söndag 4 november 2012

Sista dagen...

En vecka har gått så fort...6 dagars utställning och vi är redan på sista dagen. Det har varit så skoj, så uppskattat och mycket folk. Jag har sålt tavlor och det är alltid kul..En del tavlor är det väldigt svårt att skilja sig ifrån, alla tavlor är svåra att skilja sig ifrån, samtidigt är det så kul när någon tycker om dem och köper..Det peppar att måla vidare..och vi är redan inne på nästa utställning som planeras till våren.
Igår tågade plötsligt tre kamerarutrustade damer in på gården utanför utställningslokalen. Tre av mina bloggvänner, som älskar att fotografera...hahah vad goa de är. Och glada och härliga. Och det känns som vi alltid känt varann...Vi gick och fikade i Wadköpings fina café och jag upptäcker med kameraögon ( hade glömt min kamera hemma) att det finns MASSOR med vackert att fotografera i vår stad..kolla in http://paradisetbergamon.blogspot.se/  och http://annika-dittenochdatten.blogspot.se/   och Anki på Bildbloggen/Fotobloggen tror jag inte har hunnit fått in ALLA tusen bilder som hon tog igår..men jag länkar henne nu för jag är så skitbra på att länka http://ankistankar.blogspot.se/ !!!!!
Det var så härligt att sitta och småprata med dessa damer som man har lärt känna genom bloggen..tankar och bilder och familj känner man igen. Det är ett härligt sätt att bloggumgås', och när man sen får chansen att träffas känns det så rätt..Nya vänner ger energi, gamla vänner är redan uttömda, SKOJAR  :-)...

Nu må jag skynda mig iväg till en ny spännande dag i Wadköping. Igår hade 200 besökare och det var kul.

Maggis väskor är succé, hon sålde massor och keramiken var också mycket populär..ja mina tavlor också.

Sms.ar från himlen eller till...såld!Änglar så rara-.-sålda :-)

rund dam..så rar...såld


8 kommentarer:

 1. Hej på dej! Tack för i går. Håller med dig om att vi hade hur trevligt som helst. Tack för att du målar så det blev av att vi träffades just i går. Tack också för alla härliga tavlor du åstadkommer. Kul att du sålt så bra. Förstår att det ger energi...ja och så vi då :). Tänk att du kan länka nu :)...visst är det bra!
  Ha en bra söndag i Wadköping och vad det gäller vädret så kommer nog många att ge sig ut på en promenad och då kanske slinker förbi där.
  VI ses i morgon

  Kram

  SvaraRadera
 2. ÅÅ va kul att jag fick kika in ,-) Har vandrat runt nu.
  Vilka härliga konstverk!
  Tack för att du svarade på mina frågor ,-)
  Jag vet inte vilken tavla jag skulle valt bland änglarna.......gillar alla.
  Den runda damen, den hade fått följa med hem! Kul att det går BRA.
  Hoppas det kommer många idag ,-)
  Njut på. KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
 3. Så härligt att få se lite från utställningen! Det är ju lite knepigt för mig eftersom jag ALDRIG kommer iväg på såna kul saker på fastlandet. Fast jag var på väg till en utställning i Artipelag i Gustavsberg sist, men det visade sig vara sista dagen på en väldigt tråkig fotoutställning så jag avstod.

  SvaraRadera
 4. Grattis kusinaKarinadufina!

  Förstår att du säljer tavlor på löpande band. Dina änglar är verkligen personliga.
  Lycka till!

  Karinkram

  SvaraRadera
 5. Hej där och tusen tack för igår! Så himla trevligt att träffa dig - ja, de andra med så klart :) Måste säga det igen - du är såå himla duktig!
  Grattis till de sålda tavlorna... underbart!
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vad??? Har du sålt mig(rund dam)???? Hoppas du fick bra betalt ;)

  SvaraRadera
 7. Oj vad det låter kul, med utställningen förstås och att få träffa så många bloggvänner. Synd att jag inte kan närvara.
  Grattis till dina sålda verk, kram Irene

  SvaraRadera
 8. JÄTTEGRATTIS till alla sålda tavlor.
  Jag har läst hos tjejena hur mysigt ni hade det och det är ju inte konstigt med dessa supergoa ladys.
  De kan skratta och och hålla låda.
  Jag älskar dem.
  Jag träffade dem i somras här hemma på västan.
  Jag såg en supersöt tjej på en bild hos någon av dem och det var visst du.
  Ha det riktigt gott och lycka till i fortsättningen med tavlorna.

  SvaraRadera