söndag 24 juli 2011

Ja vi elsker...


Tankarna är i Oslo hela tiden.. ser det som hänt på tv, hör på radion..läste en ung norsk flickas blogg där hon beskrev väldigt känslosamt vad hon varit med om..Hon hade legat på golvet och spelat död, över sig hade hon två lik, ungdomar som blivit skjutna. Hon beskrev allt...hur han gick runt och iskallt sköt, kallade sig polis och lurades. Tydligen full av anabola steroider...


Tankarna går till de inblandade,anhöriga och vänner..deras sorg och förtvivlan..Livet är så skört.

3 kommentarer:

 1. Ja detta som hänt är helt ofattbart.Jag har med tankarna över i Oslo, Jag har mig mycket kära personer som bor och arbetar i Oslo den ena arbetar i byggnaden brevid regeringskansliet, hon klarade sig tack vare hon var i Kristiansand på ett tjänsteärende, många av hennes kollegor är tyvärr inte i livet mer. Sedan ungdomarna det är förskräckligt det gör ont i mig jag känner med alla drabbade.
  Ha det så gott kram Monica

  SvaraRadera
 2. Så fruktansvärt grymt och meningslöst! Hur kan en människa bli så grym???? Det fruktansvärda finns med mig nästan hela tiden. Trängde undan en stund i dag då vi var på hästtävling. Skönt att tänka på något annat...få andra bilder på näthinnan en stund.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 3. Hejsan !

  Det är inte klokt så mycket idioter som går lösa, tänker på den där som sköt Anna LInd, Olof Palme, John Lennon med flera.
  Hoppas inte några av mina anfäder kom ivägen för hans kulor.Vet inte om några och har inget hört.De flesta har väl emigrerat.

  Så fint Ditt album är på bloggen där bilderna växlar.

  Kram Mi

  SvaraRadera