onsdag 18 maj 2011

Hittade inte sladden till kameran,..


Städade bort den igår..Hade några tjejor här i går kväll på mat och vin...så trevligt vi hade.
Pratade om livets allvar och skrattade och skämtade trots vissa besvärliga vändningar i livet för en av oss....Innan dessa damer anlände for jag som en skållad råtta och plockade och städade undan. Det såg skinande RENT ut när de anlände...( hade slängt allt in i garderoberna:-)).maten på bordet och pysslat och fint....men var 17 la jag sladden till kameran..skulle ju föra över lite fina bilder ikväll..
Idag efter jobbet åkte mamma, sonen J och jag till Torpet..det var sonen J som ville dit. Han gillar stället...Jag fotade en massa nya blommor som slagit ut...aklejorna tex...ÄR inte det väldigt tidigt??
Och liljekonvaljerna stod så vackert med sina vita små klockpärlband, i givakt i skogsgläntan..och det var så GRÖNT... överallt...

Ikväll har jag varit på keramik kurs...det var så skoj..gjorde ett stort fat i lera..med dekor..ska bli skoj att bränna det..tog ett foto på det--

men ack jag lägger in bilderna när sladden kommit fram..nu går jag och lägger mig istället...Godnatt kära vänner...

5 kommentarer:

 1. Lätt hänt...lätt hänt. Här försvinner det en hel del saker, utan att jag behöver städa, eller det är kanske det som det beror på, att jag städar för sällan...
  Trevligt med tjejkväll, allvar blandat med skratt, hur skulle livet annars vara?? Hade själv en rätt bra kväll på jobbet igår, jobbade ihop med två kollegor som allt funkar bara så bra med!! Å tänk, de boende skrattar och lever upp då också!!
  Sonen håller nog på och "bor in sej" i torpet. Bådar gott. Här slår aklejorna ut vilken dag som helst, och det är tidigt, hoppas de bara orkar hålla ut i juni också, de brukar ju blomma rätt länge.
  Spännande att få se vad du hade i kameran...!!
  Ha´en bra dag!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ha,ha! Jag har alltid hävdat att städning är livsfarligt och på senare år har jag ju börjat få lite medhåll från bl a allergiläkarna.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 3. Även jag ger medhåll om riskerna med att städa. Man hittar ingenting och det där med att skyffla undan känner även jag igen.
  Hoppas att snart få se vad som gömmer sig i din kamera:D.
  Ha en fin dag!!
  Karinkram!

  SvaraRadera
 4. Hahaha... sladdar har en förmåga att försvinna. För ett tag sedan försvann min sladd till mobilen. Så jag letade! I flera dagar! Till slut fann jag den i bilen. Konstigt ställe.

  Ha det gott! Kram.

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig kattbild helt underbar.
  Ja sladdar, jag tror att dom kan flytta på sig av sig själva. Hoppas att du hittar den snart.
  Jo aklejor det låter tidigt men jag tycker att allt är tidigare i år.
  Kramar:O)

  SvaraRadera