onsdag 8 juni 2011

Det mullrar..


Tor dundrar på med sin hammare, tycker att han är väldigt envis just nu...(Eller det låter som reaplan (billigt) i rymden)....kvavt värmetryck...Men det regnar ej, som igår kväll....då var det verkligen skyfall..Ganska intressant att stå på balkongen och spana ut över den öppna himlen...tror jag i tryggt förvar inunder takåsen i ett stenhus....Ett vackert ljusskådespel showade' på himlavalvet...Men skulle inte velat varit ute, det verkligen Öste ner, och svämmade över...Jag var barnvakt till Liten Ines igår....Hade hela proceduren, med mat, badning läsa saga och välling...Det gick så bra..Mommo kan!! Med tanke på att min yngsta är 23, så är det ju såååååååååååååååååååååååååååååååååå länge sedan...Men liten Ines ville inte sova, då det dundrade och åskade så starkt..

Idag på jobbet..ganska lugnt...det är på sluttappen nu...på fredag är det skolavslutning och gråt en skvätt...De är så fina alla ungdomarna i sina vita klänningar och kostymer..uppklädda förväntansfulla..ut i livet...vad ska det bli???...man fäster sig vid en del, mer, och kommer sakna dem..Många kommer och hälsar på igen, och vill ha sig en macka....ibland efter 10 år typ...då börjar man undra..HUR gammal man är, och ska man inte byta jobb snart...Trivs ju, men kroppen trivs inte...Var hos sjukgymnasten idag, som vanligt en g/veckan....Inte bra inte bra..gammal nacke stel och öm..nålar tar bort smärta, det är bra.....och nu är det snart Sommarlov, och nacken är ledig 9,5 vecka!!!!! Oh vad jag gillar mitt jobb då!!
Efter sjukgymnasten hem till lilla mamma...Hon är i liggåldern..vilar mest och käkar Marabou helnöt...favoriten...Mamma ja, hon gillar inte åskväder, tror att blixten ska ta hennes tv och telefon..Minns min farmor Emma på landet utanför Tierp..Då som liten, var man skiträdd, att blixten skulle slå ner..och det gjorde den ofta och slog ut, tv och tele...Och farmor fick inte titta på Dallas, som hon verkligen gillade.....Men Här i stenhuset mitt i stan, är det tryggt. Förklara det för Mor Anita...
Köpte Jordgubbar på hemvägen...men hu de smakade inte gott...Belgiska'...hade en ruttensmak över sig, trots de var friska och "nyplockade".....nä Svenska blir det nästa gång!!! Och Färskpotatis...mums..
Och vet ni, jag kan idag kommentera hos en bloggare.....Rantamor!!! Bara hon..
Det tar sig sa mordbrännaren..Natti

6 kommentarer:

 1. Har redan hittat Rantamor!:) Underbara bilder och vardagar som hon visar.
  Läste i tidningen idag att ni har haft ett sjudundrande åskväder idag. skönt att veta att allt är okay med er alla.

  Godnattkram!

  SvaraRadera
 2. Men va då bara Rantamor...hahahaha
  Men vad har du för problem me att kommentera???
  Jag skulle bli helgalenilsk...
  Va bra att du ska bli ledig nu i sommar så att du får ägna dig helhjärtat åt det du är ämnad åt....måla tavlor...

  Ha det gott vännen...tittar varje dag på min vackra blåa dam....och njuter

  SvaraRadera
 3. Tur vi har FB...*skrattar*, men det var väl då skråen va blogger trasslar för dej!!
  Skönt för dej med lång ledighet, kropp och själ kan behöva det. Förstår att det kommer bli många ljuva dagar i torpet då, kaffegäster i gröngräset, även sådant läker en trött och ledsen nacke.
  Ja men tänk att man ska vara så blödig på skolavslutningar!! Grina och snörvla, men i år skyllde jag på pollen och min förkylning...stora prinsessan tittade misstänksamt på mej, inte köpte hon det inte!!
  Vi klarade oss från åska igår, kunde ana den på håll, men det är kanske som svärmor säger, före midsommar går den sällan på den här sidan Hjälmaren, utan mer åt Arboga till...ja, ja, den får gärna hålla till där.
  Ha´nu en skön dag!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Nu är det jag igen...nu har jag testat på mitt konto också när jag ska kommentera, och upptäckte att om man klickar i rutan "Fortsätt vara inloggad ", så är det lögn i h-lvete att kommentera på en del bloggar!! Testa!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Här slutar inte skolan förrän den 15 men börjar senare i höst. Bra tyckte grannbarnen.Köpte öländska jordgubbar igår. Himmelskt goda!
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 6. Klart att Inez inte kunde sova när åskan dundrade. Det kan inte jag heller. Tycker faktiskt också det är lite obehagligt.

  Skönt med långsemester för dig! Vila upp dig och ta hand om din nacke.

  Ha det gott! Kram.

  SvaraRadera