torsdag 6 oktober 2011

baskade blåst...

Sitter här och retar mig på stormen.ETT sådant stort problem!!.int hjälper det ett skvatt, det blåser likväl..det stör mig i mina öron.. vill ha TYST!!! Det smattrar och dundrar i plåttaket.. Stoppar in nåt, typ rosa öronproppar..för att finna tystnaden..Tänker inte sätta på tv:n heller...klart man kan ju ha på lågt ljud....här sitter jag och samtalar med mig själv..syrran har tagit Chou och åkt...skönt, att bli av med Chou menar jag..he he...det är bara trevligt att söstra mi bor här några nätter, ho kommer på söndag igen. Måste bara disciplinera mig och gå till sängs i tid..det blir lätt att vi sitter och pratar på kvällarna..
Nyss sken solen så fint genom mina otroligt vackra orkidéer..de har blommat så länge..särskilt den vita, den är så fin..den rosa med...den rosa, fick jag av min kärasötvän..De verkar trivas här. Doppar dem en gång i veckan i vatten..Såg på en blogg, så snyggt. Man kan ha dem utan jord eller bark, i en glaskruka med BARA vatten..snyggt!! Nu gillar jag ju mina blomkrukor förstås...
Fy på mig, denna vecka har jag inte hunnit till gymet..tiden räcker inte riktigt till...eller är jag bara lat..kanske..Nästa vecka slutar jag tidigt på dagarna..då ska det tränas..minst 2 ggr...mår faktum bra av det..typ, tror jag..Dagens ungdom, smittar mig...jag pratar med ungdomar hela dagarna..deras språk är annorlunda...typ ...Har märkt att de kramar om varann...killar särskilt, när de träffas..Det måste vara våra invandrande, ungdomar med kramkultur, som infört det...deras föräldrar...Jag har varit mkt i Turkiet, typ varje år i 30 år...typ,.. Där kindpussas man..först ena kinden sen den andra sen igen, alltså tre kindpussar...på tal om att iaktta..så är det intressant att jobba med ungdomar..Gillar dem väldigt mkt..

8 kommentarer:

 1. I kväll på gympan så kollade jag om någon av alla de jympande damerna kunde vara du. Men du går på gym skrev du.
  Visst är det kul med ungdomar...de som vet hur man ska bete sig.
  Fina blommor där i fönstret.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 2. Det måste vara otroligt givande att jobba med ungdomar, jag älskar att jobba med människor över huvudtaget. Sen kan jag bli lite beklämd när jag jobbar med gamla, det är nästan lättare när jag är med funktionshindrade. Där finns det mer pengar att använda, de styrs av en annan lag. Orättvist kan man tycka, våra gamla ska väl också ha det lika bra??!! usch, nu får jag nog ge mej in i politiken...*skrattar*, kan behövas nå´n efter Bert Karlsson...
  Nog sjutton har det blåst!! Blåser det från "fel" håll här ute på landet kan det vara riktigt otäckt, man vill ju inte ha in björkarna...
  Ha´en bra helg vännen, tar en liten bloggpaus över helgen...
  Kram

  SvaraRadera
 3. Nu har vi slängar av Ophelia här också. Hon drar på i knutarna så det bara sjunger om det.
  Det är fint med ungdomar! Vad vore livet utan dem? Här sitter jag och pratar med dig och du har antagligen öronen fulla av rosa bomull, precis som någon Nalle Puh med ludd i öronen..:D
  Ha det gott Karina!

  Karinkram!

  SvaraRadera
 4. Visst tar vi mycket mer i varandra numera. Både unga och gamla. Det är viktigt tror jag.Många gamla här har ingen annan än katten att krama, men får de en kram i ICA-butiken blir det ändå lite mänsklig kontakt.
  Kram på dig genom rymden
  Kertsin Ölandsvindar

  SvaraRadera
 5. Det är inte kul när det blåser! Här kommer det ner så vansinnigt mycket barr från tallarna runt om - och från den jättestora lärken på baksidan. Däremot är jag så nöjd med vår nya "björkstolpe", den fäller nämligen inte grenar - eller löv - som björken ALLTID gjorde tidigare när det blåste.
  Jag förstår att du inte hinner med gympan, du har ju haft en hel del att göra sista tiden!

  SvaraRadera
 6. Du har gröna fingrar...fina orkidéer. Det stormar här också, blir nog en inomhuskväll.
  Tiden räcker inte alltid till, du får trösta dig med att du gör något annat istället, som kanske också får dig att må bra.
  varm kram till dig!

  SvaraRadera
 7. Dom är så fina orkideer men mina börjar att blomma slut för denna gång. Hoppas dom kommer igen för nu har jag en drös som bara står utan blom.
  Ha en bra helg/kram

  SvaraRadera
 8. Jag funderar ibland på hur det skulle vara att inte jobba med ungdomar men jag kan inte ens föreställa mig det. Jag tror att jag skulle varit minst tio år äldre då!

  SvaraRadera