torsdag 14 juli 2011

Tänker se på Sommar med Ernst...Ikväll


Måste lägga in ett foto från Öland...i vacker dimma också!!

Stället har jag gått förbi flera gånger..som Ernst rustar, och tänk vad han får till det..en del kvinnors drömman, en pysselgubbe..men jag skulle föredra att ha en sån´gubbe som är pysslig och gör det pysslet som JAG ber om...eller fixar det på något vis, så det blir som jag vill..Undrar OM hans, Ernst's, fru, har nåååååååååååååågot att säga till om hemma?? Jo säkert, han är ju så Omtänksam..eller???
Sen efter Ernst tänker jag gå till sängs..har sovit endast en timme inatt!! Har blivit mormor igen, barnbarn nr 2...en liten son!! Vad skönt att allt gått bra!!! Åkte inatt hem till Ines och var där hela dagen idag,med henne...Vi har haft det jättebra, hon är enkel att ha hand om. Men nu är Jag DÖTRÖTT..man ger ju allt och lite till, för de små liven...och får så mkt tillbaks såklart. Hon var lite seg och ville inte äta så bra, mådde illa igår och kräktes. Men hon gnäller inte utan är på toppenhumör hela tiden...precis som Mommo..hahahahahahahahahahahahaha..va rolig jag är!!
Ska passa henne i morron med, då pappan är på bb..Undrar vad hon ska tänka, när lillebror kommer hem. Hon är så liten, så det kommer gå bra, ingen svartsjuka tror jag..hon har så starkt självkänsla..precis som Mommo...hahhahahahahahah..nu var jag rolig igen..
Livets goda, det är barnbarnen...Kryddor som någon sa!!

10 kommentarer:

 1. Hahahaha...du är rolig Karina! Stort stort grattis till det nya barnbarnet. Förstår att du är trött. Så är jag också fastän jag inte har fått barnbarn just nu...
  Grattis och godnattkram!
  Karin

  SvaraRadera
 2. Grattis till lillkillen då!! Spännande att se va´Ines kommer att tycka...en kompis som fick sitt andra barn för många år sen berättade att efter tag hade storasyster undrat hur långe de tänkte behålla ungen som alltid skrek...!!
  Ernst, honom vill jag nog helst bara ha på tv, tror inte jag skulle stå ut med allt hans pyssel...men mycket vackert blir det när han skapar!!
  Vilken underbar bild från Öland!! Som en tavla...
  Nu är det natta här också, efter en bilfärd i morgonrock...*gapskratt*!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Varmaste grattis till den nya lille familjemedlemmen!!
  Ja, det är glädje, glädje..
  ..men barnen är alltid barn..min yngste reser runt i Indien för tillfället, gissa om mams är orolig med terrorattacker och hemska tågolyckor som händer där..ja jag vet han har 45 i skor och är 28 år..
  ..kanske blir det lite måleri för dig i sommarhagen också..
  varm solkram fr Tina på Hönö

  SvaraRadera
 4. Grattis,Grattis !
  Till den nya familjemedlemmen.

  Jag får inga fler barnbarn,har det sagts,om inget går fel.Mina är stora 11 år är Filippa och Felix fyllde sju i Onsdags.
  Letade reda på deras Farmors mobilnr och ringde så jag fick prata med båda barnbarnen samt mitt eget.
  Det uppskattades ska Du tro.
  Såg dem oftare när de var mindre, nu behöver de ingen passning.
  Innan när jag både drack och rökte,Men nu när jag är fri från det.Vill ingen ha mig där.Frågat om jag fick komma,svaret blev ;vi jobbar, och Felix skulle inte vara hemma på sin födelsedag.
  Nu krusar jag inte mera.
  Nu är det upp till dem om de vill träffa sin Mamma/Mormor och svärmor.Svärsonen har en födelsedagspresent att hämta hos mig.Han får ärva videokameran Dennis gav mig.Jag fixar inte den.Onödig nu i alla fall med nya mobilen.

  Trevlig helg !

  Kram Mi

  SvaraRadera
 5. Sommar med Ernst det är grejer det....Kram Johanna

  SvaraRadera
 6. Grattis Grattis till nya barnbarnet!! De e så gott de med små. Ernst...nu ska vi se, eller nä jag har nog bara sett hans program någon gång, jag tillhör tyvärr de där som sällan eller aldrig ser på TV...föddes sån..*ler*
  Men en mångkunnig gubbe har jag som gör allt jag ber om (:-.
  Kramiz Anki

  SvaraRadera
 7. Jag tror nog att det kan bli för mycket Ernst ibland. Åtminstone skulle jag tycka det om han bodde hos mig. Haha! Grattis till lilla ungen! Finns inget bättre än barnbarn.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 8. STORT GRATTIS!
  PS Är Ernst man...?

  SvaraRadera
 9. ernst...
  äsch, vad är det som är så speciellt med honom???
  han är lång och hårig och kan sy på symaskin. men det kan jag med!
  tack för att du skriver så roligt och för att jag får vara din vän :)
  kram från dalsland//

  SvaraRadera
 10. Grattis till nya barnbarnet...en liten go kille. Nu är de väl hemma kan jag tro. Antar att du är där och hjälper dem.
  Jag såg på Ernst bara för att du skrev om det. Han har ju många roliga idéer som jag inte skulle komma på. En del av dem blir ju hur bra som helst.
  Gemensamma bekanta skrev du...jag tror att det är mina grannar du tänker på. Han och en annan bekant jobbar på en gymnasieskola alldeles nära här...kan det vara rätt person som jag tänker på?

  Kram
  annika

  SvaraRadera