fredag 2 november 2012

Testar...

Ok Rigmor har lärt mig....länkar första bästa blogg jag gick in på och det var ...på Irene    för där inne hos henne hittade jag läskiga spökstenar som gjorde mig så rädd....
NU fattar jag...det var ju inte så svårt..TACK kära Rigmor..du har lärt mig nåt nytt..kommer aldrig att glömma detta...Nu ska jag tänka hur jag ska kunna komma in på din sida medan jag skriver för att länka till dig..suck..HUR gör man då rå??http://paradisetbergamon.blogspot.se/...jaha...jag tycker det borde vara enklare...Rigmor Måste nu kolla om det funkar..Japp!!
snygg bild hittad på google....

I morron kommer jag vara hela dagen på utställningen och söndagen också.
Det har varit mycket folk hittills, och jag har sålt några tavlor..kul..
Idag har jag varit ledig..Städat och fixat fint på balkongen..I morron ska jag köpa lite vinterväxter, ljung och säkert något annat som kan vara snyggt..
Hoppas det kommer mycket folk i morron också..jag vet iallafall några som kommer... några av mina bloggvänner..Det ska bli jätteskoj..
Nu har jag tänt alla ljuslyktor som tänkas kan här uppe på femte våningen..
Vet ni ett brev damp ner idag..jag har blivit utvald, att rösta till Svensktoppen...P4:s svensktoppsjury...herre gu´, jag som inte har en aning..Måste lyssna...Jag vet att jag  ska rösta på  Lahle....men sen då??? Ah det löser sig..bara att googla....


12 kommentarer:

 1. Japp....vilket geni jag är!!!
  Önskar eder alla en fin helg..

  SvaraRadera
 2. Heureka!

  Bra gjort :)

  Ses i morgon

  Kram

  SvaraRadera
 3. Rösta i Svenktoppen ! Kul, blev du utvald bara så där ändå.....
  Härligt med ljus nu i höstrusket, riktigt mysigt både inne och ute. Kul att du sålt tavlor.
  Jag undrar, när du ställer ut, väljer du tavlor du vill sälja, eller både ock, sånna som du vill sälja och favoriter du bara vill visa, men behålla själv, knasig fråga säkert ,-))) Men jag tycker det skulle vara svårt att sälja nåt som är riktigt speciellt för en själv ,-))
  Ha det fint. KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svar på din inte alls konstiga fråga: Jag väljer..vilka jag vill sälja..vissa tavlor, (egentligen alla), är svåra att skilja sig från..dom får stanna hemma, eller så skriver jag privat..Vid några tillfällen höjde jag priset på tavlor jag inte vill sälja..men fick sälja ändå, dem sörjer jag än...Så det roligaste är att visa upp dem..Kan berätta att en kvinna i tisdags ville ha en tavla med sig på en gång..men jag sa att den skulle hänga till söndag..hon har inte hört av sig än, och Tänk, jag är glad för jag vill ha den kvar..knäppt va!!
   Och Svensktoppen, bara utvald bara så där av slumpen...Kram till dig..

   Radera
 4. För nått år sedan var jag oxå med i svensktoppsjuryn, men jag missade alltid att lyssna på låtarna och var för sent ute att rösta, jag var ingen skötsam jurymedlem... Gillar kattbilden, den var fin!

  SvaraRadera
 5. Det är alltid svårt att göra sig av med sina alster. Jag har gett bort 3 tavlor till mina väninnor, fast då var jag lite smart. Två av dom gjorde jag speciellt till dom, den tredje ångrar jag dock att jag gav bort - har aldrig gjort någon liknande varken förr eller senare!
  Kul att bli utvald som "röstare", hoppas du får dina val på rätt plats!

  SvaraRadera
 6. Bra gjort Karina... både "länkare" och svensktoppsjury... Det går säkert bra och Laleh kan ju aldrig bli fel :)
  Nu är det bara timmar kvar tills vi ses... kul!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jamen då vet vi äntligen!! Gubben har tjatat om det i nästan femtio år. "Vilka är det egentligen som röstar?" Vad kul! Då ska vi se om det blir några ändringar i toppen (hahaha).Hoppas du får sälja många tavlor nu då. Det är du värd!
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
 8. Du ser...allting fixar sej...Nu ska jag inte sitta här och vara stursk, det var många svordomar och försök innan jag förstod, och jag gav inte sonen det nöjet att lära mej...tycker inte om när de med ett litet belåtet leende bara trycker lite här och där på tangentbordet och sen är det klart, och jag fattar fortfarande nada, och sen lite överseende pussar en på kinden och säger du lär dej mamma...bhaaa!!
  Nu antar jag att du laddar för fullt inför anstormningen idag, vädret ser ju faktiskt riktigt bra ut här, för säkerhets skull tar jag bogserlinan, kastar lasso på solen, och drar med mej den...
  Ses snart!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 9. Glömde ju...Svensktoppen!! De kommer säkert att ringa upp dej också, och intervjua, fråga hur du tänkte...moahahaha...!! Kommer att lyssna!!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Härliga, härliga tavlor - du är sååå duktig! Och så kul att ses... som jag väntat på den här dagen :) och jag måste säga att jag blev inte besviken! Dessutom är Wadköping en pärla - så mysigt!
  Ha det fortsatt bra!
  Kram

  SvaraRadera