onsdag 25 april 2012

Ja inget märkvärdigt idag..

Näe idag   har  det inte hänt nåt..NÅT har väl hänt för dagen har flytit på..Paraplyläge ska det bli..shit..ett härligt regn ska förära oss under kvällen och natten..tjo nu ser jag duggregn på köksfönstret..jaja, jag slipper ju tvätta dem. De är i stort behov att bli tvättade mina fönster..men det finns bättre tillfällen..sen, när regnandet är över..
Arbetsplatsträffar..ja jag skulle kunna skriva vad jag tycker om dem..men man ska inte skriva privata saker om sitt jobb, det är inte bra, varken här eller på facebook..jag får hålla det inom mig, för arbetsplatsträffar ska man ha.,.det är lag på det..suck'
Lite träääääligt är det för min mobiltelefon har gått sönder..igen igen igen..
Får nog ta mig i kragen och skaffa en ny nu...vill jag ha en Smartphone?? Eller en vanlig hederlig Nokia..sån som jag har..men ett steg nyare?? Sonen J var nyss här..han sa: mamma du lär dig nog, ta en Smartphone..Shit ibland blir jag så trött på att lära mig..Kan det inte var nog nångång..Jag minns när jag köpte min första mobil..lätt som en plätt..nu är de så, avancerade?? Ser på en del bekanta, de kan varken ringa eller svara i sina fina nya mobiler...Det kommer snart en NY Iphone Mamma, sa sonen och såg pilimarisk ut. Han tror förmodligen att jag inte kan lära mig den alls...hahahah..Bara för det ska jag nog skaffa en sån, sen sitter man där med alla appar och wordfeud och allt vad det heter..fast jag vet inte jag..jag kanske är antitantifjanti!
Sitter och tittar på bilder från torpet jag hyrde förra sommaren..Vilka underbara blommor där växte. Och vilken ljuvlig fågelsång..suck..längtar..
penningar

och passionskal...8 kommentarer:

 1. Så har min dag varit också. Ingenting speciellt har hänt men ändå har det rullat på riktigt skönt och bra. Samma problem för min del vad gäller telefoner. Jag hade och har i lådan, en som jag har haft längelänge och som fungerar bra. När Uffe bytte upp sig så ärvde jag hans som är mycket modernare än min gamla...jag har inte lärt mig allt bjafs ännu...orkar inte heller:). Kanske det har någonting med antitantifjanti att göra?

  Fina bilder kära kusin. Pengar och passion, behjärtansvärda ting.

  Sov gott!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Det var ett tag sedan. Ja här på blogger i alla fall På fajjan ser jag dig varje dag.:)
  Ja jag längtar också till sol och värme. Skönt att den där vintern snart ska sjungas ut så blomstertiden äntligen kommer

  SvaraRadera
 3. :) men åh så skönt! Trodde det var mig det var fel på - jag har inte heller varken iphone, smartphone eller någon annan modern phone... bara en helt vanlig gammal mobil... några år gammal, men... jag kan både ringa och skicka sms på den :))
  Hmm... kanske har jag också drabbats av antitantifjanti...
  Håller tummarna att du hittar ett litet torp där du kan bo och lyssna på fåglarna, njuta av daggvåt gräsmatta och lukta på blommorna :)
  Ha en härlig dag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja, här sitter jag i regnet och väntar på sommaren jag oxå.
  Ha det fint!
  KRAM
  Eva

  SvaraRadera
 5. Hejsan Karina !

  idag ska jag träffa en Katarina.Hon leder stavgången i stan.
  Ovanligt att Du stavar med K. Eller är C ännu ovanligare.Har en syster som heter Catherine, hon brukar firas sig själv då det är Katarina den 25 November.Så heter vi Marianne efter Mamma, som de har flyttat till 4 April, men hon envisas att fortfarande ska firas den 30 April.Kungens födelsedag.

  Ha en fin dag. Snar kommer vårvärmen, här regn i luften, inte kul alls.

  kram Mi

  SvaraRadera
 6. Ja men jag håller med dej... alla dessa nya tekniska prylar, phoner både hit och dit...det värsta är att de är beroendeframkallande dessutom!! Jag ringer ytterst sällan på min, näe jag lägger patiens varenda lediga minut känns det som!! Kollar lite annat på internet via den, blir bara så trött på mej själv.
  Förstår att du längtar ut...även om vädret inte är det bästa, så luften...det är nästan oförskämt bra att bara kunna öppna dörren, känna doften, kattdamerna rultar ut och in...
  Du, det är med arbetsplatsträffar...det är väl ändå lite överskattat...?? Alltid samma personer som pratar, alldeles för mycket och alldeles för länge...men jag säger inget, dricker mitt kaffe och tittar ut genom fönstret och försöker se sådär lite lagom intresserad ut.
  Kram kram

  SvaraRadera
 7. Apt kan vara bra om man verkligen uttnyttjar tillfällena och gör något bra utav det.....inte bara "sitter av" lagen.

  SvaraRadera
 8. Halloj....Vilka fantastiska bilder.Suveräna färger.Innan jag läste under trodde jag att det var skalen av granatäpplen för de vara så röda men nu ser jag ju det gula goa efter frukten.jag älskar passionfrukt
  Det är så gott att ha till glass eller i en fruktsallad. Ja den kan man ha till mycket.
  Det där med telefoner är ett kapitel för sig jag vill bara ha en som jag kan ringa på eller bli nådd.
  Inget annat. Resten gör jag här på datorn för på den ser jag i alla fall
  Det gör man ju inte på de så mickapärerna.Jag har en Sony Eriksson som funkar bra.
  Ha det gott.Kramizzzzzz

  SvaraRadera