lördag 22 oktober 2011

Målarlördag...Ändring...blir shopping i morn kanske?? DEN gråa kappan, ja passar inte mig heller ..istället får det bli en rak modell som för dig, Rigmor ;-).--Kom mig inte för att gå ut..Fastnade vid staffliet..rätt som det var, var klockan tre..Målat och målat..tiden försvinner..Suttit och läst en hel del, och mailat. Krångel med flygbolaget som skulle ta oss till Izmir..jag blir så sur och trött..Hur kan man ställa in en flygning. Så vi får krångla och ta buss till annan flygplats, vänta och byta till Istanbul flyg, plus att det kostar 4000 kr mer...Typiskt turkar..de kunde inte erbjuda annat alternativ...Irriterande..Minns när min man levde, hur irriterad han var på turkarna. På deras krångel, och byråkrati, som tog evigheter..Han var nog väldigt svensk, för när vi var i Turkiet, längtade han till Sverige..Men i o f s, när han var i Sverige, längtade han till Turkiet.. För där är så varmt och vackert.....och ja en hel del annat bra finns ju också ;-)

Målat en dam, ovanlig va hahahah....denna dam heter Christina von Silverdufva, och påminner väldigt om min syster i utseendet, tycker jag..Undrar vad jag ska måla för bakgrund..ska nog rätta till skuggorna runt näsan..men nu orkar jag inte måla ett enda streck till.....
Bara skit på tv, sådan tur att nya Femina kommit.

6 kommentarer:

 1. Sänder en kram så här på lördagskvällen <3<3<3

  SvaraRadera
 2. Tycker att damen liknar på dig. Men du har nog rätt, hon liknar på Chri också. Märkligt!:)

  Ha en fin Feminakväll!

  Feminin kram!
  Karin

  SvaraRadera
 3. Väldigt tjusig dam
  verkar vara krångligt med Turkiet,hoppas det fixr till sig
  varför längtar man alltid till där man inte är istället för att leva här och nu??
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 4. Hon e riktigt snygg hon CVS skulle passa på en av alla mina väggar eller vad tror du./ Kram PP

  SvaraRadera
 5. Tycker faktiskt att hon damen ser ut som att hon sitter längst ut på stolen och väntar på sin dom....
  eller kanske att bli uppropad...
  eller på tandläkaren....
  men hon är så snygg och så välmålad...
  du håller på att bli i världsklass...lilla du.
  undrar om inte damen skulle sitta i ett lusthus och invänta sin älskade ???
  Bara som jag såg det.....

  Tjingeling...sov så gott.

  SvaraRadera
 6. Jädrans vilken tjusig dam, hon ser lite fin och bestämd ut, en dam med klass...och hon kan säkert ha en figursydd grå kappa...*asgarv*!!
  Sörj inte över att du inte kom utanför dörren idag, visserligen var det varmt, men grååått...här har allt varit tuggummisegt även nu på kvällen, men minsta dotra och jag har lagt pussel, 1000 bitar...jag lade nig tjugofem och hon resten...*skrattar'.
  Krångel med flyget...sånt skulle göra att jag fick förhöjt blodtryck...när jag ska resa ska ALLT klaffa, annars kan det nästan kvitta. Jag målar fan på väggen med stora kritor annars...
  sov så gott vännen!!
  Kram kram

  SvaraRadera