onsdag 11 maj 2011

Sviiiir i ögera..kan det va pollen i bollen, eller bara trött i mitt kött... alltid är det något som jag måste få gnälla om...TROR att det är trötthet, för mina stora blå vill inte sova längre än till typ fyra,fastän jag drar ner rullgardin lilla kusin.....kärringsjuka..
Ikväll MÅSTE jag häva mig iväg till Keramikkursen..har inte varit där på typ två/tre veckor..inte bra inte bra..men har inte orkat..inte ens om jag tagit mig i kragen. Ska se om de är brända de sista leralsterna....känner att det är målning som jag ska lägga energin på. Men visst är det kul att hålla på med keramik, men man kan inte göra allt...det blir stressande..det får jag spara till pension. DÅ kan man göra allt...utan att känna stress...men då är man väl typ 95 ( överdrev) år och orkar inget...
OM jag hade råd skulle jag ta en dag ledig i veckan. DÅ skulle jag ägna mig åt att måla, eller något annat kreativt. OM jag hade råd, skulle jag bara jobba halvtid. Och resten av tiden skulle jag pyssla med blommor och djur.OM jag hade råd skulle jag ha ett hus på landet och sköta om det och gärna ha en liten rörelse....där...men vem vet, när jag får tid och råd, så kommer det bli så..då ska jag även ha ett hönshus...

7 kommentarer:

 1. Det är bra att ha drömmar, för utan drömmar är en människa arm...inte ben:).
  Men vad sjuttsingen skall vi göra åt din morgonpigghet som är tröttsam? Svarta bindlar för ögonen, proppar i öronen och gardinerna nerdragna..plus en dyna över alltihopa...ut och gå innan du somnar på kvällen, drick mjölk ..
  Din kusin som fortfarande tror på att det är ljuset....

  SvaraRadera
 2. Hönshus!! Det vill jag också ha...med höns i!! Alla möjliga och omöjliga raser.
  Tror alla är sega den här våren, är inte allergisk vad jag vet, men seg som sirap ändå. Däremot drar jag inte för alla fönster, älskar att sakta vakna av att ljuset och solen hittar in...Är det pensionärsvarning då...??
  Man ska ha drömmar, man ska förverkliga sina drömmar, om det går...tror att torpet är en fingervisning om vad som komma skall...
  Sköt om dej!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. kollade igenom ditt album - den hade en del helt fantastiska bilder!
  Hönor är väl lantdrömmen på en lagom nivå en riktig önskedröm!/Anja

  SvaraRadera
 4. Hejsan Karina !

  Det skulle jag också vilja ha HÖNS,som gick och pickade härute på baksidan.Men bor man i tättbebyggt område är det tabu.En av våra invandrargrannar hade en höna i en trång bur ute, som de gödde och åt opp till jul.Ett år slet den sig fri, och uppmärksammades av de som äger fastigheterna och då blev det slut med det.

  Det är så mycket vi vill hinna göra, måla på porslin som min Mormor gjorde, då jag var liten o.följde med och fick göra ett karottunderlägg som höll i bra många år.
  Det är bra att ha drömmar,de kan falla in.

  Ha en bra helg, av vad det är kvar av den.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 5. OBS ! Det var en annan höna nästa år.Så Du inte trodde det var samma.X

  SvaraRadera
 6. Så märkligt, jag är hundra säker på att jag har kommenterat här men se en liten Bloggergnagare har tydligen ätit upp den. Vad jag skrev är inte viktigt, men ha det bra och låt drömmarna frodas.
  Karinkram!

  SvaraRadera
 7. Lustigt....en del kommentarer försvann plötsligt!!...Men jag hann läsa..Kram

  SvaraRadera