onsdag 19 oktober 2011

ingen ovanlig dag..


Jobba hem jobba hem jobba hem jobba hem..trött trött trött och trött........tröttjobbatrött...Sorry nu blev det gnäll..Har inte gnällt på länge faktiskt. Kom hem sent idag. Då vi haft APT-möte på jobbet...pratat om krishantering bl a..inte ett dugg intressant.
Känns som man väntar på något..piggheten..Snälla Pigghet kom till mig!! Skulle, trodde jag, till Dr Halsröntgen i morron...men fick ett återbudsbrev i går. Att tyvärr måste de ändra min bokade tid....vaddå då---har Dr inte tid..är Dr sjuk?? Fick en ny tid, just den dag jag sitter på flyget till Ayvalik..typiskt..Får en ny kallelse med ny tid....närdå?? Jag veeeeeeeeeeeeeet jag är inte dösjuk, men jag är dööööööööööötrött...Har inte varit och tränat på tredje veckan nu..kanske därför jag är så trött??...Om det nu är struman som gör mig så trött..så vill jag bli kvitt den fort!! Har så mycket ambitioner...vill jobba vara glad och pigg...vill på ledigheten, vara kreativ. Måla, och även skapa i keramik...Orkar man inte göra roliga saker, eller är man bara lat?? MEN många är trötta...pratar med kolleger, lärare på skolan, så trötta så trötta....Tur att höstlovet knackar på dörren snart..kom in kom in...ska bli gött att va ledig.....Jadå, jag har det jättebra..Inte alla har hästlov..höstlov, mena jag..men jag har själv jobbat in det, och kompar mig till det...Hoppas det är ganska varmt i Turkiet.. vädret kan vara varierande i november...Det kan regna, det kan vara 25 plus. Det kan var kallt på kvällarna och nätterna...Får nog för en gångs skull sätta på elementen i Lgh...Här brukar vara så varmt, så man storknar..Har under 30 års tid, besökt denna stad. Då min man och jag köpte 2 lägenheter i hans hemstad...Det är nu en fin tillgång att kunna resa dit och njuta av allt det vackra , och havet det Egeiska, ligger precis utanför huset. Min mans grav är där i den lilla gravplatsen, med utsikt över havet..Här sitter jag och berättar....
ofattbart att tio år har gått sedan min man dog i cancer....

9 kommentarer:

 1. Så härligt för dig att kunna resa till Turkiet under höstlovet! Du behöver det!
  Tio år kan vara långt och ändå som ingenting. Allting är så relativt.
  Och jag blir utan ord, vill bara ge dig en kram!
  Karin

  SvaraRadera
 2. Sköt om dig med många kramar/ Monica

  SvaraRadera
 3. ps jaag skrev ett jättelångt men det bara försvann, grrrrr Monica

  SvaraRadera
 4. Dina sista rader tar tag om mej ordentligt...i morgon ska vi på min väns begravning, vilken dag...Så kloka ni var som köpte lägenheter i turkiet, att ha en viloplats för tankar och själ är nog så viktigt. Sen för barnen...de har ju fått det bästa av två kulturer och världar.
  Man blir trött av struman, alldeles säkert är det det som spökar plus att det är höst, vem får energi då...?? Nu har det konstaterats att min yngsta dotter också har fel på sköldkörteln, hon har nästan ingen ämnesomsättning alls, hon som alltid kämpat så med sin vikt...trött är hon med, pluggar i Göteborg och är vit som ett lakan när hon kommer hem till mamma. Hoppas du får tillbaka energi när du reser iväg, det behöver du!!
  Kram på dej vännen!!

  SvaraRadera
 5. Dom sista raderna gjorde att man fick en riktig tankeställare - och jag förstår att det är både med glädje och vemod som du åker till Turkiet. Trots det hoppas jag att du får vila upp dig, njuta av bra väder, god mat och åtminstone bli lite piggare. Helt klart är det dock din sjukdom som gör att du blir trött, det är kroppens sätt att visa att något är galet!

  SvaraRadera
 6. Vännen!
  Önskar dig krafter och hälsa.
  Din resa kommer nog att göra dig gott.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Nu ska jag se om jag ääääntligen kan kommentera hos dig ????

  SvaraRadera
 8. Jaaaa jag kunde kommentera....
  och TACK snälla söta fina du att du inte har övergett mig denna period då blogger har hindrat mig...
  och nu har jag ju varit två veckor på resande fot....
  men nu hemma...
  och det är sååå härligt,
  borta bra men hemma vill jag va...
  men tråkigt och lessamt att lämna en trött , sjuk , gammal Mor...
  men, men så är livet...man väljer ju sitt boende och kan ju inte alltid finnas nära...
  men när jag är "hemma" hos Mor blir det kvalitè dagar som jag alltid kommer att minnas.
  Mor fyller ju 85 nu i nov. och hon har verkligen blivit skruttig...stackarn.

  Va kul att du har lägenhet i Turkiet...då känns det ju lite som hemma att komma dit...
  kan du göra dig förstådd språkmässigt ????

  Ha det gott och va rädd om dig...

  SvaraRadera
 9. Go kväll! Ja det är nog så lite till mans att tröttheten kommer på hösten. Hoppas du kryar på dig så resan blir glädjefull. Jo du min lilla Kajsa är fin o en go vän.
  Kramizar

  SvaraRadera