fredag 17 juni 2011

Regn...tänk positivt..idag med,,,

Gårdagen var ju bara för Underbar!!

Vaknade idag, till smatter av regn och blåst..vet ni..jag sov till 10.20 idag....det är ju skamset!! Eller varför det egentligen..behövde nog det..liggsår, kan man få det.. hahahha...Låg och läste inatt en bok och inte ville sluta, jag var glad att den inte tog slut..och så skönt att ta sovmorgon på det..Detta är Semester!! Fick 600 kr i böter igår, nu kom en sur tanke igen..skit också!! Just vid Stadsparken, just där det var förbjudet att parkera, uppmärksammade jag inte en viss skylt..sexhundrakronor, kan jag göra annat bättre för..skit också!!
Regn kan betyda att jag tänker måla idag..tagit fram akrylfärgerna och stor duk..
Fredag och nästa helg är det midsommar!! Undrar månne, vad det blir av den stora släktmidsommaraftonen vi planerar...ujuju vi är många nu som ska dela på sillen...det ska bli skoj, eller...i min ålder, så börjar man bli lite velig...tänk en lugn midsommar, bara sitta och njuta med ös'götten och titta ut över nåt vackert hav!...fast det är skoj att fira med många...och alla barnen..
Just nu är mina fönster blöta, av regnet som verkligen Öser ner...vad bra, de ser så rena ut!!

Båten är från Åland!!
Den vackra rakubrända hjärtskålen fick jag av mina keramikvänner..i onsdags..va gulligt!!

Önskar alla en fin fredag och trevlig helg!!!

7 kommentarer:

 1. Hejsan Karina !

  Svårt att se om den är konvex eller konkav.Men fin är den.Snyggt att den ser sprucken ut.
  Skulle Du inte kunna leva på att sälja Dina alster?
  Jag kom av mig med målandet när datorn kom in i mitt liv.Dessförinnan målade jag bara på beställning.Akvareller.Tog bara betalt för ramen.Fick en beställning för ett tag sedan, men då skickade jag en "pappersmålning" som han kunde rama in.

  Har inget målat på fem år minst.
  Inte läst en bok på 15 år mer än faktaböcker, innan datorn tog över.

  Tids nog kan jag göra det där jag gjorde förr.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 2. Älskar bara rakukeramik. Har t.o.m. varit med och gjort ett par skålar när Sv.Bonsaisällskapet hade lite kul för sig i Stockholm. Ibland, som just nu, kan man sakna den trevliga tiden!
  Var glad över att det inte var i Stockholm du fick P-böter, då hade inte 600:- räckt långt.....
  Jag vet inte vad det är för fel (förmodligen är det något med din grunsinställning), men när jag försöker gå in hos dig genom att klicka på din kommentar hos mig - då fungerar det inte! Jag kommer visserligen in på en sida hos dig, men där kan jag inte klicka mig vidare till DIN blogg bara till dina favoriters.
  Det här har varit så ett bra tag, men tidigare kunde jag ju gå direkt till mina favoriter så det blev inget problem. Men...dom senaste veckorna fungerar ingeting som det ska på bloggen. ALLT ser annorlunda ut, även instrumentpanelen!

  SvaraRadera
 3. Regniga dagar kan vara alldeles underbara de med och jag hoppas att du fick en härlig målardag med regnet smattrande på rutan. :)

  Vilken underbart vacker skål du har fått. Så vacker! :)

  Njut nu av helgen och sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Tjingeling, det är bara jag som blev sittande lite länge här och läste. Wow.....först läste jag om den skrynkliga 500 lappen du skrivit till höger-10 poäng, sedan läste jag förra Inlägget: 10 poäng, "knycker orden "tankad på kärlek" om det är ok. Till sist dagens Inlägg med bla. funderingar kring midsommar: 10 poäng!
  Önskar Dig en riktigt bra Helg. Kram från mig.

  SvaraRadera
 5. Lite bättre att vakna upp till dagens väder...Även om jag aldrig just sitter och solar är det betydligt trevligare med solsken!!
  Sen läste jag om dina böter, jag som nästan tänkt åka in till Stadsträdgården i morgon, trädgårdsamatörerna (tror de hette så...) har auktion på växter i morgon, men det kan bli ett dyrt besök...jag har noll koll på skyltar och datumzoner om de inte sitter alldeles framför näsan..kanske tryggast och billigast att stanna här på paradiset...
  Midsommar kommer vi nog att fira alldeles för oss själva i år, och det känns skönt, missförstå mej rätt. Vi har aldrig haft nå´n riktigt tradition med några, utan varit lite här och där och gästat, men nu blir det nog hemma. En dröm är ju Dalarna (andra paradiset...) något år, men där är det fullbokat som vanligt, det är där husbilen kommer in...*skrattar*.
  Ha´en bra lördag!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Tycker det verkar vara perfekt väder för att måla en fin tavla
  Böter är inget roligt och känns onödigt,men det finns det som är värre
  Ha en riktigt bra dag

  SvaraRadera
 7. Böter är buuu!
  Måla är inte buuu!
  Hoppas att du får en finfin dag, Karina.
  Du gör så fina saker med dina händer.

  Karinkram!

  SvaraRadera