måndag 9 maj 2011

Balkong sol ....på måndagskvällen..


Så ljuvligt väder vi har..varmt och gött....har sålt massor med glass på fiket idag..
Det är hälsovecka..FRISKARE SVERIGE....vi har gjort hälsodrinkar, fruktsallader, yoghurt med bär och honung, nötbars, riskakor och mörk choklad..och nyttiga smörgåsar..och GLASS.....Ungdomarna vill ha Chokladbollar..inte riskakor.. tjat tjat, .hahhahaha...måtte denna vecka gå fort..men det ÄR bra, att vara nyttig ibland..inget kaffebröd alls denna vecka på fiket..Personalen saknar det nog mest..;-)
Själv äter jag helst flytande, en tand sprack och delade sig på hälften i helgen...inte kul och dyrt kommer det nog bli...ska till tandläkaren på torsdag..usch gillar inte det..men vad ska man göra....peta i tuggummi kitt eller lera kanske...tandläkare är bra, men läskiga...
Måndagen flöt på snabbt som attan..mkt att göra på jobbet, men det gick bra..-'snart är det fredaginställningen hjälper-.Hörde just att det skulle bli kallare till helgen..t om regn..vad gör man då i torpet, löser korsord och räknar råttskit..ah, det kan vara falskt larm och bli soligt ändå...
Nu en underbar kvällssol på min balkong..tassar dit och tjuvlyssnar på vad grannarna säger:-)..
bye...

7 kommentarer:

 1. Nu är det ju som sommar. Vi åt ute nu kl 21 och satt i shorts och linne ...skööönt.
  Du så spännande det verkar det där Torplivet. Gå omkring där i mörkret utan ficklampa! Det var så jag levde mig in i hur det kunde kännas...kanske att jag har upplevt det någon gång.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 2. Förstår att ungarna knorrar...*skrattar*, sunt är lika med farligt tycks de tro ibland. Själv har jag skippat allt socker för ett tag (ska inte slå mej för bröstet, jag är en riktigt godisråtta, så det kan bli kortvarigt...), så mej skulle det nog passa!!
  Jaha, dåligt vä´r till helgen. Kommer säkert att bli mysigt i torpet ändå, kanske tända en brasa och läsa lite??
  Jodå, sonen gick på Tullängen. Hoppas han skötte sej...så dags nu att läxa upp honom för eventuellt bus...Han har alltid varit den mest äventyrliga utav barnen så jag tror att fallskärmshoppet kan bli en höjdare (nu var jag väl lustig...?) för honom.
  Ha´det så gott, och pratade grannarna på balkongen bredvid om något roligt kan du väl skvallra lite, vi har så lite skvaller här i bygatan...
  Kram

  SvaraRadera
 3. Förstår att bilden är från torpet, ser jättemysigt ut:)
  Hoppas att du inte får tandvärk på grund av sprickan.
  Sov gott!
  Karinkusinakram

  SvaraRadera
 4. Tänder har en förmåga att ställa till det. Både dyrt och ont.Fördelen är kanske att man äter mindre just när besvären pågår. En regnig dag på torpet kan också vara mysig. En bra bok och ljudet av regnet på tak och i stuprännor.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 5. Tanden ja, usch... hoppas det ordnar sig.
  Vilken underbar bild från torpet! Det ser hemtrevligt ut. Jag blir stormförtjust i köksbordet. Det är verkligen jättefint!
  Ha det gott! Kram

  SvaraRadera
 6. Har ibland funderat och tänkt att man borde blivit tandläkare: ingen "kund" "patient" som gallskriker på en när man jobbar och gör de det så tar man till borren (t.ex)! Jag elak? Nja, lite. ;)

  SvaraRadera
 7. Hälsodrinkarna lät goda, saftiga, friska o säkert är de kalla o goda i värmen med!!
  Bitit av en tand..då sitter vi i samma båt. Min gick av precis vid roten..framtand...urk. Nu gäller det att hålla munnen stängd o bara skriva till man fått de åtgärdat.
  Kramiz Anki

  SvaraRadera