torsdag 28 juni 2012

det flyter på...

Ja dagarna är fyllda med trevligheter..Ena dagen cyklade jag och hämtade lilla Ines gull...hon ville vara hos mormor hela dagen...Vi hade så trevligt..Ines är pratsam, och klok..liten 2,5 år och huvudet på skaft..Hon är såååå förnuftig så man vill skratta, och hon gör mig väldigt glad..särskilt då hon kramar mig och säger att: Ines är så glad..Ines är glad...Ines är glad..och hon är en glädjespridare...Hon tyckte väl inte att lilla Kusin Vera, 3,5 mån, var mkt till att leka med..Men Ines hjälpte gärna till och gav Vera nappen, den pluppar ut rätt ofta..Ines gillar att diska, och parketten, är väl inte direkt snustorr, efter hennes hjälsamhet..Ines gillar gunghästen, som heter Lilla Gubben, så rider hon på den och sjunger HEEEEEEEEEEEEEELA pippilångstrumpsången. Phu, på kvällen är mommo rätt mör..efter all lek och bus..Vera också, vi är utslagna kan man säga..
Nästa dag..blir en lugn dag...bara måla måla och måla..Di ville ha mina tavlor i skylten på Artshop, då jag sist var där för att handla torrpastell och oljekritor..Klart Ni kan få det sade jag, glad för gratisreklam!!
Idag hörrni..vilken trevlig dag..Har gjort en utflykt med mina fina bloggvänner Fru Ditten och Fru ParadisB..'
Vi hade sååååååååååååååååååååååååååååååååå fint..Di va lika gulliga som jag befaraade, fel ord, som jag anade!! Vi kikade runt först i fina huset hos fru D, och guuuuuuuuuuuuuuuuuu så fint ho bor...'
Sen drog vi till tant brun,,näe tant Grön var det...Där är ett paradis för blomstervänner..och bloggvänner..
Handlade, men mest fikade vi och praaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatade!!! Och skrattade..Sen besökte vi ännu en bloggerska, som var såååååååååååååååååååååååååååååå trevlig också..och hade mkt fina blommor...och bodde på LANDET..(jag vill bo på landet...ännu ett konstantera'nde...i repris)..trots detta...ska jag i morn, titta på ett radhus...lite på halvlandet..i allfall på marken..med rabatter och uteplats..vi får la se hur di känns..
Ines diskar alla grodorna och ankorna

en ros utsprungen limefärgad...skitsnygg

En mkt god räksmörgås...i särklass...nästan lika god som i Söderfors Gästgiveri...

Jag låter några humlor få pryda skylten på Storgatan...i Artshop...
Sen vettni.i mörn kväll..drar jag till Stockholmia...Dotra bor kvar här i lgh, så den är inte tom och öde, blommorna ska skötas...Sen blir det Kroatia, för hela slanten...Herre gud, vilket hotell....vi kommer få fem lyxiga stjärnor..super duper...tre systrar och lilla pappsen...han kommer bli mkt bortskämd..och vi mä'
Hej och hå...vi hörs om ett par veckor....

12 kommentarer:

 1. TACK för en jättetrevlig dag, med mycket prat och skratt...så lika vi är och så bra det blev!! Nu fortsätter vi att hålla kontakten, och för säkerhets skull laddar jag kaffebryggaren redan nu...ifall du skulle stå här en morgon.
  Å ha nu en riktigt trevlig helg i Stockholm, och i utrikeslandet också, jag ska göra det sista rycket på jobbet sen ska jag göra som skalbaggen, lägga mej på rygg med bena i vädret och baravara!!
  Sen är det ju lite spännande hur det går med huset/radhuset idag...väntar otåligt på ett utlåtande!!
  Kram på sej!!

  SvaraRadera
 2. Men vilken trivsam och energigivande dag vi hade tillsammans. Tack du fina! Klart att vi gör fler rundor för det är så kul att trivas ihop och ha det glatt...mycket skratt. Tre trevliga tanter på tur! Vilken bra rubrik...får nog ändra på inlägget!
  Spännande med bostadstittet i kväll.
  Lilla fina Inez ♥ som hjälper mormor.

  Sen blir det tomt här då du far på solsemester med la familja men du återkommer ju.

  Kram

  ...men va konstigt för jag var inne här sent i går för att länka till dig men då såg jag inte det här inlägget!!!!

  SvaraRadera
 3. Hej! Så roligt att du hittade till tassemarkerna! Då hittade ju jag hit också! Du är så välkommen och jag hoppas att du kommer att trivas hos oss på landet!

  Jag ser att du har varit ute och roat dig med "mina" bloggvänner också, så vi verkar ha en del gemensamt. ;-) Jag lägger till dig i min blogglista och tittar in igen.

  Härligt berättat om barnbarnet! :-)
  Lycka till med planerna på radhus eller hus på landet, och ha en skön semester!

  Sommarhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 4. Så mycket roligt du haft å får fram igent. Det kan va bra att få lite hjälp av en liten dam.
  Jasså har du lagt önskan om ett torp på hyllan å ser på radhus istället. Det kanske är lite lättare med ett sådant boende än ett gammalt hus på landet.
  Ha de gott/kram

  SvaraRadera
 5. men vad roligt att träffa bloggvänner, hoppas du hör av dig om du är i mina krokar, ser att du är borta nu, tänkte berätta att jag går på akvarellkurs i helgen OCH äntligen en bra o mysig ledare, kram Irene

  SvaraRadera
 6. Trevlig resa gottegris.

  Kramiz

  SvaraRadera
 7. Jag blir så glad av att läsa ditt härliga inlägg som är fyllt med så mycket kärlek, glädje och livslust. Precis så som jag föreställer mig dig. :)

  Vilken lycka att få tillbringa dagen tillsammans med ditt lilla barnbarn och vara en del av hennes tankebanor. De är så kloka de där små. Har liksom en helt annan koll på livet än vi vuxna.

  Och vad roligt med bloggträff och få mötas i verkligheten och upptäcka att man stortrivs tillsammans. Bloggvärlden är allt bra härlig.

  Ha nu en jättefin sommar med både Stockholm och Kroatien och njut av livets goda vännen.

  Stor kram
  Lotta

  SvaraRadera
 8. Visst är det härligt att umgås med barnbarnen, men när alla är här så blir jag lite "trötter". Det hör väl till åldern förstår jag.
  Ha det fint och kram!

  SvaraRadera
 9. Åh så mycket trevligt du har haft det, med barnbarn och bloggvänner :)
  Antar att du har det lika trevligt just nu nere i Kroatien...
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Jasså du är på semester! Då återkommer jag när du kommit hem igen. Med massa fina berättelser och bilder kan jag tro

  SvaraRadera
 11. Jag jagar bumliga humlor med kameran, men din humla i blått var fin. Hoppas din resa blir jättebra!
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 12. Kram på dig och hoppas att du har det underbart!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera