inte lätt, så mkt som händer i kroppen och knoppen, och ändrar allt det man kunnat göra förr...suck..
   Må väl du med//Kram

   Radera
 2. Tur att mor kom fram till slut å fick kaffe hos sin goda vän, blev säkert en trevlig stund för henne. Ja å du verkar haft en fin helg å dag, stressa inte ihjäl dig på allt du tänker göra å skall göra, tids nog hinns de med.
  Kramizar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja sant, man ska inte stressa!! Det hinns med, och det som inte hinns med, får man glömma..Kram till dig//Karina

   Radera
 3. Det måste ha varit riktigt otäckt för din mor.

  Kramar från mig <3<3<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja mamma blev lite skärrad, men sen nu efteråt tyckte hon det var ett äventyr..Kram

   Radera
 4. Men då...lilla mamma...men hon gav sej inte!! Tur att man inget vet när de ger sej ut på sina strövtåg...Oftast slutar det ju bra, men man blir ju så orolig.
  Usch jag, prioritera är jag dålig på, jag försöker vara förståndig och ta det viktigaste först, men sen är det ju betydligt mer roligt med det som just är roligt...själen ska ju ha sitt också!!
  Du, jag kom inte in på din sida igår, din nya hemsida alltså. Det kom hela tiden upp reklam ifrån Kumla, man skulle svara på en massa frågor, sen vart det bara tvärstopp.Försöker igen!!
  Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. http://karinaorman.tumblr.com/
   jaså.--vad konstigt..Kumla har kapat den?? Ja visst prioritera är svårt.Oftast vill man mera, eller så är det så mkt måsten!! Ibland är hem, mat och städning så mkt viktigare, än lisa för själen..Men om man inte tankar med roliga saker, blir det så mkt sämre..inne i själen!! och ja, alltid ska man vara orolig..för mamma och för barnen, och barnbarnen...så typiska morsor vi är!! Och så vackert ditt barnbarn är...Kram//Karina

   Radera