tisdag 3 maj 2011

Hagelkulor..eller kulhagel..inte är det kul i allafall...cyklade i morse till Rsö-Röntgen faktiskt...skulle röntga mina tummar som inte är som de ska....( som en hel del annat, i min del av Örebro).
Det var så himla kallt..vägrar ta på vinterjackan...den är inhängd i påse, kommer inte fram förrän snön kommer i november....det blev tjock ylletröja under vårjackan..
Små hårda snökulor haglade ..studsade och smälte bort, som tur va...Va', det är ju inte konstigt att man mått som en gammal get..ena dagen sommarvärme och andra dagen svinkallt..stackars kropp, det blir ju stopp i ens' knopp...MEN jag tycker att den ENORMA tröttheten som känts några veckor, har mojnat..IDAG är jag pigg..i dag är jag stark..för just idag måååååår jag bra..lal lalalalallala la la la la lalala lala ..hur' nu den sången gick..
Sms:ade till min dotter i Malmö nyss!! HUR MÅR DU??? ..vi är i symbios...när jag är pigg är hon pigg...och vice verse..när hon är trött och nere, då blir jag det..--mor-dottersyndrom..Så: Idag är hon pigg..stark och glad..Hoppas jag...
Tog nyss fram min kära bok, "längtans blommor..den kan jag lätt läsa igen..och blomplanering..det ska bli så kul, att påta i jorden igen...fastän jag hyr, så känns det som mina blommor..
Ormöga, ja så söt..såg att det var många Förgätmigej i knopp på Torpet..undrar om de ska slå ut till helgen?? Tänker föra lite dagbok och följa alla blommors färd över denna sommar...

6 kommentarer:

 1. Gissar att det blir många fina blomberättelser framledes:D. Tummarna då, de gröna och målande...vad sade doktorn om dem?
  Sov gott!
  Karinkram!

  SvaraRadera
 2. Låter inte som någon behaglig cykeltur precis... Bara att hoppas på att sommaren återvänder.
  Ha en gla fortsättning på veckan! /SA

  SvaraRadera
 3. Jag har tittat i kommunal´s regler och paragrafer, och tyvärr kan jag inte hitta något där det står om att vi skulle ha möjlighet att stanna hemma vid obehagligt väder...Så jag fick, liksom du, bita ihop och ge mej ut i snöblasket igår. Men kul är det inte.
  Men gud, du har ju som en oöppnad julklapp ute vid torpet!! Lite överraskningar hela tiden med vad som kan komma upp, jag hoppas att vädret blir bättre nu till helgen.
  Ha´en bra dag, hoppas vi klarar oss från mer snö...
  Kram

  SvaraRadera
 4. vad härligt du skriver!
  undrar över dina tummar?
  kraaam//

  SvaraRadera
 5. Hejsan Karina !

  Tack för Dina väl valda ord till mig.
  Trodde först Du målat framsidan till boken "Vår trädgårdsbok" Om datorn pajar, börjar bli överhettad till och från.Då får jag tid till att kanske börja klottra ner något,fast visst måste vi känna för det innan.Har visserligen fått en beställning.Men inget motiv så då går det inte.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 6. Hejsan, tack för kommentaren på min blogg. Målandet ger mig också kraft. Har en handikappad dotter o själv har jag drabbats av bröstcancer två gånger. Hade jag inte haft mitt målande hade jag nog varit knäpp. Ha en bra dag, hoppas vi hörs igen!

  SvaraRadera