söndag 29 maj 2011

Tänk att få vakna tidigt en morgon......


Ja kl fem, vaknade det lilla livet..Själv var jag uppe till 24.30, och hade inte alls lust att vakna då..Lägg dig ner på kudden viskade jag ömt till Ines..ja hon gjorde det..sov till kl 6..sedan var det bara att gå upp..Hon var strålande glad....inte kunde jag vara trött!! Att få fira mors dag med den allra sötaste lilla gosungen!!. Hon lekte och pratade,ville läsa sagor och plockade med saker..jag låg och vilade lite, i soffan...Ines hittade mannagryn som hon strödde ut på mattorna..så roligt hon hade...Kan erkänna att det varit en tröttsam dag, men kul..
Vi åkte sedan till Naturens Hus, där vi bjöd lilla mor Anita på god mat..Mamma var på gott humör och tyckte att maten var jättegod. Det är väldigt vackert i Naturens hus.Vi tog en liten promenad och solen var varm. Men det blåste kalla vindar, så fort solen gick i moln.
Syrran och jag, åkte hem med mor...Det ska målas fönster hos mamma..och alla gardiner tog vi ner..oj oj, lilla mamma tyckte det var ett stort besvär. Klart hon velat göra det själv,men klarar inte att klättra..Undrar jag om jag kommer känna på samma sätt, när orken sviker och jag är gammal..förmodligen..
På bilderna Mor Anita och syster min....

8 kommentarer:

 1. Så roligt att få komma nära via bilderna. Fina och mysiga. Faster Anita liknar väldigt mycket på farfar/morfar:).
  Förstår att du är aningen trött efter att ha varit uppe med tuppen och lilla Ines:)
  Ha en fortsatt fin kväll!
  Karinkram!

  SvaraRadera
 2. Ja men det är ju som jag säger, behöver de små liven ingen sömn??!! Å kan de inte dela med sej lite av all energi...tänk att komma till jobbet en måndagsmorgon å vara sådär sprudlande glad och pigg!!
  Här for vi in till den stora staden före lunch och firade min rara lilla svärmor, lilla mamma hann jag med igår. Hon tyckte nog det vart lite stimmigt och stojjigt med alla barn, men hon såg ut att njuta också.
  Ha´en bra söndagskväll, och du, va fin haremsdamen blev!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Ja man älskar dom små barnbarnen...men när dom vaknar tidigt vill man somna om dom...
  Nu har vi haft verkligen tur med LillaC som alltid sovit länge hos oss...brukar bli bortåt åtta halv nio...till hans föräldrars förtret för hemma vaknar han jättetidigt.
  Men jag tror att vi är så tröttsamma att han sover länge därför hahahaha....
  Vi är för energiska med han...
  Men man blir fort pigg och lycklig över dom små...men när föräldrarna kommer å hämtar efter ett par dagar är vi rätt slut....
  Men längtar efter LillaC efter ett par dagar igen...
  Konstigt.
  Eller inte.
  Tjingeling...min mor hade morsdag andra söndagen i maj i Finland....
  Idag är det bara min dag.
  Har fått kärleksfulla sms av barnen och det lever jag länge på.
  Tycker att man inte firar efter datum utan NÄR man träffas...
  Men så ÄR jag ju lite konstig också....

  Tjiongeling.

  SvaraRadera
 4. tur att vi är på banan igen, fast jag tror att andra har svårt att skiva till mig...
  fina rara bilder på mors-dag
  kram på dig

  SvaraRadera
 5. "Mommos" egen lilla Ines har troligen förgyllt dig hela dagen. Så söööööt! Tänk vad de små liven förgyller vår tillvaro.
  Må väloch ha det så gott. Kram.

  SvaraRadera
 6. Sött litet energiknippe! Visst är det härligt att barnvakta men man blir lätt energidränerad. Mysigt att ha en mamma att bjuda på lunch. Vi tog med svärmor och svärfar på lunch och sen på ett födelsedagskalas hos ena sonens svärmor. Det blev en liten resa i ett fagert Närke och lite Västmanland.

  Ha en fin start på veckan...en bra kortjobbarvecka.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 7. Oj då så tidigt vaknar inte mina barnbarn ej heller avlastningspojken som vi har emellanåt. Man kan allt ligga o dra sig till 8 ialla fall.
  Sedan är det frukost och däefter lite vila i soffan.*skratt* Man måste vila på maten.
  Var glad du som har din mamma kvar i livet och förgyll hennes dagar medans du kan. Jag saknar min oerhört, mer än jag kunde tro.

  SvaraRadera
 8. ... och sedan kan man inte få liv i de före kl 12! :) Barnen alltså...

  SvaraRadera