måndag 3 oktober 2011

Om jag skulle skicka ett tomt sms..


Står det: det finns inget att visa...idag har jag inget att visa..
Skickar ett tomt blogginslag..näe det går ju inte..
Ibland tycker jag att jag svamlar om samma tema..mina målningar och min mamma..
Nu är det syrsan.,.Chou..den är här nu igen..Syrrans lilla äckliga husdjur. Idag när jag kom hem från jobbet, lät det som om brandlarmet tjöt, inne i lägenheten. Rusade in och trodde att det brann...men det var bara Chou som spelade i högan sky, i köksfönstret. Att ett sådant litet djur kan få fram så starkt ljud..helt otroligt faktiskt..Tur att inte brandbilen kom, eller synd förresten, brandmän är så snygga..(dumt skämt). Idag, måndag...schviss...på jobbet full fart.Idag hade vi vår lilla praktikant till hjälp..det var bra. Han är duktig. Och stark..men han blev trött, satt sig att vila hela tiden..Men han är hjälpsam och säger inte nej...
Bio ikväll, med syrran...är meningen..Om vi inte somnar i soffan innan...
Pratade med kollegor idag på jobbet..de är så trötta, de med..det är något i luften..
Struman..ja!! Den tjugonde..ska doktor HalsRöntgen kolla på den...Hoppas den blir bortopererad så piggheten återuppstår--

9 kommentarer:

 1. Jamen, jag hade glömt bort din struma! Hoppas att det ordnar sig väldigt mycket snart, snart! Då får du energi igen och lust att måla mera.
  Ha en fin filmkväll!
  Apropå det där med brandmän så har jag fixat tre olika brandkårer att komma på samma gång, en gång.
  Vem har sagt att det är tråkigt att bara vara hemma?:) Låt Chou skrika och sjunga i högan sky, du!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Du menar att djuret kom tillbaka...??!! Undrar just hur gammal han är...jag menar hur många veckor till du måste stå ut med honom...
  Trött är ordet!! Idag var jag till optikern, han höll på att trilla av stolen när han såg att jag inte bytt glasögon sen 2004...såg nog hur han gnuggade händerna i smyg över att få en kund att skinna på pengar...nästan 8000:- för att ha full syn igen!! Man kan bli trött för mindre...
  Nu ska jag dunka huvudet i kudden efter en kväll på jobbet, i morgon ringer klockan 05,30...ska det vara så här?? Å du. dina inlägg är inget tråkigt svammel!!
  Kram kram och sov så gott!!

  SvaraRadera
 3. Ha...du är så rolig för det är precis som om man satt brevid dig och du snackade på om vad som du tänkte på.

  Har precis gått en runda med en kompis och hennes två hundar. Gick förbi hos dig...ett bra område då man har hund med sig.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 4. Ja jag känner igen det där att vara "tom" har vart så länge , hehe trodde jag med hade nåt med sköldkörteln att göra men de säger att de proverna var bra , kan man verkligen lita på prover som bara tar några timmar? Hur kom dem på ditt? Hoppas du får den hjälpen snart som du behöver , vi konstnärer är beroende av sin kreativitet för att leva , jag känner att jag går på sista reserven och det är inte en skön känsla, stor kram till dej !=)

  SvaraRadera
 5. Hej! Hoppas du hann och gå på bio innan du somna.
  Ha en bra dag/kram

  SvaraRadera
 6. Visste inte att man fortfarande opererar struma, trodde nån tagit fram några bra mediciner så man kunde hålla det hela i schack på det sättet!?
  Men...jag känner igen mig i det där att när man väl vet var det är för fel på en så önskar man att få det hela överståndet OMEDELBART!!!
  Så jag hoppas du får besked snarast.

  SvaraRadera
 7. Nu hoppas jag att jag ska kunna kommentera här hos dig vännen för det har jag inte kunnat den senaste tiden. Håller tummarna hårt!

  Tack för dina värmande ord hos mig! Du är en pärla Karina! Och jag ska se om jag kan få ihop ett inlägg framöver om min skrivprocess och mina tankar kring min bok. Tack för tips! :)

  Jag förstår precis hur du tänker för ibland känner jag också att jag bara upprepar en massa i min blogg. Men för min del gör det absolut inget om du skriver om samma saker. Det är ju ditt liv du skriver om och dina tankar och funderingar. Din vardag. Och nog är det så att vi alla har en vardag som ser sig ganska lik ut från dag till dag. Tryggheten. Och jag blir lika glad varenda gång jag kikar in här hos dig. Jag gillar din inställning till livet och den glädje du förmedlar. Så blogga på bara vännen! :)

  Jag hoppas att ni får det trevligt på bion (vilekn film blev det?)och lycka till med struman nu. Håller tummarna!

  Stor kram till dig

  SvaraRadera