tisdag 6 december 2011

oj Onsdag i morron..


Tiden tiden...ingen kan tiden stanna...men ändå känns det som man väntar in något. Jag väntar på, tiden då jag kommer att flytta ut på Landet..odla i min trädgård och mata mina katter..det väntar jag på..men innan dess blir det jul..några små fisiga snöflarn kom det ner i går kväll..kallt var det på promenaden. Fjällrävenjackan är go just då.- Gillar när det är friskt och lite kallt i kinderna, bara det inte är halt. Det är det värsta. Man går som en Bambi, på hal is...Spänner sig för att inte halka och belastar fel...Broddar jag vet, men de är inte så bekväma...eller??..
Jag har ärvt mina Broddar från Moster Ethel..Kanhända de 'är omoderna..men söta och kära..ska kanske titta över dem, och investera i nya..Hänga Moster Ethels broddar som prydnad på hallväggen kanske..
Har målat och målat i helgen. Har idag köpt flera dukar att måla på--det drar i hop sig till julmarknad. Broderar på änglarna, med de tar tid...roligare är att måla..Egentligen är jag för slarvig för att brodera, jag vill att det ska bli klart fort..och då kan det lätt bli slarvigt gjort..När jag målar blir det oftast bäst när jag gör det fort, passar mig bättre..men samtidigt är det kul att göra detaljer, små fina noggranna..
Idag, efter jobbet, kom syrran och hämtade mig...vi åkte på Utställning i Kumla..Kumla lilla stad, med så mkt kultur...det är bra det--De har ett väldigt fint Bibliotek i Kumla..Det var en väldigt fin utställning där..Kollade läget också, för i Januari ställer jag ut där.
Chou var med..Han lever än och det är December...Klart syrran matar honom med det allra godaste han vet, kyckling och keso, avocado..
Nu är det sov dags..Natti

13 kommentarer:

 1. Du målar så häftiga änglar! Kumlas bibliotek är tydligen väldigt bra. Har inte varit där men hört mycket positivt om det.
  Jadu jag längtar jag med ...efter friheten...fri att göra det som man inte hinner med nu. Vilken julmarknad ska du vara på?

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 2. Det är klart att du ska måla, det är ju det du är bäst på....eller!?
  Och jag håller med dig, jag är också sån där som gillar att det blir klart fort - trots att jag hållit på med bonsaier i många år. Låter kanske bakvänt, men där är det att forma ett träd och vägen till att det blir en bonsai som är kul!

  SvaraRadera
 3. Fina änglar Karina!:)
  Fint att ni ser till att Chou har det bra sin sista tid...han såg ju nästan pigg ut för den delen.

  Ha en fin onsdag!
  Karinkram

  SvaraRadera
 4. Vackra bilder, vackra änglar :-D

  Kramar <3<3<3<3

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!
  Så fina änglar du har målat.
  Visst svischar tiden.
  Låter mysigt att komma ut på landet.
  Kram till dig.

  SvaraRadera
 6. jätteläckra änglar visst är det kul när man kommer igång sen går det av bara farten, att brodera tar sin tid men jag gillar det, nu har jag satt upp mina grisgardiner som jag broderade för ett antal år sen, kanske visar dom på bloggen, hoppas du får sälja dina änglar på julmarknaden, förresten tack för mailet men jag fick inte upp bilderna, må gott vännen kram

  SvaraRadera
 7. Onsdagen är redan förbi min vän....fort går det.

  SvaraRadera
 8. Hej. Roligt att du hittade till min blogg!
  Det är vackra julänglar du målar. Tänk, en gång i tiden målade jag också. Det var kul och gav mig ett speciellt lugn i den så ibland stressade vardagen. Kanske skulle jag ta upp min "gamla" hobby? För du inspirerar mig med dina fina tavlor!

  Ha det gott.

  SvaraRadera
 9. Sååå fina änglar!! Kumla...inte så långt dit, ska nog passa på!!
  Men jösses så han ser ut Chou!! Nästan som ur en skräckfilm...inte visste jag att dom svartnar heller...
  Landet...det är livet för mej. Så fort jag kommer för nära stadsgränsen så får jag högre puls, det är nästan sjukligt...men så har det inte alltid varit, jag har gillat stadslivet också. Vet inte vad som hände på äldre dar, behövde väl lugnet och friheten kan jag tro. Bekvämligheten...ja den försvann väl då!!
  Ha en bra torsdag, och se upp med ärtsoppan...!!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Undrar också vart tiden tar vägen. Går upp tidigt men vad hjälper det, plötsligt är det kväll och ingenting , nästa,har blivit gjort!
  Ha det!

  SvaraRadera
 11. ...traigo
  sangre
  de
  la
  tarde
  herida
  en
  la
  mano
  y
  una
  vela
  de
  mi
  corazón
  para
  invitarte
  y
  darte
  este
  alma
  que
  viene
  para
  compartir
  contigo
  tu
  bello
  blog
  con
  un
  ramillete
  de
  oro
  y
  claveles
  dentro...


  desde mis
  HORAS ROTAS
  Y AULA DE PAZ


  COMPARTIENDO ILUSION


  CON saludos de la luna al
  reflejarse en el mar de la
  poesía...
  ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE FLOR DE PASCUA ENEMIGOS PUBLICOS HÁLITO DESAYUNO CON DIAMANTES TIFÓN PULP FICTION, ESTALLIDO MAMMA MIA, TOQUE DE CANELA ,STAR WARS,

  José
  Ramón...

  SvaraRadera
 12. Ååå vad jag älskar dina målningar...

  Både du och jag drömmer om livet på landet. Jag är helt övertygad att våra drömmar blir sanna. :)
  Kram Madeleine

  SvaraRadera
 13. I natt kommer snöovädret , tur du har broddarna redo.
  KRAM
  Eva

  SvaraRadera