lördag 23 juli 2011

aktiv dag idag...skönt att fått ork tillbaks..


Städat, städat igen, tvättat, bytt lakan..beställt hotellrum, i Skåååååååne,.tvättat bilen, fyllt på olja,kollat däcken..Tomt blev det när igår sonen tog bussen till Oslo för några dagar..klart man tyckte det var olustigt med tanke på läget där-Nu är jag van att stora sonen bor hos mig..han är så mysig..gör inget väsen av sig, och är hjälpsam. Slänger inga kläder omkring sig och plockar upp efter sig..han kan få bo hos mig..inte åka till Kina. Eller vilket land det blir..Han vill inte jobba i Sverige säger han..Han vill flyga iväg och äventyra..klart det är väl spännande, innan han bosätter sig och skaffar familj..Han ska bo granne med mig" (önsketänk)..Jag skulle vilja bo granne med alla mina barn. På en jättegård..ha alla barnbarn och ungar omkring mig som en enda stor jättemormor/farmor..Fast snart måste jag nog börja träna på gymet igen..har tagit sommaruppehåll faktum är jag skitlat..tar nån liten promenad bara..ska ladda om så fort jag börjar jobba..då klipper jag av latheten..NU njuter jag bara av allt...mår så himla bra ( och nu bra från förkylningen)...inte ont i axlar eller nacke...ingen stress eller oro..sköna sommar...
Lilla söta nya barnbarnet är nu en vecka..hälsade på honom igår..Stora syster Ines, har blivit stor..Fast hon är så liten..hon är go..pussar på lillebror och visar stolt upp honom. Och hon får uppmärksamhet, det går inte att undvika att ge henne.Hon är en gudagåva, den lille Ines..så go!!
Alla barn är gudagåvor såklart, men Ines är speciell...
Nu tycker jag att grannarna kan gå till krogen, det har gapat och skrikit hela kvällen..fyllon!!
Jag är en gammal kärring som retar mig..he he,..." det där lät som att jag retar mig på att jag är en gammal kärring..hhahah men det är jag inte..
Längtar nu att få åka iväg, se havet och gärna fiska lite!!

Trevlig söndag...som snart är på ingående..

2 kommentarer:

 1. Hej vännen! Trevligt att läsa din blogg!
  Särskilt trevligt är det se att du mår bra. Fortsätt med det!
  Att ungdomarna sticker iväg, tycker jag du ska de som ett positivt tecken. Tänk på hur vårt land utvecklats och jämför med hur många andra länders invånare fått det. Gläds åt och ta vara på att de tar vara på tillfällena.
  Lycka till med fisket! /SA

  SvaraRadera
 2. En härlig liten kille som har kommit till er och storasyster Ines:)! Härligt!

  Det är svårt det där med navelsträngarna. De går nog aldrig riktigt av, rent mentalt. Jag längtar ständigt efter att ha dem nära mig för att uppleva att det också är skönt att de har sina egna liv långt borta.

  En fin tur önskas!
  Karinkram!

  SvaraRadera