söndag 9 oktober 2011

En skön skön söndag....


Spelar musik, bara den jag gillar...Spotify, levererar det jag laddat in...Tröttnar inte på mina gamla kära nostalgigodingar..Tar idag en innedag...Tänker inte känna efter att jag borde ta en promenad..men benen kan få vila..De ska pinna på hela veckan. Målar, målar och målar..det går bra..men jag får inte till bakgrunden, tror jag...eller så får den vara så...Målar med oljefärger, det är bra..då kan man måla över och ändra. Blir så där djupt koncentrerad, så magen skriker, av hunger, men det får vara....Dåååååååååååååååå är man verkligen inne, i koma...Ute ser hösten ut att bara vräka sig fram, alla de vackra höstfärgerna, får träden att ståta i de allra skönaste orange- gul- röda nyanserna..Är man verkligen redo för hösten???
I morse var det frost. Och en liten söt talgoxe satt och knackade på glaset till stora ljuslyktan. Undrar vad han ville...In och värma sig kanske? Man fååååååår inte mata småfåglar på balkongen..men ibland ligger några smulor kvar, sen fikat...Varsågod lilla talgoxen!
Syrran är på ingående, med Chou,kan jag tro...Ser fram emot att höra om hennes kväll, träffen,med alla kusinflickorna, de jag inte känner...Hu, vi är Måååååååååååååååååååååga kusiner i släkten....Nä' nu ska jag titta till tavlan....igen...igen igen....Önskar Eder en fin Söndagskväll!!!

5 kommentarer:

 1. Så Chou har också varit på kusinträff!:) Då är kusiner den och jag! Eller hur? Nähä, då blir ju du syster till den och det vill du ju inte vara...

  Jag tycker att du inte skall göra någonting mera på bakgrunden, den är mycket bra som den är...
  Bra jobbat!:)

  Önskar Dig en fin söndagskväll!
  Karinkram!

  SvaraRadera
 2. Morning...ja då försöker vi igen. Att kommentera hos dig. Har försökt förut i helgen utan resultat.

  Gillar din dam - hon är personlig på något vis.
  Kanske har du målat av dig själv :)
  Tänkte en autograf kanske man kunde få, för sen när du blir känd konstnär blir de väl svårare..

  Kramiz Anki

  SvaraRadera
 3. Men åhhhh...tavlan är ljuvlig!! Låt magen skrika...har du väl kommit igång så...å motion...hjärnan behöver också sitt...Man har så många måsten som hänger över axlarna som tunga sjok.
  Tål han kylan, den där Chou...?? Fast nu börjar jag gilla honom, tycker det är lite charmigt när du berättar om honom, och syrran också förstås!!
  Här FÅR man mata fåglarna...och det gör vi också!! Varje höst likadant, ett allvarssamtal med kattdamerna, se men inte röra...sen bjuder vi på skrovmål i fågelbordet och på insidan av fönstret sitter damerna och klapprar tänder...
  Sen kan jag berätta att nu deltar jag i ditt husletande, i Dalarna...flera gånger tänkte jag " men ooohh, det dääär skulle passa henne perfekt..."
  Ha´en bra start på veckan!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. att hösten vräker sig fram... gillar jag som är torsk på hösten alltså. bara älskar´n :)
  lugn, stillnad, mörker, mys, frisk luft, energi...
  kram från dalsland//

  SvaraRadera
 5. här målas det också, fast är inne i en "får" period just nu
  kram

  SvaraRadera