tisdag 31 maj 2011

Pisssur-


NU är jag riktigt piss-sur, less, ilsk och irriterad...kan inte kommentera hos nån av er...vad är det för fel!!!!!!!! NU måste vi upp till kamp, demonstrera och protestera..har sökt kontakt med blogger...men inte fått svar....TRÄLIGT är det på ren närkingska..HOPPAS den är frisk i morn Bloggen...då kan jag på min lunch smygblogga lite..
Ikväll:, jobbade sent idag, direkt efter jobbet till keramikkursen...sista gången för sommaruppehåll....glaserade mina lerdamer, i knallrött.....hoppas de blir fina..
Nu ska jag prissätta och döpa mina tavlor, sen i morron efter jobbet ska vi åka och hänga, min "bonusdotter" och jag....Hon hänger textilier, och monterar stickade hus..jätte jätte fina....Ska bli skoj på torsdag att ha vernissage!!!


SNART har jag bloggat i ett år......kära nån vad det har varit kul...ska kolla när det är dags att bjuda på tårta. 26 juli var det första inslaget..... det har gått så fort..Kollade min första blogg.....och mina första inkomna kommentarer roligt.. Det var från Ting och Tankar och Åb-design.....och just nu kunde jag inte kommentera någon av dem :-(.....Tänk snart har ett år gått..
...kram

4 kommentarer:

 1. Du kan kommentera om du går in på Google-konto och sen tar bort markeringen för "fortsätt vara inloggad" - då fungerar det! Men det är ju helt klart en nödlösning!!

  SvaraRadera
 2. Eller också byter du till Firefox istället för Explorer...gjorde det för länge sen och betydligt mindre bekymmer över huvudtaget!!
  Det är så synd att jag jobbar torsdag-fredag, skulle sååå gärna ha kommit på vernissage!! Ibland känns det som om jag alltid jobbar när andra är lediga, men det är jag väl inte ensam om...
  Tänk, bloggandet har nästan blivit som ett gift, ett behagligt sådant, men beroendeframkallande!! Jag började april 2009 (på en annan blogg) när jag vart arbetslös, det var väl istället för att bita på naglarna och riva ned tapeterna kan jag tro...Sen har det bara fortsatt, massa trevliga nya bekantskaper har det blivit!!
  Ha´nu en bra kväll, det lilla som är kvar av den...
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Försöker och försöker komma in hos dig. Nu provar jag Susies tips så får vi se vad som händer.
  Kram
  Kerstin (Ölandsvindar)

  SvaraRadera
 4. Blogger börjar få ordning i leden, men ramlar dit emellanåt. Gissar att de jobbar sig till gråa hår. Jag går in via design och till instrumentpanelen och den vägen når jag alla och mig själv. Igår fungerade allting en stund, nu står jag åter ett steg bakom....men det löser sig, helt säkert.
  Hoppas att du vill visa bilder på alla dina och bonusdotterns konstverk så snart du kan. Är nyfiken i en strut-kusin.
  Karinkram!

  SvaraRadera