fredag 31 augusti 2012

Fredag...är bra att ha..

Jo nu så är det fredag igen, och igen och igen,så  känns det lika skönt..att  tanka energi. Min energi får jag nog av att göra trevliga saker.. I morron ska jag på Ljusstråk i Nora trakten..en konstslinga med många härliga inslag..Kommer besöka  konstnärer och få inspiration..med en god väninna, en konstnärinna som målar det allra vackraste.....vi kommer, OM vädret tillåter, hinna med att plocka lite lingon tror vi..och på kvällen ska vi på fest..Konstfest, vernissage..fallera. Spännande..
Igårkväll fick jag också energi...Då jag besökte en nyvän och bloggkompis...som är så Himla go..och man blir glad av...Vi hade såååååååååååååååååååååååååååå trevligt..Hon har de allra vackraste blommor i sin trädgård PÅ LANDET..och jag älskar blommor och trädgårdar... (Och jag blev helt klart starkt Övertygad att jag kommer inte känna mig lycklig förrän jag flyttar ut på landet...OM det blir permanent eller  till ett sommartorp, ja..helst permanent..det spörs'..Men jag är så glad att jag vet...( fast det har jag ju vetat länge))
Fast vi inte känt varann så länge, kände jag stark gemenskap med denna mysiga kvinna.....som vi alltid känt varann....
Vi fnittrade i spöregnet som värsta tonårsflickor..mysigt. Rigmor..tack för i går!!
Shit va trött jag är i kväll.,men skitsamma, jag tänker inte dammsuga i allafall...det är så mörkt ute, och jag ser inte om det är dammigt..det är det bästa med hösten, man ser inte dammet..hihiKvällsregnsenergi vid Hällebosjön, Närke Sverige

Trädenergi  Bomarsund  Åland Världen

familjeEnergi med sönerna , Åland
Nu tager jag mig ett litet glas rödvin och mumsar lite på Tobleronen jag handlade på Ålandsbåten i somras..Tänk att jag har den kvar...minner om Ålandsresan..det var också energi...
Choklad är väl också energi!!
Trevlig helg...

 

6 kommentarer:

 1. Du bara har det så gott att jag blir avundsjuk bara av att läsa din blogg och ändå har jag det bästbäst...
  och du Rigmor är det också MIN Rigmor på sitt paradiset Bergamon...
  hoppas det,
  för hon låter så inintillstrevlig....
  och jag vill träffa henne mera....

  tjingelingen med liten bokstav fast jag menade stor....

  SvaraRadera
 2. Härlig bild av dina söner!:)
  Härligt också att du har hittat en bloggvän som du har känt mycket längre än du själv vet om;), för det har ni ju gjort.
  Ha det gott i morgon på konstrundan, i lingonskogen och på vernissaget

  godnattkram

  SvaraRadera
 3. Ser att du hade det trevligt där hos Rigmor... och det förvånar mig inte ett dugg - ni verkar sååå mysiga bägge två :)
  Ha det riktigt bra på konstrundan och i lingonskogen idag... hoppas det är bättre väder hos dig än här... och ha det trevligt på festen ikväll!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. DAmmtussarna, de isolerar väl mot kylan? Och choklad, bästa medicinen mot stroke läste jag just. Så du lever helt rätt!
  Kram, kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 5. Förstår att ni hade trevligt, Rigmor och du! Blir det kanske torpet som hon har hittat åt dig...? Det såg ju ut att ha plats för många.

  Jag har också varit en liten tur på Ljusstråk i dag, men inte såg jag dig... eller kanske möttes vi, vem vet? En fantastisk solig och varm septemberdag hade vi! :-)

  Septemberhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 6. Två kanontjejer som kommer ihop - kan de blir bättre?:) Visst är de underbart att få träffa underbara bloggisar så där i verkliga livet. Härliga bilder:)

  Kramiz

  SvaraRadera