måndag 20 juni 2011

Måndag...i dag ÄR det måndag!!
Håll i mig..i dag sov jag till kl 11!! Rena tonårsfasonerna, he he..men satt uppe sent i natt och pratade med min sonE..så blir det gärna när man inte träffats på ett tag...I morron har vi planerat att åka till Torpet sonE och jag.. Måtte det inte regna!!!.... Tar med målardukar och papper, färger och pennor...det är så kul för han gillar att måla liksom jag. Han vill koppla av, har haft det mycket stressigt, jag ser det och han stressar fortfarande i sin själ...behöver ro och vila och det kan man få i torpet...Sista året i skolan var mycket hektiskt och nu stressar han för att finna ett jobb.... ett han vill ha, trivs med. Han har fått anbud från Kina..bl a...ojoj...måste han flytta sååååååååååååååååååååå långt bort..jag försöker att inte hindra eller påverka...och igår pratades det om att Lillebror också vill dit..hm..jag vill ju ha dem nära...ja ja...de är stora och duktiga, självständiga och jag ska bara vara glad att de har idéer..eller hur...host--
Jo det går jättebra att torka Pioner..de blir så vackra...ramlar inte sönder..Krymper ihop lite och ser ut ungefär som levande, men torrare....underbart vackert att samla många i kruka eller vas...i olika färger....
Idag kära bloggdag, ska vi hälsa på Ines..och jag ska vara lite barnvakt i kväll..

8 kommentarer:

 1. Ljuvliga pioner - och de är dekorativa medan de är upphängda och torkar också!
  Det låter som en fin idee´att fara till torpet och låta sonen andas ut och koppla av. Det krävs mycket av ungdomarna och så många beslut skall fattas.
  Blås bort regnmolnen :-)
  PS Jo, har man vant sig vid bastubadandet är det liksom svårt att vara utan ;-)

  SvaraRadera
 2. Härligt att få tillbringa tiden där med någon som gillar ens intresse!

  SvaraRadera
 3. Tack, jag har fått dina kommentarer med gratulation och allt. Pioner är härliga att torka. Har haft ett knippe som minne från min förra trädgård, men till slut fick jag slänga dem när de blev alltför dammiga och trista.BLev så glad i dag är näst äldsta barnbarnet mailade och frågade om han och hans dam fick boka in ett besök i sommar. KLART ATT DE FÅR! Ett par härliga 18-åringar kan nog skaka dammet av oss "gamlingar".
  Kram
  Kerstin (Ölandsvindar)

  SvaraRadera
 4. Önskar dig o sonen en riktigt härlig målarhelg tillsammans. Det är verkligen fint att dela något intresse med sina vuxna barn (jag har kärleken till konst gemensamt med mitt "mellanbarn", 28 årig kille)
  Unna er lite god mat och dryck tillsammans också... Solkram fr Tina på Hönö

  SvaraRadera
 5. Hoppas din kväll med lilla Ines blev fin och att du får ha dina söner kinesande hos dig ett gott tag ännu. Det är skönt att ha dem samlade runt sig nu och då.
  Tack för tipset om pionerna
  Karinkram!

  SvaraRadera
 6. Förbannade regn...det som en gång var pioner ligger på marken...annars skulle jag också ha torkat dom!! Får bli nästa år.
  Men tänk va´ungarna ska fara ikring...va´är det för fel på Örebro?? Förstår om ett modershjärta vrider sej lite i kramp när de pratar om Kina, men du får se det som en anledning att se resten av världen!! Tyckte det var förskräckligt när lilltösa skulle ge sej av till Dublin, men jag sa inget heller...
  Så trevligt att en son är intresserad av att måla, ett bra sätt att koppla av dessutom. Nu kommer en bekännelse, jag målade i min ungdom!! Gick på kurs för en gammal konstnär från Askersundstrakten som hette Walter Holmström. Av den karriären blev intet...
  Hoppas ni fick en trevlig dag i torpet, och som grädde på moset avslutas den med Inesgos, kan inte bli bättre!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 7. Mysigt att umgås med sina vuxna barn. Det ska bli kul att se hur pionerna blir. Jag har några på altanen och någon i svala källaren. I dag har jag barnvaktat och rullat barnvagn på stan. I morgon blir det en liten utflykt med en kompis och så födelsedagsuppvaktning för en kompis som fyller i midsommar.
  Om du bor på Sörbyängen så är vi nästan grannar! Tyckte att det såg så ut på regnbilderna.

  Ha en bra dag du också.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 8. Jag skall också testa att torka pioner.
  Det måste vara vackert att ha i en stor glasskål eller nåt.
  Du är så go tack för att du skriver så rart hos mig.
  Visst är det kul att umgås med sina vuxna barn. Tre av våra med familjer kommer hem till midsommar och firar den med oss så huset blir fullt.
  Alla skall ligga här så det får bli som på den gamla goda tiden.
  Några på golvet och resten i bäddsoffan och i sängar.
  ha en riktig skön helg och måla av livets lust.
  Jag tror att jag också skall börja måla igen bara om tiden räcker till.Det är så mycket på sommaren.
  Kramizzzzzz

  SvaraRadera