tisdag 5 juni 2012

Benstreckare..

Bensträckare...benstärkare..jaorå, benen mår bra..Knäet, fick sig en chock igår..det vänstra skitknäet..som fått utstå en hel del..bugg och ( cocacola..hhah)  cykelolycka och så, en rätt galen vurpa, då min syster satte in sin gångstav framför mina fötter och  fällde mig till grusvägen..huvva, den olyckan hade jag ju glömt..fast det var ju förra sommaren..stackars lilla knä..Men vårruset gillade knäet, eller tvärtom..NU ska jag bara berätta om min knä, resten av inlägget.:-).....Vårruset, var bra..satte fart på blodomloppet..för idag har jag mått pigg..mer motion till folket!!
Tror minsann att jag ska göra det fler gånger, motionera alltså..Det är dåligt med mina promenader..sedan min syster flyttade till Stockholmia..så har jag  INTE gått så mkt..Vi gick nu nästan varje kväll..Det är trist att gå själv..eller så är jag bara enbart LAT!!  Ikväll, regnar det..och jag är lat.
.
Ska måla.NU snart,  Laddar bara..
..fick en beställning på en HUMLA i dag..likadan som en HUMLA som jag sålt..Hur det nu ska gå till?? Försöker måla någorlunda lika, men exakt går ju inte!!  Kul att folk gillar mina humlor!!
Förra året var det BIN..

Bladlus
I morron är det Röd dag..vad skönt!!   Jag ska till Nora och plocka ner utställningen där..
Tar lilla Mor Anita med, så får hon sig en åktur till sin kära favoritstad Nora!!  Kanske vi får lite nationaldagsfirande där också..
Det är regn, och sol regn och sol.-.
Passade på att vattna alla mina blommor på balkongen. Har en hel del nu..men ack och ve, jag blev så ledsen,
så dum jag varit..En blomma i köksfönstret hade fått löss. En fin blomma..som jag inte ville kasta. Utan trodde att jag kunde preparera med antiluskur..Men, den fulingen lät sina löss sprida sig till ALLA blommor på balkongen!!!!!!!!  Så nu...är det kört..eller???
Preparerar, men tror att blommorna inte kommer klara det. För originallusblomman, är död!!  Har lärt mig att inte ställa  en lusig blomma för nära de andra!!!   Varför finns löss, mygg och getingar??
Humlor är fina, de får finnas!!!   Och bin...   Lustigt det där hur man lätt hatar, det som inte passar..
Fast det egentligen är ens' eget fel!!!!8 kommentarer:

 1. Tassar in och säger hej. Vad duktig du är som "orkade" runt i vårruset. Sedan tar du med lille mor till hennes favorit stad Nora, gulligt av dig! Ge dig på ditt måleri nu och hoppas du blir nöjd själv med resultatet. Önskar dig en bra dag i morgon och var rädd om dig!
  Kram och vink från mig.

  SvaraRadera
 2. Vårrustet - de ja. De låter rusigt o vårigt:) motion är skönt o ja de e lätt att försöka slippa o skylla på annat. Typ trist att gå själv, men de tycker inte jag, fast jag har ju två jyckar som sällskap. Men just nu är min Golden skadad i tassen så det är lugnt med promenader:)

  Klart folk gillar dina tavlor - fattas bara. Jag önskar så jag med kunde måla en färgglad tavla, vem vet, jag kanske kan - om jag bara försöker:)

  De e mysigt de där med mammatid, att bara få rå om dom o ta dem med ut på äventyr. Man får hoppas våra barn gör så med oss också sedan:)

  Go afton på sig.
  Kramiz

  SvaraRadera
 3. :D, till och med vänsterknäskador går i generna...samma sak här, fastän jag inte har buggat och cocacolat
  Nässelvatten, gån ut och plocka nässlor och påta ner allting tätt tätt i en stor plastburk med lock, häll vatten på först och låt soppan stå och dra några dagar. Sedan tar du litet av "saften" och vattnar lössen. De dör antingen av saften eller också av odören:)
  Ha en finfin nationaldag med söta faster
  kram
  Karin

  SvaraRadera
 4. Hejsan Karina !

  Det var nog den största bladlus jag sett, den är ju riktigt söt vetja. Härlig grön färg.
  Så ska jag säga nästa gång jag ska köpa nåt att ha på mig. Har ni något bladlusgrönt.Bara för få se minen på expediten. hihihi

  Kram Mi

  SvaraRadera
 5. usch o fy för ohyra som äter upp blommorna,
  ibland är jag så duktig och går o går, jag har skogen inpå knuten så det är bara att ge sig iväg, om jag inte hittar på en ursäkt hi hi duktigt av dig att köra vårruset. Att måla av sig själv är svårt, jag har provat och det blir inte lika, fast det gör inget. Kurser ja,svårt att hitta om man inte vill åka så långt bort, tittat på Skaparladan i Norrtälje men det var Verdic Art...så jag vet inte hur det blir, kram kram

  SvaraRadera
 6. Du skriver så roligt och härligt. En humla till, det klarar du.:-) Kram

  SvaraRadera
 7. Trist med bladlöss... men du får en länk här... http://www.bladloss.se/ - där kan du läsa om bladlössbekämpning...
  Så duktig du är som springer vårruset... hoppas ditt knä inte gör alltför ont. Så härligt att ta med mamma i bilen och till hennes favoritstad dessutom...
  Och att måla en "beställd" humla - det är väl underbart!
  Ha en härlig dag i Nora idag på Nationaldagen!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Usch, bladlöss ger mig rysningar, precis som fästingar! Hoppas att blommorna klarar sig! Jag gjorde en egen utmaning till mig, och i söndags började med 10 000 steg om dagen - undrar hur länge jag kan hålla mig motiverad - borde absolut få på mig MC-byxorna utan hjälp :-)
  ha en fin ledig dag!
  kram
  Ann-Mari

  SvaraRadera