onsdag 5 oktober 2011

Onsdag....paff iväg...På jobbet:..ja det var som vanligt..men lite lugnare..hann stå och hänga lite på bänken och vila svanken vid flera tillfällen..skönt!! Tröttheten håller i sig, men dock på bra humör..att känna sig sömnig, det går att leva med. Fick dock en pigghetsinjektion då barnbarnen kom på besök...Besök gjorde även min lilla mamma...Hon hade fått för sig att komma till "mitt" café och äta lite lunch...men hade glömt var jag jobbade..gick fel stackars mamma...De ringde från Bygg&Hantverksprogrammet, och sa att min mamma var där..Så förvirrad..jag hämtade henne och förvånades över att hon orkat gå ända till mitt arbete, med sin rollator..Hon fick god paj (köpa) och kaffe med chokladboll..-Sedan tog hon sin rollisrator och rullade hem...tuff hon är lilla mor..ger sig ut på äventyr sådär...På bygg&hantverk blev de nog charmade av henne, hon är så mysig...
Barnbarnen, de små sötnosarna...och deras mamma...vi fikade i mina nya små fina kinesiska tekoppar..Ines tyckte det var jätteskoj att dricka te i dem..Lillebror börjar bli stor..snart 3 månader nu..skrattar och jollrar..
Sedan, till keramikträff....vi planerar för nya ateljén..det ska bli jättefint..
Ser fram emot att få skapa i lera igen....det är väldigt givande..
Vips torsdag...sen FREDAG....sköööönt

7 kommentarer:

 1. Kul med några pigghetsinjektioner då och då.
  Ha det gott! /SA

  SvaraRadera
 2. Så du är flink med lera också?
  Jo du kommer allt att vandra runt sen som din lilla mamma gör nu :)

  I dag cyklade jag förbi hos dig då jag hade varit i Tybble Ica. Svart, blåst och lite regn. Mannen stod på stege med pannlampa och målade det sista blåa fodret på övervåningen...det ut mot stora gatan.
  Jag ska titta upp nästa gång som jag passerar.
  Ska på ett F&S pass på öster i morgon...17.30....

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 3. Skönt med injektioner av det ljuvliga slaget!:)
  Söta faster som är ute på äventyr. Tur att hon kom fram till dig till slut. Minns när hon och Göta var på besök hos mig när jag bodde på Mariegatan. Jag var inte hemma, men sonen...som vaknade av två små söta tanter som surrade på som två gulliga humlor i mitt lilla kök. Han visste förstås inte vilka de var men steg upp och berättade att jag var på böljan den blå med Albanus. När han beskrev dem var det inte alls svårt att veta att jag hade haft fasterliga besök:D. De små söta gulliga humlorna, som han kallade dem.
  Ha en fin dag Karina!
  Karinkram!

  SvaraRadera
 4. Jag lite sömning o jäspig får man vara ibland!!
  Sicken sötis..tror jag hon lättar upp både trötthet o annat. Mamman din, ja hon var tuff, skönt när gamlingar vågar sig ut och inte bara sitter inne. Alla har vill ju gå ut o fika ibland.
  Kramiz Anki som önskar skönt slut på denna veckan.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker inte att det är ett dugg konstigt att du är lite trött ibland. Du håller ju igång något otroligt - att du orkar!?

  SvaraRadera
 6. Men lilla gulliga mamsen...tycker att det är ett friskhetstecken att hon tar sej ut och kanske då ibland över sin förmåga...bättre det än att sitta inne och bara låta tiden rinna iväg!!
  Så söt hon är lilla tösen...ser ut som om hon först inte riktigt bestämt sej för om det är gott med te eller inte...tur att vi har dom!!
  Måste ta en tur in till Marieberg innan jobbet på eftermiddagen. Har varit flera inbrott i uthus här runt omkring i trakten (och vi som knappt låser ytterdörren...)så nu ska det inhandlas hänglås och diverse annat för att försöka hålla kvar våra saker...tycker det är riktigt läääskigt faktiskt!!
  Ha en bra torsdag vännen!!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Haha..angående min bild på 365 foto. Den är äkta, han kan verkligen göra så med båda öronen både han som är yngst och den näst älsta kan detta o har gjort så sedan de var små. gummimän :) försökt om du kan..:)
  Kramiz

  SvaraRadera