torsdag 8 december 2011

HalvBrodyr....
Ja ja den ligger där och sneglar på mig, den halvfärdiga ängeln. Hon, vill väl vara fin till jul, och hänga tillsammans med några ängledänglekompisar för att eventuellt bli sålda..låter inte kul att vara ängel, för att bli såld..Man vet aldrig var hon hamnar..kanske kastas hon bara ner i en mörk låda och får aldrig någonsin se dagsljus, ej heller nån himmel..För där ska de vara änglarna..går bra att hänga i fönstret också....Hade tänkt att ha i alla fall fyra änglar klara..Jo till helgen ska det bli snöstorm, då kan jag sy änglar...Julmarknaden är den 22/12 på jobbet, där jag jobbar,i Caféet där..Vi är nog 12 st som har julmarknad där...mellan kl 10--14....tänkte på dig Annika S, som bor i Örebro..och Rigmor....för ingen har väl nåt att göra den 22 december..hihi..

Shit va trött jag är nu---sa det, bara så där rakt ut i luften..Har snott som en tjottaperka på jobbet idag...det var mycket att göra..Roligt att jobba, men haft huvudvärk..Ska inte gnälla, jo lite. Det går bra ändå, man är ju seglivad och kvinna...men ikväll är det sängen som gäller nu straxt..

Sonen E, mekar nere i källaren..han är cykellagare( inte langare,som jag först tyckte att jag skrev,)..Han gillar att sätta ihop cyklar..Köper trasiga, hittar trasiga cykelvrak, och sätter ihop, olika delar av olika cyklar,de blir jättefräna!! ...Rolig hobby..Han har mekat ihop en väldigt fin cykel till mig, känner mig som Prusiluskan när jag cyklar på den..men HALT är det ute nu, och is-spårigt och läskigt att cykla..men faller jag, så faller jag mjukt..för jag cyklar sakta..

Och granen är redan klädd, och spelar så vackert på sin speldosa..Den köpte jag förra året på Svenskt Tenn. Den åkte postbil, några turer fram och tillbaka till Stklm, för den var trasig...lagom då det var dags att plocka ner julsakerna, kom den i mina händer..NU Premiärspelar den, en låt, en melodi som verkar vara en Tysk julvisa????

Mina brodyrer, eller vad det kallas, pärl och paljettsmycken, är så roliga att göra..Man kan ha dem till nåldyna eller brosch..

7 kommentarer:

 1. Oj, att jag tittade in just nu! Fick ju mera lust att hantverka och skapa. Jag också när jag ser allt roligt och fint du gör...inte tusan hinner jag baka åt alla andra till jul, jag vill ju också brodera och knåpa och knepa...på bordet ligger fyra halvfärdiga påskhäxor. I juletid! Så kan det gå. Lycka till med marknaden Karina.

  Godnattkram!

  SvaraRadera
 2. Oj vad kreativ du är! Gillar hur du sätter ihop färger och material, men en konstnärs mod och vision! :-)
  Den lilla granen liknar en vi hade i mitt barndomshem, fast den stod inte på en speldosa, och så kunde man sätta små små ljus längst ut på grenarna...
  ha en fin pysselhelg!
  kram, Ann-Mari

  SvaraRadera
 3. Men guuud vilka söta små änglar!! Du är så duktig!! Undra sen på att du är trött...pillerjobb...
  Den 22:a...nu ska vi se...jobbar 7-16, shiiit som den yngre generationen skulle ha sagt!!
  Vissa dagar är bara för mycket på jobbet...men igår flöt det på kan du tro!! Bara vikarier i hela huset, det har nog aldrig varit så lugnt på alla avdelningar...och det var inte heller populärt när man sa, tänk att jag aldrig kan vara tyst!!
  Får se nu om jag blir krasslig, tog influensasprutan på jobbet. Jag gör det mest för barnbarnets skull, men också för de gamlas där jag jobbar. Nån ska ju förhoppningsvis stå på benen när ev influensa härjar. skulle inte förvåna mej om jag istället blir sjuk av vaccinet...
  Bra med cykelreparatör i huset!! Skicka hit honom, vi har ett gäng vrak bakom uthuset...
  Ha´en skön fredagskväll och unna dej nåt gott i glaset!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Flitig är du. Det är ganska kul med julmarknader men kan vara jobbiga att förbereda sig inför. Man vill ju inte stå med för lite saker att sälja. Fast det är ju inte kul att dra hem en massa efteråt heller.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Så sött! jag har också gjort en julängel, men i trolldeg. Julgrisen blev sötare än ängeln, vilket inte är ett gott tecken antar jag ;-) haha

  Kramar <3<3<3

  SvaraRadera
 6. Vad roligt med julmarknad! Synd att det är lite för långt iväg för mig. Söt liten ängel! Jag hoppas att hon blir färdig och kommer att få glädja någon lite extra i jul.

  Jag hoppas att du känner dig lite piggare idag? Jag känner igen det där. Här har det också gasats lite för mycket på sistone så imorgon blir det jullov för min del. Tid för annat och ladda batterierna och komma tillbaka i god form senare.

  Sköt om dig och ha en fin advent!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Så många fina, roliga, söta, gulliga änglar! :)

  SvaraRadera