lördag 18 juni 2011

lördag..vädret kan inte bestämma sig,,,


Växlande molnighet, till kvällen regn!! Vi som ska ut på Puben ikväll..några damer och fira en sak'!!
Syrran ska ju flytta till Stockholm snart..det ska inte firas..eller?.. kul för henne och jag kommer att åka dit ofta!! ...så jag menar det blir Paraplyet med ikväll då, och rinnande smink..men vad gör väl det när man är med vänner...Jag är så GLAD...och mår så HIMLA bra!! Inte ont i nacken,inte ont i axlarna....tackochlovhalleluja..det är så skönt!!!...Helt avkopplad,avslappnad som en trasdocka...ingen stressad Spända Blenda här!! Tar ett djupt andetag och är tacksam!!
Igår kväll tog jag bilen och trotsade min slöhet, åkte till ett par väninnor...vi målade...B tog fram stora målarduken och oljefärgerna..och vi målade tillsammans, på samma tavla..Den blev jättefin!!!..och var roligt!!
Härliga färger och roliga motiv..det kommer nog bli fler tvåmans(kvinns)tavlor!! ( inte tavlan på bilden)
I morron kommer fina sonen hem..han lämnar Umeå..och flaxar med vingarna och söker jobb i Vida Världen!! Nästa vecka kommer fina dottern hem från Malmö, hon flaxar lika mkt hon med..Jag hoppas av hela mitt hjärta att de ska finna rätt här i Livet och bli lyckliga..Sonen den lilla, han som bor här, han småflaxar han med...tjhohooo tre flaxande fågelungar...var ska flygfärden gå?? ....Läste en blogg,(min plats i solen) tankvärd....om vad vi skulle göra, om livet plötsligt blev begränsat...(om man hade ett år kvar att leva typ)..ja jag funderade jag...och det som skulle få mig nöjd, vore att se mina barn nöjda...och om jag är nöjd så är de nöjda....så det gäller att må bra och hitta glädjefnatt i tillvaron, harmoni....och....vara nöjd!!! Oj detta blev invecklat..
Vi börjar med att ta en dusch nu, tvätta håret och ta den vattenfasta mascaran till i kväll!!
Kram!!

8 kommentarer:

 1. Tjohej!! Hoppas att ni får en trevlig kväll. I bland kan regn och tända ljus vara mysigt och speciellt i vänners sällskap. Jag har också flaxande fågelungar...i bland lite jobbigt men för det mesta är det bara roligheter. Må gott Kram//Hanna

  SvaraRadera
 2. Solen skiner nu och hela f.m var tråkväder ...

  SvaraRadera
 3. regn o regn när det börjar tar det aldrig slut..
  fast det kan vara skönt också då får man ro att pyssla inne, måla på samma tavla låter roligt, hoppas vi får se resultatet,tråkigt med böter och så onödigt, det vill man fort glömma,
  regniga kramar

  SvaraRadera
 4. Nu jädrar ligger du i med bloggandet, hinner ju knappt kommentera...*skrattar*!!
  Hoppas ni har en trevlig kväll, och än så länge borde mascaran sitta säkert.Jag vet inte när jag var på puben sist, var väl när jag hittade gubben...nej nå´n gång efter det har jag väl varit ute...tror jag.
  Begränsat liv...jo det är svårt att sätta sej in i, men jag lever nära med ovissheten, och det ger också begränsningar, men det har också gjort att jag värdesätter sånt som jag tidigare aldrig såg. Jag är lyckligt lottad, gubben med, friska, men det är inte en självklarhet för alla, tyvärr.
  Kan inte du också känna ibland, tänk om man vågat hälften så mycket som våra fågelungar gör, när vi var unga...?? Är man gammal, eller...??
  Nog svammel härifrån, godnatt!!

  SvaraRadera
 5. hoppas att du hade en rackarns kväll med kompisarna :)
  vilken fin bild! du är så duktig!
  vi hade fiiint väder igår men idag lovat regn hela dagen.
  kram från dalsland//

  SvaraRadera
 6. Precis så tänker jag också. Det viktigaste är att barnen vet var de skall vara i sig själva i livet, att de är lyckliga, friska och har det bra.
  Hoppas att ni fick en fin kväll igår...och att mascaran inte rann ner över kinderna:)
  Karinkram!

  SvaraRadera
 7. Hoppas aftonen var bra, kul o gav massa roliga minnen!! Puben var ju ett tag sedan jag var på men jag var ju drottning i baren förra helgen när vi var på bröllop - inte fy skam va?! (:
  Barn ja de viktigaste är allt att de mår bra o har de bra o trivs med tillvaron. Jag har alla mina barn samlade i en stad (eller omkring den) de var jag själv som flyttade, fast jag alltid tjatat på dem att försöka rota sig hemma...hummm o de har jag fått höra, var så säker. Men de e bara 12 mil mellan oss, helt okey o går snabbt att köra.

  Jo jag tänkte på en liten sak. Om du besöker nya bloggar o personen i den bloggen vill besöka dig så finns inte din sida med i din profil vilket gör att de förmodligen inte hittar dig, för när man trycker på ditt namn så är de ju just till profilen man kommer. Så ett gott råd, lägg till din sida i din profil. Jag har dig i mina favoriter så jag hittar ju lätt endå..(: ett litet tips bara.

  Kramiz från Anki o go söndag, hoppas inte puben satt massa otäcka spår i huvudet i dag bara så de är krig där inne..fniss

  SvaraRadera
 8. Pju, du var inte lätt att hitta!
  Körde en efterlysning via Google, skojar bara. Pettas Karin hjälpte till.
  Men nu så, kul att läsa lite om dig. Måla tavla tillsammans, det skulle jag också vilja göra.
  Så fint du beskriver barnen, jag har ingen vattenfast mascara så det gäller att stålsätta sig många gånger...

  Kramen/Tina

  SvaraRadera