onsdag 20 juni 2012

Fynd..

Man kan  vara två timmar på ERIKS-hjälpen..Vi tog god tid på oss...riktigt gottade oss i prylar och annat  smått och gott..Fynd av olika slag åkte i och ur varukorgen. Jag tror ibland att vissa saker är ämnade just för mig...sen kan det plötsligt ändra sig..Men en otroooooooooligt vacker kaffekopp i Kinaporslin, blev min...Jag köper ofta en kaffekopp, så jag har en hel del udda koppar..de ska jag ha i mitt torp sen, när jag har ett eget  torp You Know..Köpte två väldigt söta små små miniglas i grön färg..mest för att kanske inte dricka något ur, to m för små för en snaps..inte ens en minisnaps..men söta att ha några små blommor i...eller lite salt kanske. Jag var på vippen att köpa 4 små underbart vackra kaffekoppar...så små, som för espresso kanske...de låg i korgen en snabb stund, men åkte åter upp på hyllan igen. Skor...visst kan man köpa skor..Dotra köpte nya fina svarta sandaler av märket Marie..när vi kom hem, tyckte hon nog att de passade mig bättre...tacktack..Köpte en stavmixer..skitfin som ny, som fungerade..hahhahhaha...Har länge velat ha en stavmixer, undrar om jag tänker använda den...Lite fina böcker följde med i korgen,och ett par småsmå skor i strl 19....Vi fikade Erikshjälpskaffe och smörgås...
Efter detta..förärade jag min mor med ytterligare en  rollator...en för innebruk och en ute...Hon blev glad...Jag trodde först att hon skulle protestera..hon har ju så svårt för förändringar..men hon var nöjd..Så dammsög jag bort allt grus hon släpar in, och tvättade den ena rollrollsens hjul...så nu blir det inget mer grustag i sovrumsmattan...lagade köttbullar och potatis till mor Anita....som åt med god aptit..Mor hade i dag tagit sig en alldeles för lång promenad..så hon var helt slut då jag kom dit..Men skönt att hon pallrar sig ut minsann..Hon gillar att sola, och de vackra Sommarströmska kinderna glödde bruna idag..
Solig jätteskön dag...Hoppas detta håller i sig över helga'
matvagnen

5 kommentarer:

 1. Vilken bra dag... med sol och allt. Visst är det kul när man hittar saker som nästan ropar på en att de vill följa med hem :) Udda kaffekoppar - blir kanonbra på torpet!
  Och så bra med en rullator till, så det inte blir så mycket indraget...
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Din mor är väldigt vacker. Och vad fint hon har det med två RR`s - det underlättar säkert.
  Känns fint när man fyndat :)
  kram
  Ann-Mari

  SvaraRadera
 3. Haha jag har oxå upplevt de idag. Loppissaker som ville följa med hem:) gutt du.

  Nu vill jag önska dig en skön midsommar.,

  Kramiz

  SvaraRadera
 4. så kul med loppisfynd, men det är lätt att fynden blir för många. Nu vill jag önska dig en skön midsommar, ha det så bra, kram Irene

  SvaraRadera
 5. Hon ser väldans pigg och fräsch ut dina mamma! Ha nu båda en riktigt skön midsommar!!
  Själv ska jag bara lata mig och inte göra någonting alls. Jo, laga lite mat åt Rolle och Santos - och sen röra till en soppa åt mig själv, men det är ju inte så betungande precis.
  TREVLIG MIDSOMMAR
  Susie

  SvaraRadera