fredag 16 december 2011

God helg..


Nu...efter att ha städat och plockat undan, gjort fint i varje vrå.Tänker baka stort pepparkakshjärta, blev inspirerad av en blogg med tegelvägg..... Nu Får vi ta helg och bara må bra ..
Tänker imorron fara till min far, för att fira far som fyller år..På stort julbord ska vi festa och hela släkten ska gästa..Magen kommer stå i fyra hörn..Men i Januari kommer den att bara få äta grön (t)
eller gröt..
Vi handlar inga klappar i vår familj, det har barnen själva valt..men vårt julbord är inte smalt och vi umgås och har det så kul...Det gör ingenting att jag slipper leta i affärerna efter presenter till grabbar och jenter..Men nog ska jag köpa nåt till barnbarnen dock, en docka och en liten bil.
Trevlig helg till eder alla...nu tar jag lite glögg,men ingen fralla..............(rimmade)
...inte utan att man känner sig lite seg, som gammal pepparkaksdeg...

9 kommentarer:

 1. Ojojoj, vilken rimsaltad böna du är kära kusin!
  Glöggkväll?:)
  Låter förnuftigt detta med klapparna. Min son sade "att jag tycker vi ger varandra i julklapp att inte ge varandra julklappar". Hoppade på tåget med en gång.
  Godnattkramar från en seg pepparkaksdeg
  KusinKarinejvitaminjustnu

  SvaraRadera
 2. Hej! Tittar in och önskar dig en bra helg!
  Carin

  SvaraRadera
 3. Äntligen helg så man får adventsfika i morgon! :)

  SvaraRadera
 4. Ha en skön helg, och tack för alla fina kommentarer. Själv är jag urkass att kommentera men jag läser med stort nöje :)

  SvaraRadera
 5. Vilka förståndiga barn, då kan ni göra något roligt tillsammans för pengarna :)

  SvaraRadera
 6. Oj vad du rimmar så fint, hoppas du med far fick en bra dag.
  Adventskramizar

  SvaraRadera
 7. Jag har länge förberett min mage mentalt på en januari med snålkost men eftersom jag nu har tappat tre kilo i samband med min operation så tänker jag faktiskt börja redan nu. Det får bli en lågkalorijul i år! Ha det bra!
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 8. Tittar in och önskar dej en riktigt skön helg!!
  Ser att ni tänker ungefär som oss, inga klappar till de stora, bara en liten symbolisk grej kanske, utan vi tycker att huvudsaken är att vi träffas och får umgås. Fast i år kanske vi borde frångå den principen med klapparna, de borde faktiskt gå ihop och köpa ett löpband till den något rundlagda frun här i huset!! Hur ska det då bli efter jul...??
  Kram kram

  SvaraRadera
 9. Oj vad skönt, vi har fått minskat betydligt på julklappar kors och tvärs, men ännu skulle jag gärna sluta köpa / byta med vissa släktingar...
  Kram
  Ann-Mari

  SvaraRadera