söndag 30 oktober 2011

Packar...

Ayvalik, du lilla fina paradis på jorden


Tagit fram den allra största väska man kan se, tror jag..Sonen lånade min normala resväska, så nu får jag taga hans enorma jätteväska...klart det finns inga problem att fylla den..Tänkte plocka med mig ett och annat som ska lämnas kvar i lägenheten, där. Fick tips att det kan vara kallt om nätterna..så då pluffar jag ner stora duntäcket, yllefilten och duntofflorna..Sen på dagarna är det mellan 17-27 plus??...suck, ska man ha shorts..näe, inget för mina bleka åderbråcksben..tar långstrumporna och tights'en, långkjolen.....Tänk om det är skitkallt?? ja men då packar jag väl ner yllemammeluckerna,.Tänk om jag svettas...jamen vi tar med sommarklänningarna och blusarna...på kvällen måste vi ha varm jacka. Ok, då tar jag med Fjällräven, hahah skojar, det får bli yllekoftan och den halvvarma jackan...tänk om vi ska på fest och äta på fin restaurang..jaha förmodligen..bäst att peta ner finblåsan, och lackskorna de höga..jamen vi ska gå mkt...tar med gympadojjorna...och kängorna...och så..lakan..och kudden..-.och och ...ja VÄSKAN kommer fyllas, och jag kommer få övervikt..men det har jag ju redan så det gör ju inget..he he..
Vi flyger först till Istanbul. där byta flyg till Izmir...därifrån buss till Ayvalik..OM det blir jordbävning där..suck, det får det inte!!! Har varit med om det en gång, det var ett litet skalv..lamporna gungade och jorden vibrerade..otäckt. Vi är långt i från där det just drabbat Van..som tur är..
Vi vill hyra bil och resa runt till vackra platser. Min kamera kommer gå varm..Tar även med block och målarfärger, så lite kommer säkert att bli att visa på bloggen..Brorsan och svägerskan, ska med. De inväntar mig idag, så vi åker tidigt i morn till Arlanda..Ja det ska bli kul, trots att en liten svag ( rätt stark) trötthet ligger och lurar i mossen...Vi kommer koppla av och ta det lugnt...

Igår var Östgöte här..vi åt god Pizza och tittade på två filmer...den ena, OM ni icke har sett den, rekommenderas den varmt, "Augustimiddag i Rom", en Italiensk pärla, med humor.
Just nu ösregnar det i Örebro..känns riktigt skönt att fara till Turklandet nu..plötsligt!!!
Kommer sakna bloggen och mina bloggvänner!!! Bye bye vink vink...

13 kommentarer:

 1. Vinkvinkivink! Ha det bra på färden!
  Du ska se att du somnar omgående och sover dig otrött tills du kommer hem igen! Ta en liten väska bara, du behöver bara nattlinnet! och litet till förstås
  Hur som helst, ha det toppentoppentoppen!
  Lyckokramar!
  Karin

  SvaraRadera
 2. Ha en riktigt trevlig resa...
  och njut av ljumma vindar...
  och våga för all del inte närma dig någon jordbävning....
  kom hem och visa oss hur mysigt du har haft det och vad du har målat....
  blir du borta en månad....
  tänkte på packningen ?????

  Tusentalskramar från Rantamor med den vackra blåa damen att titta på....

  SvaraRadera
 3. ha en superbra resa, skönt att åka från novemberrusket
  kram

  SvaraRadera
 4. Å jag önskar dej igen en riktigt trevlig och avkopplande semester, det behöver du!! Å eftersom du nu tar en extra stor resväska, kanske det ändå behövs bärhjälp, eller...?? Sen förstår jag ditt dilemma med att packa, du skulle se när vi ska ut med husbilen bara över en helg...vi skulle lätt kunna stanna en månad också, mat och kläder skulle i alla fall räcka.
  Kram kram på dej vännen!!

  SvaraRadera
 5. Nu ligger den filmen i min filmlista. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 6. Ha en underbar resa, längtar tills du kommer hem och får se nått snyggt värmande ligga i din brevlåda, antar att du klarar dig utan den snygga i värmen. Kram vi ses Monica

  SvaraRadera
 7. Så gott, lite semester!!
  Trevlig resa.
  Kramiz

  SvaraRadera
 8. Ha en fin resa! Njut och vila, fläng runt och upplev! :-)
  Kramar

  SvaraRadera
 9. Låter helt underbart vännen! Ha en fantastiskt fin resa, njut och ha det härligt! Ser fram emot att höra allt om resan här på bloggen sedan. :)

  Stor kram
  Lotta

  SvaraRadera
 10. Önskar dig en riktigt skön och trevlig resa.
  Njuuut och var rädd om Dig.

  SvaraRadera
 11. hej, hej är alltid lite nyfiken på de som målar :)

  SvaraRadera
 12. Vinke vink! Hoppas att du har det varmt och skönt.
  Ha en go semester.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 13. Näe nu får du allt komma hem till bloggen din...
  längtar ju efter dig...
  sitter här å hostar å hostar...

  Men näe trots att jag längtar dig så hoppas jag att du har det riktigt jättebra borta i ditt paradis...
  och att du njuter och njuter...

  Rantamorkramen.

  SvaraRadera