lördag 2 februari 2013

Hej hej, inne i datavärlden igen...

........tre veckor,? Man glömmer tid och rum, det har varit tomt utan er, men nu är jag på banan igen..
Bloggbanan..Det är en vana som man fångat att vara uppkopplad..Kändes i början väldigt svårt att inte ha min dator hemma..Min son har jobbat hårt med den!! Jag har med jämna mellanrum gett upp och sms:at honom att " JAG KÖPER NY DATOR!! Men han har kämpat och funnit felet, och omformaterat och funderat och justerat..Så nu är den som ny och snabb som en vessla ..och innehar alla brandväggar och antivirusmedel, som man bara kan ha..Inga bedragare göra sig besvär, att ta sig in och kapa mina koder...Det var inte skoj att bli besökt på internetbanken och plundrad på pengar!!! Men dem har jag nästan fått tillbaka..Bilen min, står så fint i Carporten....lagad och vacker..Tvättmaskinen har idag blivit envist genomgådd' av mina duktiga söner..och tillsist funkar den!!! Tack söner!!
Ja symaskinen, ja skitsamma, jag syr så sällan..den går till tippen!! Och, ja badrumsvågen som gick sönder för nån vecka sen, den kan jag mkt väl avstå..Kör Lchf...och ja, mer eller mindre, så tycker jag att mina brallor antingen blivit slappa i stretchen, eller så har jag gått ner nåt hg..
Trodde att barnkoftan skulle stickas i ett huj, men det tar sin tid..Ja erkänner att jag fastnat i spelträsket nu i stället..Min iPhone bjuder på så mkt spänning..Har ju inte haft den så länge så än så länge är det kul. Spelar Ruzzle och Wordfeud, och Quizkampen..bra hjärngympa för en halvtrött tant..
Tröttheten förresten, står på avgångsperrongen..tåget  går...vink vink..Jag har blivit med Apne'skena, som gör att min nattsömn är betydligt bättre...tack för den du härliga dr Tandläkarkvinna på Specialisttandvården!!
Ja nu kan livet bara bli bättre!!!! Trots ett otroligt skrattretande underbett!!!!!
Denna helg firas' med  båda sönerna hemma och deras trevliga kusin...grabbarna med choklad i..vad mysiigt att umgås med dem!!!
Ja och nog hörs talgoxen knacka och picka vårhälsning ute på balkongen...så det är på g...sakta men säkert..
Tjo, livet är rätt gött i allafall..
.....Trevlig helg av det som är kvar ----

10 kommentarer:

 1. Hallå vännen!! Nu vart det liv i luckan igen vill jag lova!! Skönt när det mesta gick att laga, tur vi har våra söner...hahaha...här skulle nog datasonen också behöva göra ett besök, ganska snart...jag har lyckats ladda ned något som nog inte borde ha laddats ned...eller också är det ett virus, inte vet jag...men vi är inte överens, datorn och jag.
  Så speldjävulen har fått fatt i dej också...?? Jag spelar här på datorn, men det törs jag inte berätta för datasonen, för han säger att det är där alla viruseländen kommer ifrån...så det är bara mellan oss, att jag spelar alltså...
  Jodå, en snygg piruett på farstubron, sen låg jag där som en skalbagge på rygg. Nu är värsta ryggvärken över, men rumpan, den stora rejäla, den ömmar...Att sätta sej är värst, och att sitta på toa, det är inte roligt...
  Ses på onsdag vännen, vi kan väl fira allt som gick att laga, att jag har jobb...ja vi kan väl fira lite allt möjligt tycker jag!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Hej, hej och välkommen tillbaka till cybervärlden. Slänga symaskinen! Synd att du inte bor närmare, då kunde den fått nytt hem hos mig :-) Skön söndag på dig. Kram

  SvaraRadera
 3. Ååh... så trevligt att du är tillbaka - har saknat dig!
  Så skönt att allt fixat sig - ja, förutom symaskinen då...
  Härligt att ljuset är tillbaka, härligt med fåglar som börjat sjunga lite försiktigt, härligt att januari är slut, härligt att solen börjar värma lite... ja du har helt rätt - livet är ganska skönt :)
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Allting ordnar sig till slut, tur att du har ordning på sönerna så de kan hjälpa dig i nöden. Skönt att våren är på G idag har det varit strålande sol här, hur skönt som helst, och jag har lust att måla...jippppiiii
  kram vännen

  SvaraRadera
 5. Kanonson!
  Bra att få det fixat!
  Mycket som gick at laga, har själv en trasig symaskin i skåpet? Kom jag på nu, syr aldrig, har aldrig gjort, tänker inte göra, så den står bara och tar upp plats!
  Ja vårlikt har det blivit, men mer snö väntas...vi har fått mycket barmark helt plötsligt.
  Ha haha förstår att du hojtade om att du snart köper en ny dator!
  TV kan jag nog klara mig utan, men dator nix! ,-)))
  Ha en skön vecka! KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
 6. Det är otroligt vad pigg du låter!? Är det snarkskenans förtjänst månntro? Hade en skena för jag gnisslade tänder tidigare, men jag kunde inte använda den - jag fick kväljningar hela tiden. Som tur var slutade jag att gnissla, nu snarkar jag förmodligen istället - men det hör ju inte min gubbe som har lite nedsatt hörsel. Alltså; Inget ont som inte har något gott med sig!
  Jo du, mina utomhuscyclamen är faktiskt på gång redan!!!

  SvaraRadera
 7. Besökare idag:1 såg jag att det stod på din framsida. Ja, det är jag,Kerstin från Öland som besöker dig denna tidiga måndagsmorgon och kollar att allt tycks ha ordnat sig på bästa sätt. Trevlig vecka och sticka på!
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
 8. Det är lätt att fastna i spelträsket...eller på internet med för den delen, det är riktiga tidstjuvar.

  SvaraRadera
 9. Vad säger du !!Har de tagit pengar fr itbanken! För j-gt..Usch säger jag bara , tur att du fått förhoppningsvis alla pengar snart!!Apne´skena? E det samma som bettskena lr , blir nyfiken nu! jag spelar oxå wordfeudoch ordjakten..heter asablomgren på wf o poccahontas(tror jag) hehe adda mej om du har lust, kram kram =)

  SvaraRadera
 10. Men välkommen tillbaka efter allt datastrul.
  Tur att vi har våra söner som är dataduktiga och kan fixa det mesta...
  Nu har ju inte jag heller varit så flitig på bloggen, min rygg sätter stopp för det mesta just nu, men inte till att jag hade mys med små barnbarnskillarna i helgen, och dom vuxna fick stå för matlagningen,
  visst hade jag lyx...

  Tjingelingen från Rantamor.

  SvaraRadera